E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
ne kadar çocukça davranışlar..
kaynananın yaptığı eltininkinin yanında hiç kalırmış.
kafana takarsan sen yıpranırsın canım..
gül geç, eşinle mutluysan gerisini boş ver.
"kafana taktığın tek şey, şapkan olsun":smiley-cool:
Arkadaşlar aslında düğün günü hiç umursamamıştım kayınvalidemin elbisesini.ilk gördüğümde bir şok oldum bu da ne böyle dedim o kadar.ama şimdi düğün fotoğraflarına bakınca beni cidden rahatsız etti.ne mi?kayınvalidemin düğünümde beyaz tülden bir elbise giymesi...yani düğünde bir tek gelin beyaz olmaz mı?bu kadarı da olur mu bari düğün günü benle yarışmasa ayıp mı olur?:uhm:
herkesin zevki baskadır isteyen istediğini giyer kadın beyaz giymişse ne var bunda ben bir sorun göremedim bir tuhaflıkta ,zaten bu düğünde beyaz giyme olayını en basından beri garipsedim ben hep beyaz giyerim şimdi kaynımın düğünü olacak yine beyaz giyeceğim eltimde beni belki yazar buraya delikafadulden
herkesin zevki baskadır isteyen istediğini giyer kadın beyaz giymişse ne var bunda ben bir sorun göremedim bir tuhaflıkta ,zaten bu düğünde beyaz giyme olayını en basından beri garipsedim ben hep beyaz giyerim şimdi kaynımın düğünü olacak yine beyaz giyeceğim eltimde beni belki yazar buraya delikafadulden
söz alışverişe çıktık görümcem kaynanamda yanımızdaydı neyse aile arasında olucagı için bi takım aldım söz gecesi şokk oldum aldıgım takımın aynısını hatta aynı rengini görümcem almış bi ona baktım bi kendime delikafadulden sankim fotokopi makinasından çıkmış gibiydik insanların için bi şey yokmuş gibi davrandım hoş bunu belli etmeemye çalışsamda teyze kızlarımın bir birini dürtüp kıskıs gülerek konuşmaları hala gözlerimin önünde o gece bitti ertesi günü bunun hesabını sordum tabi haddini bildirmesem korkarım düğünümdede gelinlik giyerde dengesiz görümcem eminim buna uyuz oluyorum ben böyle şeylere yaa
senin kide benimkiler gibiler renkmi bitti düğün günü beyaz giyiyo dengesizlik bence buuklava:
yaa elbiseyi giyen kayınvalide.
ister beyaz giysin, ister fosforlu yeşil.
sizden daha gözönünde olması mümkün mü?
herşeyden önce yaş itibariyle yarışamaz zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?