- 31 Ekim 2010
- 180
- 32
- 318
- Konu Sahibi sinirlidegilimben
isveç şurubu denedin mi canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yedigim gunden beridir rahmet diliyorum insallah Cok yanmamdeniz suyu evet iyi geliyor ama bir surelik ise yariyor uc bes gun iyi ediyor sonra gene ayni . Bu hastalik surekli kendi kendine tekrarliyor . 3 gun krem surmesem 4.gun kalktigimda kendimi taniyamiyorum aynada . Omur boyu krem surmek zorundaymisim doktor amca oyle didi
bağa didi krem didi surcen didi
basin mii agridii kremini sürr :)
Aaaa yok duymadim da denemedim de ilk defa duyuyorum . Nerden bulurum onu ki iyi geliyor muymus egzamayaisveç şurubu denedin mi canım?
He yaaa kucucuktu minnaciktiAy googledan kirpi gorsellerine baktim.
Nasil tatli seyler ya.
Bir varmis bir yokmus..su an yok![]()
Ölü deniz bazli baya arastirmam gerrnkkkkkkkk insAllah bulabilirimAy kirpiye gercekten acidim ben.
Gecenin bi vaktide gulumsettin beni.
Sagami didi krem didi oylemi?
Canim benim sac diplerimde sorunluydu, egzama diyebilirliym bilmiyprum.
Yaralar kepeklenme ve sac dokulme vardi.
Deniz suyu minerallerinden yapilan sampuanlar var. Onlari tavsiye ederim.
Benim cok isime yaradi. Sende diyosun ztn deniz iyi geliyor diye.
Kafa derimdeki yaralar kayboldu, sclarim dokulmuyor ve kasinmiyorda artikin.
Marka vericem ama yurtdisinda yasadgim icin pek turkiyede bulunucak bisey degil sanirim. Ama en azindan " ölu deniz" bazli sac bakim urunlerini bulursun sanrim turkiyede. Cunku bende bi kac farkli marka denedim, hepside isimi gordu, yeterli ölu deniz bazli olsun.
Allah sifanizi versin ama ben saskinim su anda kirpi yuzunden[/QUOTE
Öyle demaaaa çok üzülüyom![]()
![]()
İsveç şurubu yaraları iyileştirir herşeye faydası oluyormuş Dedem kullanmıştı ordan biliyorum ama nerden bulabilirsin onu bilmiyorum araştır bi cnm inşallah iyileşirsin geçmiş olsunAaaa yok duymadim da denemedim de ilk defa duyuyorum . Nerden bulurum onu ki iyi geliyor muymus egzamaya
canım coresatin diye bir krem var kullnanlar olumlu seyler diyor.Kizlarim, kizcelerim, canlarim, cigerlerim, bacilarim, yavrularim , tatlislerim, hamislerim, tum hemcinslerim hele bana yardim edin . 13 yasimdan beri gecmek bilmeyen egzamam var . Neden ciktigi belli degil ve malesef tedavisi de yok . Kullanmadigim ilac gitmedigim doktor kalmadi . Allah affetsin minnacik bi kirpi bile yedim bu illet yuzundenCok sukur Allah bundan beter hastalik vermesin ama tam da yüz kisminda meydana gelince insan ister istemez kotu etkileniyor . Bazen acilarin kadini , bazen ablaniz star bebegim haline gelebiliyorum:) egzamayi yasayanlar bilenler gorenler yontem veya tavsiye bilgisi olanlar hele yardim edin su baciniza :)
Kirpi eti tamamen gecirir dediler ben yedim benimki gecti dediler mutlaka dene hic biseyin kalmaz dediler artik bi umut yiyiverdim ama biseye yaramadi bosuna da kirpicigin gunahina girmis oldumKirpi ne alaka ya
Bende üzüldüm doğrusuKirpi eti tamamen gecirir dediler ben yedim benimki gecti dediler mutlaka dene hic biseyin kalmaz dediler artik bi umut yiyiverdim ama biseye yaramadi bosuna da kirpicigin gunahina girmis oldum![]()