- 6 Nisan 2015
- 204
- 85
- 48
- 37
- Konu Sahibi dilberim506
-
Böyle şeylere inanmayın lütfen...inançlı biriyim diyorsunuz bunun şirk olduğunu da biliyor musunuz?Uzak durun lütfen dua edin Allah â sadece dua edin bende edecem sizin için...
Bu kizda orda teyzesinin komsularindan duymusta gitmis.guvendigim bir kiz ama ne olursa olsun. Elmanin uzerine dua yazmis esimle benim adimi yazmis. Adetin 17. Gunu iki rekat namaz kilip elmayi yiyip iliskiye girilecekmis. Tuylerim urperdi yazarken bile. Ben bunu kabul edemem. Allahim uydurmasin bizi boyle seylere. Cok korktum gece gece. Yarin turkiyeden geldiginde o bana gelmeden ben ona gitmeliyimki evime bile girmeden atmaliyim
Bu tür şeylerde kimseye güvenme canım bak bu kadar net söylüyorum, varsa meyilin bu tarz şeylere ki olmasın asla! direkt sen git.. Boşver sen teşekkür et arkadaşına ama asla elleme ve evine sokma, kendi duanı kendin et Allah'la arana aracı koyma..Arkadaşında namazlarında dua etsin sana yeter de artar bile, en güzel dua başkasına edilen duadır bunu yapsın..
Bu arada şu da unutulmasın eğer bir nesne varsa işin içinde o kesinlikle o büyüye girer, bunu herkes bilir, her ne niyetle yapılırsa yapılsın bu ilaçtır!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?