Buna da şükür :)

sinirlidegilimben

Senin kocanın evi yok... 👊🏼
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
408
721
103
Kizlarim, kizcelerim, canlarim, cigerlerim, bacilarim, yavrularim , tatlislerim, hamislerim, tum hemcinslerim hele bana yardim edin . 13 yasimdan beri gecmek bilmeyen egzamam var . Neden ciktigi belli degil ve malesef tedavisi de yok . Kullanmadigim ilac gitmedigim doktor kalmadi . Allah affetsin minnacik bi kirpi bile yedim bu illet yuzunden :( Cok sukur Allah bundan beter hastalik vermesin ama tam da yüz kisminda meydana gelince insan ister istemez kotu etkileniyor . Bazen acilarin kadini , bazen ablaniz star bebegim haline gelebiliyorum:) egzamayi yasayanlar bilenler gorenler yontem veya tavsiye bilgisi olanlar hele yardim edin su baciniza :)

Kizlarim, kizcelerim, canlarim, cigerlerim, bacilarim, yavrularim , tatlislerim, hamislerim, tum hemcinslerim hele bana yardim edin . 13 yasimdan beri gecmek bilmeyen egzamam var . Neden ciktigi belli degil ve malesef tedavisi de yok . Kullanmadigim ilac gitmedigim doktor kalmadi . Allah affetsin minnacik bi kirpi bile yedim bu illet yuzunden :KK43: Cok sukur Allah bundan beter hastalik vermesin ama tam da yüz kisminda meydana gelince insan ister istemez kotu etkileniyor . Bazen acilarin kadini , bazen ablaniz star bebegim haline gelebiliyorum:) egzamayi yasayanlar bilenler gorenler yontem veya tavsiye bilgisi olanlar hele yardim edin su baciniza :)
Kirpiyi yerken kesin acıların kadınıydın,star olan ablamız bunu yapmaz ondan eminim:confused:

Çok geçmiş olsun.

Öncelikle talihsiz hayvana rahmet diliyorum:olamaz:

Deniz suyu , güneş cilt hastalıklarına devadır diye biliyorum ben. Maddi imkanınız varsa bolca deniz kenarı derim.
Ben yedigim gunden beridir rahmet diliyorum insallah Cok yanmam:( deniz suyu evet iyi geliyor ama bir surelik ise yariyor uc bes gun iyi ediyor sonra gene ayni . Bu hastalik surekli kendi kendine tekrarliyor . 3 gun krem surmesem 4.gun kalktigimda kendimi taniyamiyorum aynada . Omur boyu krem surmek zorundaymisim doktor amca oyle didi :( bağa didi krem didi surcen didi :( basin mii agridii kremini sürr :)

Elimdeki egzamalardan İbrahim Saraçoğlu nun 'beyaz dut kurusu kürü' ile kurtuldum bin şükür. Hem de ilk denemede etki etti.
Tavsiye ederim denemediyseniz.
Kirpi bile yediyseniz bu kürü kesin denemişsinizdir ama ben yine de yazdım ;)
Allah şifa versin, çok zordur. . .

Allah sifa versin, hic anlamam. Egzamanin farkli cesitleri var elbette, seninkini ne azdiriyormus test ederek ogrenmeye calissan?

Su cilde iyi gelir. Hem temizler cildi hem yaslanmasini onler. bolca ve cokca su icmeni tavsiye ederim (yapmiyosan..)

Elimdeki egzamalardan İbrahim Saraçoğlu nun 'beyaz dut kurusu kürü' ile kurtuldum bin şükür. Hem de ilk denemede etki etti.
Tavsiye ederim denemediyseniz.
Kirpi bile yediyseniz bu kürü kesin denemişsinizdir ama ben yine de yazdım :KK66:
Allah şifa versin, çok zordur. . .
Ayy dutlar mi kaynatmadim kirpiler mi yemedim haci hocalara mi okutmadim suratima mi tukurtmedim neler yaptim neler en fazla 3 gun iyi oluyo sonra gene tekrarliyo. :(

20 senedir var bu illet son yıllarda azaldı cok sukur tamamen gecmesede,saçimi dalin sampuanla yikiyorum diger sampuanlar yuzume degdiginde dahada azdiriyo çünkü,sıvı sabun bu hastalıgın dusmani oda azdiriyo kati sabunla yıkıyorum ellerimi eskiye oranla çook çok azaldı çok şükür.

Allah sifa versin, hic anlamam. Egzamanin farkli cesitleri var elbette, seninkini ne azdiriyormus test ederek ogrenmeye calissan?

Su cilde iyi gelir. Hem temizler cildi hem yaslanmasini onler. bolca ve cokca su icmeni tavsiye ederim (yapmiyosan..)
Ayy tatlisimmm sularin icinde yasadim resmen yasiyorum da hala saatte bir yikiyorum yuzumu ama ne fayda sadece temiz tutuyor ama gene de cikmasina engel degil :( testler temiz cikti bisey sebep soyleyemiyorlar sinir stres diyorlar psikoloji diyorlar geciyorlar . Anacim neseliyken de egzamam cikiyo uzgunken de cikiyo . Napam nerelere gidem ben bilemedim

20 senedir var bu illet son yıllarda azaldı cok sukur tamamen gecmesede,saçimi dalin sampuanla yikiyorum diger sampuanlar yuzume degdiginde dahada azdiriyo çünkü,sıvı sabun bu hastalıgın dusmani oda azdiriyo kati sabunla yıkıyorum ellerimi eskiye oranla çook çok azaldı çok şükür.
Ben yuzume sabunun hic bir halini suremiyorum aninda kurutuyor gergin yapiyor canimi yakiyor ne mutlu sana :) darisi da bana.:)

Bir ara ellerim ve ayaklarimda olmuştu cok acı veriyor Allah şifa versin size.benim Dr un verdiği kremleri surunce gecmisti.
Benim kullandigim ilaclar da geciriyor bebek gibi yapiyor ama yeniden tekrarliyor ben tamamen gecsin istiyorum halbuki ama ne kullandiysam tekrar ediyor :(

Bence alanında mükemmel olan çok iyi bir profesör filan bulmalısınız.
Maddi, manevi imkanları zorlayıp. .
Anladığım kadarıyla çok yol denemiş çok şeyler kullanmışsınız.
Ama muhakkak vardır birinde çaresi.
Tez vakitte bulmanızı dilerim.

Ayy tatlisimmm sularin icinde yasadim resmen yasiyorum da hala saatte bir yikiyorum yuzumu ama ne fayda sadece temiz tutuyor ama gene de cikmasina engel degil :KK43: testler temiz cikti bisey sebep soyleyemiyorlar sinir stres diyorlar psikoloji diyorlar geciyorlar . Anacim neseliyken de egzamam cikiyo uzgunken de cikiyo . Napam nerelere gidem ben bilemedim
Yika temiz tut demiyorum, kendin suyu cok ic diyorum.

Her gun yastik kilifini degistir, temiz tutmakta onemlidir. Test derken doktor testinden bahsetmiyorum, mesela bi sure sadece karbonhidrat agirlikli beslen. Bak egzamana ne yaptigina. Bi sure sadece sebze. Bi sure bolca kizartma. Bi sure bol meyve filan. Biseylerin tetikledigi kesin sonucta.

Deniz suyuna bişey diyemem ama, egzamaya su yaramaz benim bildiğim. Hatta yüzünde egzama olan biri sadece içme suyuyla günde bikez yüzünü yıkadığını söylemişti. Bu şekilde su değirmeden krem sürerek deneseniz? Çünkü benim de elimde var ve suya ve sabuna değdikçe çoğalıyor.

Back
X