• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buna nasıl dayanırımmm nasılll

Imkani yok alamaz.
Benide cocugum 2 yasindaydi ayrildik adli tatiller hakimin bilmem ne izni vs derken 4 yasinda ancak dava bitti.ve pek tabi ki velayeti bende kaldi.simdi 9 yasinda
1 kuruş para nafaka almiyorum.hakim israrla maddi manevi 70 er bin tazminat alma hakkim oldugunu soyledi o zmnlar ben sadece cocugumu istiyorum dedim cocugun zaten senin dedi.o kelimeyi duyduktan sonra dunyalari verdiniz zaten dedim.
Icini rahat tut alamaz.bak ben 2.evlilik dusunuyorum suan dahi dava acsa yine alamaz.

Alamaz.
10 aylık bebeği hangi hakim anneden alıp babaya verir.
Anca sizin akıl sağlığınzda problem olması lazım ki oyle bşy yapsınlar.

Kv ayirdi demi sizi esinle eski konudan biliyom da ayri eve geçmişin kocan da ana kuzusu cikmisti simdi de bosaniyosun :( oğlunu senden alamaz emin ol ki

Kv ayirdi demi sizi esinle eski konudan biliyom da ayri eve geçmişin kocan da ana kuzusu cikmisti simdi de bosaniyosun :( oğlunu senden alamaz emin ol ki

Herkese hayırlı geceler

Çok çok çok mutsuzum. Severek yapılan evlilik sonu hüsran.. Keşke hiç tanımasaydım onu keşke ölseydim.

Ağlaya ağlaya bir hal oldum. :KK42:Mutsuzum ne yapacağım ben. Bu acıya nasıl katlanacağım. Çocuğu babasında olup boşananlar varmııı? Buna nasıl katlanıyorsunuz. Ben düşündükçe ki hiç aklımdan gitmiyor sanki ciğerimi yerinden söküyorlar. Ne yapacağım ben nasıl katlanacağım?

Gözümün önünde hep. O adam görünümlü bana bunu nasıl yaptı. Allah aşkına bunu nasıl yeneceğim bana anlatın yardımcı olun. Bebeğim babasında kalacak ne yapacağım. Günler bana zindan, ölüm, işkence.. :KK43: :KK43: :KK43:

Allah razı olsun şimdiden.
Bişey anlatmamışsın ki tatlım çocuk annede kalır normalde dava aç sende

ne tuhaf yaşantılar var hayatta. Allah yardım etsin.
napcaksın gitcek misin bebeği bırakıp

Back
X