- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi sinirlidegilimben
Stres de etkiliymis canimBenim kullandigim ilaclar da geciriyor bebek gibi yapiyor ama yeniden tekrarliyor ben tamamen gecsin istiyorum halbuki ama ne kullandiysam tekrar ediyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres de etkiliymis canimBenim kullandigim ilaclar da geciriyor bebek gibi yapiyor ama yeniden tekrarliyor ben tamamen gecsin istiyorum halbuki ama ne kullandiysam tekrar ediyor![]()
Suyu iciyorum da bol bol gunde 2 litre su iciyorum . Aslinda soylediklerini de denedim ozellikle carsafim yastik kilifim ic camasirim kiyafetim sampuanim herseyim surekli degisiyor . Beslenme aliskanligi olarak da bunu doktoruma sormustum yedigin seylerle alakasi pek olmaz demisti alerji testine de sokmustu bisey cikmayinca psikolojiktir baska sebep gorunmuyo dedi cigerlere bile baktirdim bana misin demiyorYika temiz tut demiyorum, kendin suyu cok ic diyorum.
Her gun yastik kilifini degistir, temiz tutmakta onemlidir. Test derken doktor testinden bahsetmiyorum, mesela bi sure sadece karbonhidrat agirlikli beslen. Bak egzamana ne yaptigina. Bi sure sadece sebze. Bi sure bolca kizartma. Bi sure bol meyve filan. Biseylerin tetikledigi kesin sonucta.
Evet kuzum stres en onemli etken onun farkindayim o yuzden cok takmamaya calisiyorum herseyi elimden geldigi kadar ama iste surekli krem kullanmak zorunda kalmak da bi yerden sonra biktiriyo adami keske bi yolu olsa da tamamen kurtulsamStres de etkiliymis canim
İnsallah size de bir cozum bulunur(( sehir disina cikmam mumkun degil ama sizin adiniza cok sevindim :)
Sende de mi var canimBu illetin içten kaynaklandigini dusunuyorum tabi dış etkenlerinde etkisi vardır muhakkak,Allah başka dert vermesin alıştım böyle yaşamaya önceden acırdı simdi okadar degil,saçıni neyle yıkiyosun sls li ürünler bu hastalıgın baş düşmanı.
Onu da denedim canim diyorum ya malesef her yontem ise yariyor ama sadece erteliyor bir daha cikmasina engel olamiyor ne yazik kiDeniz suyuna bişey diyemem ama, egzamaya su yaramaz benim bildiğim. Hatta yüzünde egzama olan biri sadece içme suyuyla günde bikez yüzünü yıkadığını söylemişti. Bu şekilde su değirmeden krem sürerek deneseniz? Çünkü benim de elimde var ve suya ve sabuna değdikçe çoğalıyor.
Yavrum benim kirpicik olmedi icerimde yasiyorKirpicik![]()
Tesekkur ederim tatlim Allah razi olsun insAllahBence alanında mükemmel olan çok iyi bir profesör filan bulmalısınız.
Maddi, manevi imkanları zorlayıp. .
Anladığım kadarıyla çok yol denemiş çok şeyler kullanmışsınız.
Ama muhakkak vardır birinde çaresi.
Tez vakitte bulmanızı dilerim.
Evet yazmistim ya 20 senedir var,konazol iyi geliyor ama onuda fazla kullanmak zararli bence sende dalin sampuani dene sacinda ve yüzünde bana o iyi geldi.Sende de mi var canimvalla kanazol verdi bana doktorum onla yikiyorum sadece . Malum sacta da pullanma yapiyor ama saca cozum varya 2 gunde bir yikarsan bide kanazol kullaniyosan rahatsin
Dalini ilk defa senden duyuyorum denicem bakalim nasil olcak. Tesekkur ederim canimEvet yazmistim ya 20 senedir var,konazol iyi geliyor ama onuda fazla kullanmak zararli bence sende dalin sampuani dene sacinda ve yüzünde bana o iyi geldi.
Mutlaka dene bi forumdan ogrenmistim bende bunu çok geçmis olsun.Dalini ilk defa senden duyuyorum denicem bakalim nasil olcak. Tesekkur ederim canim
Sagol tatlim senin deb enimde gecsin bian once insAllahMutlaka dene bi forumdan ogrenmistim bende bunu çok geçmis olsun.
Ayyy tatlim benim ne guzel kalbin var senin ❤ esimi gordum sanki karsimda o da oyle soyler sen her halinle guzelsin der yaralarimdan oper beni :)) takmamaya calisiyorum cogu seyi ama iste hayat malum bide evli olunca oyle olaylar donuyor ki ortada takmamak elde degil . Ama her zaman sunu diyorum kendime . Benden degerli kimse yok...Benim size tavsiyem böyle şeyler takmayınca geçiyor mesela aynaya sürekli bakmayın o yokmuş gibi yaşayın he bide bol bol şifa ayetleri okuyun avucunuza üfleyip ellerinizi yüzünüze sürün inşallah en yakın zamanda geçer unutmayın siz böylede güzelsiniz![]()