Sivilceli Ciltler Buna hızlı bir çare var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

GzmYksll

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
2
0
24
Cilt tipi yağlı olan bir insanım ve sürekli ergenlik sivilceleri çıkıyor.Öncelerde clindoxyl diye bir krem önermişti doktorum onu kullanmıştım ve geçmişti.Ama şimdi alacak zaman yok ve yarın yakın akrabamızın önemli bir günü var.Hızlıca geçirmek için ne yapmam gerek? Normalde yanaklarımda da çıkmazdı ama hafif hafif orda da başlıyor.Lütfen yardım edin.

Cilt tipi yağlı olan bir insanım ve sürekli ergenlik sivilceleri çıkıyor.Öncelerde clindoxyl diye bir krem önermişti doktorum onu kullanmıştım ve geçmişti.Ama şimdi alacak zaman yok ve yarın yakın akrabamızın önemli bir günü var.Hızlıca geçirmek için ne yapmam gerek? Normalde yanaklarımda da çıkmazdı ama hafif hafif orda da başlıyor.Lütfen yardım edin.
konu ilgili bölüme taşınmıştır

cleotin t diye bi losyon var.benimde sadece yanaklarımda cıkan intihaplı sivilcelerim vardı ne kullandıysam fayda etmedi. bu losyonu bi arkaadsım tavsiye etti. ilkgunlerde daha fazla sivilce cıkardı ama daha sonra hepsi gecti suan yüüzmde tek bi sivilce bile kalmadı ama hala kullanmaya devam ediyorum cildi kurutuyo kurutugu içinde sivilce cıkmasını engelliyor. bir arastır istersen burdada cok kullanan var

X