Buna ne denir bilmem ki!...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çocukça davranış olarak neyi nitelendirdin?kaynanamın yaptığı eltimin yaptığı gibi bi kıyaslamaya zaten girmedim.kaldı ki herkes kendine yakışanı yapar.kafama taktığım yok sadece yaptıklarının hiç hoş olmadığını söylüyorum ayıplıyorum.üstteki yazdıklarımı okursan anlarsın.eğer ben eltimle yada kayınvalidemle bu sebeplerden dolayı tartışmış aramda sorun çıkartmış olsaydım evet çocukluk olurdu.ama ben sadece düşüncemi dile getirdim.

arkadaşımız sonradan düşünmüş,canı sıkılmış ve paylaşmak istemiş hepsi bu...niye yargılıyorsunuz kızı anlamadım?bence de sinir bozacak bi durum bu

aslinda cok haklisin hic yakisik almayan bir durum herkez nasil davranacagini nasil giyinecegini bilmeli bence:umursamaz: o gun senin gunun senin ozel oldugunu hisetdirmeleri lazimken herkez kendi derdinde kendi egosunu tatmin etmekle mesgullmaz: ,
benimde bir arkadasimin kizi evleniyordu ay dugune gitdim birde baktimki en az 10 kisi beyaz giysi giyinmis arada gelin kaybolmus gelini araki bulasin :roflol: gelinin annesibile:1shok: eltisi, amca karisi, yeminle aklina kim gelirse beyazdi :bbo: hatda damat bile beyazdi :dilcikar: bence cok itisiydi damat ve gelini arka pilana atacak sekilde giysi giyilmesi saygisizlik terbiyesizlik diye dusunuyorumlmaz:

Pembekalem,düğün geçmiş o zaman ayılmamışsın ..
Şimdi kafana takıyorsun..Boşşşver..

Hem bu beyaz giyme konusu işlendi..

giyerse giysin ne olucak kaydirigubbakcemile3ki,sen çıtır gelin o kart gelin olmuş.onu görenler senin güzelliğini anlar fena mı işte:)

gelmıs gecmıs gun boşver takıcak bısey mı arıyorsun

Sadece kaynanan giydiği için mi böyle bozuldun
Boşver be canım,giymişse giymiş..
Olan olmuş artık..

herkesin zevki baskadır isteyen istediğini giyer kadın beyaz giymişse ne var bunda ben bir sorun göremedim bir tuhaflıkta ,zaten bu düğünde beyaz giyme olayını en basından beri garipsedim ben hep beyaz giyerim şimdi kaynımın düğünü olacak yine beyaz giyeceğim eltimde beni belki yazar buraya delikafadulden

Kızanım.. eltinin niki nedir?süle de ona göre bişey yazalım..:roflol::roflol:

benim düğünümde yeğenlerim ve kuzanlerim beyaz tülden elbise giymişlerdi.. kuzanlasrle bir fotom var hepsi tarlatansız gelin:))) inanın hiç rahatsız olmadım. bende erkek kuzanimin kınasında giymiştim.. millet beni gelin sanmıştı orada da ama kimse de rahatsız değildi...
bence siz kayınvalidenizden hoşlanmadığınız için gözünüze batmış...

Yahu bende halamınoğlunun düğününde beyaz bir elbise giymiştim..
Gelinin kuzeniyle neredeyse pişti olucaktık çünkü aynı kumaşın aynı tarz elbisenin o boyundan askılısını ve daha kısasını almıştı..
Valla kızmışmıdır diye düşünmedim hiç:1rolleyes:

olan olmuş artık bunun için kafanı yorma...

