- 24 Aralık 2016
- 408
- 721
- 103
- Konu Sahibi sinirlidegilimben
Allah affetsinMantar kremleri iyi geliyormuş. Kirpi için bir hayır dağıtın barı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah affetsinMantar kremleri iyi geliyormuş. Kirpi için bir hayır dağıtın barı![]()
Yok kizzz aglaya aglaya yedim hem tadinin kotulugunden hem de vicdan azabindanKirpi mi yedin...
lezzetlimiydi :)))
Benimki de cok dokuldugu zaman kasiniyor cikmaya basladigi an kremini sur o durdurur kasinma da yapmazBenim de ellerimde var kollarimdada hertürlü ilacı kremi kullandım bitkisel kurlerde yaptım ama malesefgeçmiyor ve hertürlü sabundan kasiniyo doktor sebze yıkarken bile eldiven takican diyo ama yinede geçmiyor bu hastalık karaciğer den de olurmuş kan tahlili yapıp eksik olan vitamin takviye si yapiliyomus arkadasiminki öyle geçmiş bende gidicem kasinmakyan bi hal oldum
Kuzum benimkinin mantarla alakasi yokmus ki . Bi doktor bana mantar ilaci yazdi kullandim acayip yan etki yapti baska doktora gittim git o doktoru sikayet et dedi bana mantar ilaci ne alaka diye kizdi baya o yuzden o konuda da tecrube kazandim malesefAllah kimseyi sağlığıyla sinamasin. Geçmiş olsun canım mantar ilaçlarına bir bak t harfiyle başlayan bir krem vardı mantar için o iyi geliyor demişlerdi ,adını unuttum.
Kolsuz agop adında bir doktoru pek bir övduler. Cildiyeciymis istanbulda günübirlik gidip gelsen?Kuzum benimkinin mantarla alakasi yokmus ki . Bi doktor bana mantar ilaci yazdi kullandim acayip yan etki yapti baska doktora gittim git o doktoru sikayet et dedi bana mantar ilaci ne alaka diye kizdi baya o yuzden o konuda da tecrube kazandim malesef![]()
Ayyyyy amaaan eşin de çok mutlu sen kendine dert etme böyle şeyleri tabiki küçümsememek lazım derdi sonuçta etrafta kem gözlü kenafir insanlar çok var anlatamazsın onlara bi şeyAyyy tatlim benim ne guzel kalbin var senin ❤ esimi gordum sanki karsimda o da oyle soyler sen her halinle guzelsin der yaralarimdan oper beni :)) takmamaya calisiyorum cogu seyi ama iste hayat malum bide evli olunca oyle olaylar donuyor ki ortada takmamak elde degil . Ama her zaman sunu diyorum kendime . Benden degerli kimse yok...
Mumkunati yok izmir disina cikamamKolsuz agop adında bir doktoru pek bir övduler. Cildiyeciymis istanbulda günübirlik gidip gelsen?
Cikardim cikardim oyle bi cikardim ki karili kocali hemide :) Ama zamaninda benim yaralarimi bahane edip esimden beni ayirmaya calisan sevgili gorumcecigim burdan sana sesleniyorum daha da beteri sende ciksin insAllahh:) :)Ayyyyy amaaan eşin de çok mutlu sen kendine dert etme böyle şeyleri tabiki küçümsememek lazım derdi sonuçta etrafta kem gözlü kenafir insanlar çok var anlatamazsın onlara bi şeybu hayatın kuralı umursamamak ve gamsız olmak tabiki de çok değerlisin seni değersiz hissettiren insanları derhal çıkar hayatından kan emici onlar ayyy
![]()
Bu forumda okumuştum, bir eczane varmış ilaç yapıyormuş yani karışık merhem. Benim de annemin elinde egzama var, onun için araştırırken okumuştum . Biz yaptırmak ama , istersen özelden msj at bana canım yazayım ismini. Ama hakkına girmek istemem ,bak biz denemedik bu forumda okudum, biri memnun kaldım demiş,yine de bizim deneyimimiz yok canım.Mumkunati yok izmir disina cikamamkeske oyle bi imkanim olsa da degerlendirebilsem soylenen yerleri ama malesef
elim kolum ayagim bacagim her tarafim tutuyor cok sukur boyle avutuyorum kendimi
Kizzzzz cesaret edemem ki oyle seylere daha beter yan etki yaparsa bu sefer direk depresyona girerim :) bence biz onu eleyelim baska cozumler dusunelim :)Bu forumda okumuştum, bir eczane varmış ilaç yapıyormuş yani karışık merhem. Benim de annemin elinde egzama var, onun için araştırırken okumuştum . Biz yaptırmak ama , istersen özelden msj at bana canım yazayım ismini. Ama hakkına girmek istemem ,bak biz denemedik bu forumda okudum, biri memnun kaldım demiş,yine de bizim deneyimimiz yok canım.
Bunu arastiricam bebegim tesekkur ederimKükürtlu sabunla ellerindekilerden kurtulmustu arkadasim ama diger deterjanlara falanda dikkat ediyordu. Esimin kafasinda var bi sampuan markasinin cay agaci ozlusu var onunla rahatladi yok oldu hatta diyebilirim. Bir de netten bakarsaniz yorumlarida bulursunu cay agaci ozu kremi var iyi gelen ozellikle kasintisini aliyor...cok gecmis olsun bu hastaligin kökten bir çozumu yok,en ufacik streste bile hemen azabiliyor...
