Yapılan kırıcı yorumları görseydiniz önce sonra konuşun. Siz kimsiniz de bana bu lafı ediyorsunuz peki? Evet çok önemliyim bilip bilmeden kimse sallayamaz çocuklarıma bakamıyormuşum gibi yargılayamaz! Fikir beyan etmeninde bi adabı vardır.siz kendinizi ne sanipta bana satasiyolar adı altında milleti etiketleyip konu açarak olay yaratıyorsunuz? Bu kadar kendinizi önemli sanmanizin sebebi nedir acaba:) herkes fikir beyaz ediyor topluluğun amacı bu. Gücünüze giden memnun kalmadiginiz konular olunca ağlıyorsunuz. Ailesinden kocasından çocuğundan değer görmeyen kadinlar nedense burda kendini çok önemli zannediyor el üstünde tutulmak istiyor. Herkesin kalbi kötü bir sizin kalbiniz çok iyi. Hiçbir konunuza yorum yapmadım sanırım fakat ruh haliniz net belli ediyor ki tedavi olmalısınız
Sizinle polemige giripte banlanamam gidip ötede ağlayın ayrıca cevap vermek için konu açan biri bu siteden çıkmaz çıkamaz neyse iyi günler isitmaya çalışın devam hahahahahYapılan kırıcı yorumları görseydiniz önce sonra konuşun. Siz kimsiniz de bana bu lafı ediyorsunuz peki? Evet çok önemliyim bilip bilmeden kimse sallayamaz çocuklarıma bakamıyormuşum gibi yargılayamaz!
Aynı şekilde sana gülüyorum bendeSizinle polemige giripte banlanamam gidip ötede ağlayın ayrıca cevap vermek için konu açan biri bu siteden çıkmaz çıkamaz neyse iyi günler isitmaya çalışın devam hahahahah
Ay ne alaka ciddenEvim sobalı, çocukların odasına kurmadım dedin ya tamam artık, ikinci linç dalgasına hazır ol
Fikir beyan etmeninde bi adabı vardır bilip bilmeden sallanmaz insana daha iki çocuklu evi ısıtamıyorsun diye..Buraya konu açıp cevapları beğenmeyince millete sataşıyorsunuz,ayıp. İnsanlar fikrini söylemekte hür. Bu şekilde konu açmanız yasak.Ayrıca Mune ablaya konunuzu kapatmak istediğinizi söylüyorsunuz.Sabaha kadar kafanızda kurup yeni konu açıp saydırıyorsunuz.Bi kendinize gelin ya.
Tatlım kendine gelmeni öneririm. Çok güzel cevap verebiliyordun madem konuyu neden kapatmak istedin?Konuşurduk soba yatak hepsini.Ay ne alaka ciddenküçücükler daha, sanırım kimse sobalı ev görmedi ya
Verirsin cevabını geçersin. Ben daha güzelini söylerdim sana da ban yemek istemiyorum. Gereksiz uzatıyorsun.Fikir beyan etmeninde bi adabı vardır bilip bilmeden sallanmaz insana daha iki çocuklu evi ısıtamıyorsun diye..
O yorumun geleceğini bilsem cevaplamadan kapatmazdım içime dert oldu.Tatlım kendine gelmeni öneririm. Çok güzel cevap verebiliyordun madem konuyu neden kapatmak istedin?Konuşurduk soba yatak hepsini.
İşte bundan bahsediyorum SAYGISIZSINIZ. Daha güzelini söylermişş. Hey Allahım ya. Tanımıyorum etmiyorum çok ihtiyacım vardı söylemene nooolur söyleVerirsin cevabını geçersin. Ben daha güzelini söylerdim sana da ban yemek istemiyorum. Gereksiz uzatıyorsun.
Evet sanırım fazla anlam yükledim. Bende tuhafımda insanlarda tuhaf. Kırmadan bu kadar abartılı yorum yapmadan haksız olduğumu söyleyenlere hep kibarca teşekkür ettim bunca yıldır zaten. Hiç benim aksimi iddia edenlere çemkirmedim onlar gibi.Burası sadece sanal bir dünya. Boşverin bence
Haydaa. Arkadaşım kendine gel. Haddini aşma. Madem tanımazsın etmezsin bu kadar niye sinirlendim kafanda kurdun. Kimsenin kimseyi aman dur kötüleyim diyeceğini sanmıyorum. Hoşuna gider gitmez orası ayrı ama herkes aynı düşünemez. Takılma bu kadar.İşte bundan bahsediyorum SAYGISIZSINIZ. Daha güzelini söylermişş. Hey Allahım ya. Tanımıyorum etmiyorum çok ihtiyacım vardı söylemene nooolur söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?