Gelinin kim olduğu belli davettliler senin ve eşin için geliyor ve senin gelin olduğun bilincindeler nediye dert ediyosunki beyaz tülden elbise giydiyse??..
Seninki kabarık ve duvağın var merak etme herkes anlamıştır gelinin sen olduğunu...

söz alışverişe çıktık görümcem kaynanamda yanımızdaydı neyse aile arasında olucagı için bi takım aldım söz gecesi şokk oldum aldıgım takımın aynısını hatta aynı rengini görümcem almış bi ona baktım bi kendime delikafadulden sankim fotokopi makinasından çıkmış gibiydik insanların için bi şey yokmuş gibi davrandım hoş bunu belli etmeemye çalışsamda teyze kızlarımın bir birini dürtüp kıskıs gülerek konuşmaları hala gözlerimin önünde o gece bitti ertesi günü bunun hesabını sordum tabi haddini bildirmesem korkarım düğünümdede gelinlik giyerde dengesiz görümcem eminim buna uyuz oluyorum ben böyle şeylere yaa

senin kide benimkiler gibiler renkmi bitti düğün günü beyaz giyiyo dengesizlik bence buu klava:

hayatda nefret etdigim seylerden biride cift cift giyinmektir asla ve asla biriyle ayni seyi giyinmemkafamçokkarıştı cocuklarimida hic cift giydirmedim zemuszemus ay birde benim aldigim seyi alan arkadasimda pek coktur gicik olurum lmaz: , vallahi yemin ederim evime somine yaptirmistim ay kadin evde ben yokken gelip bakiyor hatda gelmis tasindan ornek alip gidip aynisini ayni ustaya yaptirmisti tabi bende bir kac sene sonra aynen kirdirdimm elimde degil sevmiyorum sositososito, evimi boyatdim simdi bende sonra boya yapan arkadaslarimin evlerinin boyasi ayni yaa yemin ediyorumm:bbo: simdilik duruyorum ayni boyayla ama bir seneye kalmaz Allah kismet ederse ev yaptiracagiz diyorum her duvaini ayri boyayacagim :roflol: valla hastalik diye bilirsiniz ama gercekten kotu bir huy degisemiyorum degisememde :1no2:

nişanlığımı almıştık krem beyaz gibiydi.işte sonra başka bir şeyde de giyerim flan dedim kayınvalideme öyle konuşuyorduk.kayınvalidem de bana aa sakın düğünde giyme olur mu hiç bir tek gelin beyaz olur.senin giymen hoş olmaz demişti.bende zaten kuzenimin sünnetinde giyerim anlamında söylemiştim.bende hoşlanmam öyle şeyden bana da yapılmasını istemem.fln diye konuşmuştuk yani.elbetteki gelin olan benim ve herkes bunu biliyor. ama insanın kayınvaldesi için neydi o kayınvalidenin giydiği başka renk mi bulamamış diye sürekli etraftan bunu duyunca ister istemez kendin de diyorsun başka renk mi kalmadı.ben herkesin özeline saygı gösteririm ve bana da gösterilmesini beklerdim.hem de sözde o kişi de böyle düşünüyorken..

Tatlım daha yeni evlisin..Evliliğin ilerledikçe hiç istemem ama daha neeee problemler ortaya çıkacak eltinle kayınvalidenle ve bu anlattıkların inan bana devede kulak kalacak..Haklısın ama inan üzülmeye değimez takmaki onlar gıcık olsun...Seni belik sinirlendirmek amaçları...boşver...........

Nezakat kurallarini bilmeyen bir sürü tuhaf yaratiklar var...gelinle sidik yarisina giren kaynanalar kendilerini rezil etmekten baska bir sey yapmiyor...ben gecen bir dügüne davetliydim...sok gecirdim...kaynana baya gelinlige benzeyen bir tuvalet giymis ...kayinpederde o parlak genelde damatlarin giydigi smokin...öldük gülmekten...kaynananin bir duvagi eksikti... yerlere yattik gülmekten...gülmemek icin zor tuttum kendimi, tebrik ederken...bu ne diye...var böyle catlaklar...takma sen kafana...kendilerini rezil etmekten baska bir sey olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…