Allah bildiği gibi yapsın ya işte bu kadar küçük insanlar var ama kıskançlıktan kaynaklanan bi durum mutluluğunu çekemeyen insanlar çok olur biraz da nazardan çıkıyodur egzamalar nazar haktır çünkü maşallah demeyen her gözün nazarı değerCikardim cikardim oyle bi cikardim ki karili kocali hemide :) Ama zamaninda benim yaralarimi bahane edip esimden beni ayirmaya calisan sevgili gorumcecigim burdan sana sesleniyorum daha da beteri sende ciksin insAllahh:) :)
Arkadaşın önerisi ise yarar inşallah canım . Bunlar hanı kapanmayan yara gibiyse kolajen içerikli güzel bir krem kullansan? Kolajen dokuların tamirini hizlandiriyomus. Ben stresteyken yüzümün saçla birleştiği kısmı yoluyorum, çok şükür kolajen içerikli bir kremle geçti. Eczaneden iyi bir marka alıp deneyebilirsin. 40yas altı anti aging kremi diye geçiyordu benimki. Cildine zarar vereceğini sanmam sonuçta gece kremi.Bunu arastiricam bebegim tesekkur ederim
Gozleri ciksin insAllah. Ve biliyo musun bana o muhabbeti yaparken kiz cocuguna hamileydi . hic demedi yani benim de kizim olacak kizimin da basina gelirse naparim ne ederim dusunmedi hic . Ama Allah buyuktur illa ki duyarim icimi rahatlatacak bisey . Sabirsizlikla bekliyorum o gunu . Bide utanmadan esim ve ben kavga ettigimizde onla kus oldugumuz halde dugunumuze gelmek icin elbise almis kendine yuzsuz kopek . Ama didim dugunume gelirse yolar atarim onu didim ve sonuc oturdu kaldi totosunun ustune kendimlen ve esimlen gurur duyuyorum alt ettim onu :))Allah bildiği gibi yapsın ya işte bu kadar küçük insanlar var ama kıskançlıktan kaynaklanan bi durum mutluluğunu çekemeyen insanlar çok olur biraz da nazardan çıkıyodur egzamalar nazar haktır çünkü maşallah demeyen her gözün nazarı değer![]()
Buna da kesinlikle bakicam arastiricam guzelim sagol Allah razi olsunArkadaşın önerisi ise yarar inşallah canım . Bunlar hanı kapanmayan yara gibiyse kolajen içerikli güzel bir krem kullansan? Kolajen dokuların tamirini hizlandiriyomus. Ben stresteyken yüzümün saçla birleştiği kısmı yoluyorum, çok şükür kolajen içerikli bir kremle geçti. Eczaneden iyi bir marka alıp deneyebilirsin. 40yas altı anti aging kremi diye geçiyordu benimki. Cildine zarar vereceğini sanmam sonuçta gece kremi.
Senden de canım inşallah şifa olurBuna da kesinlikle bakicam arastiricam guzelim sagol Allah razi olsun
Helal olsun sanaaaa bee elbet görürsün ama bugün ama 5 yıl sonra olsa bile görürsün benim annemin görümcesi de yani halam çok zulüm seven bi kadındı çok ihtişamı vardı para pul herşeyi vardı annemse aynı apartmanda olmalarına rağmen fakirlik içindeydi bi gram ekmek vermezdi vermeyi bırak partiler altın günleri falan filan ama annem hiçbirinde yoktu 20 yıl geçti zengin kocası onu boşadı muhteşem villasından böcek dolu bi daireye yerleşti hasta ve çalışamıyor bizimse durumumuz gayet güzel elhamdülillah kimseye muhtaç değiliz ama onun bize yaptığı gibi yapmıyoruz yine de ay çok uzattım yani elbette göreceksin yanlarına kalmayacakGozleri ciksin insAllah. Ve biliyo musun bana o muhabbeti yaparken kiz cocuguna hamileydi . hic demedi yani benim de kizim olacak kizimin da basina gelirse naparim ne ederim dusunmedi hic . Ama Allah buyuktur illa ki duyarim icimi rahatlatacak bisey . Sabirsizlikla bekliyorum o gunu . Bide utanmadan esim ve ben kavga ettigimizde onla kus oldugumuz halde dugunumuze gelmek icin elbise almis kendine yuzsuz kopek . Ama didim dugunume gelirse yolar atarim onu didim ve sonuc oturdu kaldi totosunun ustune kendimlen ve esimlen gurur duyuyorum alt ettim onu :))
Kalmayacak evet . Kalmasin da zaten . Kiz ama kocam ona ne dedi biliyon mu . Sen kendi kocana bak goren de kivanc tatlitug sanir kiz olsam dunyada tek erkek senin kocan kalsa cinsiyet degistirir gene de bakmam suratina ben bisey diyom mu senin kocanin cirkinligine didi :) Aslan kocisim benim sagolsun durdu arkamda .Helal olsun sanaaaa bee elbet görürsün ama bugün ama 5 yıl sonra olsa bile görürsün benim annemin görümcesi de yani halam çok zulüm seven bi kadındı çok ihtişamı vardı para pul herşeyi vardı annemse aynı apartmanda olmalarına rağmen fakirlik içindeydi bi gram ekmek vermezdi vermeyi bırak partiler altın günleri falan filan ama annem hiçbirinde yoktu 20 yıl geçti zengin kocası onu boşadı muhteşem villasından böcek dolu bi daireye yerleşti hasta ve çalışamıyor bizimse durumumuz gayet güzel elhamdülillah kimseye muhtaç değiliz ama onun bize yaptığı gibi yapmıyoruz yine de ay çok uzattım yani elbette göreceksin yanlarına kalmayacak