Buna ne denir bilmem ki!...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nezaket kurallarını herkesin bilmesini ve uygulamasını bekleyemeyiz ne de olsa herkes kendine yakışanı yapar.düğün günü herkes ona gülmüş.dilerdim ki benim kayınvalidem kendini güldürtmesin onunla gurur duyayım.

evet canım biraz sacma olmus kayınvalidenin beyaz elbise giymesi ama bunu dügünden önce kayınvalidene sakayla karısık demeliydin..annecim bi dügüne iki gelin fazla.ikiz gibi olmayalım sen baska bisey giysen olmaz mı?deseydin giymezdi :1hug:

evet canım biraz sacma olmus kayınvalidenin beyaz elbise giymesi ama bunu dügünden önce kayınvalidene sakayla karısık demeliydin..annecim bi dügüne iki gelin fazla.ikiz gibi olmayalım sen baska bisey giysen olmaz mı?deseydin giymezdi :1hug:

göstermedi ki bana elbisesini,sormuştum nasıl bişey aldın ne renk diye uzun elbise aldım dedi sadece.daha önceden de böyle bi şeyin hoşuma gitmeyeceğini söylemiştim.nişanlığım krem başkasının düğününde giymeyeyim benimkinde de giyilmesini istemem diye o da destek çıkmştı hatta:)

göstermedi ki bana elbisesini,sormuştum nasıl bişey aldın ne renk diye uzun elbise aldım dedi sadece.daha önceden de böyle bi şeyin hoşuma gitmeyeceğini söylemiştim.nişanlığım krem başkasının düğününde giymeyeyim benimkinde de giyilmesini istemem diye o da destek çıkmştı hatta:)

aaaa bak simdi olmadı işte.sen sormussun nasıl bisey aldın diye kayınvalide söylememiş :mymeka: kayınvalide diyordum aniden kaynana diyesim geldi valla :jeyyar: bide destek cıkmıs benimkindede giyilmesini istemem diye.aaa sinir oldum valla haklısın kızmakta kötükedihüso

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan sen gelinsin yahu senden ön planda kimse olamaz ki. boşver gitsin yav. :kahve:

kesin pilanli yaw gunahini almayalim ama :roflol:

eltimi kafaya taksam burdan okyanusa yol olur kesin:)onun yaptıklarını normal karşılıyorum.özeniyor.düğünümde sadece el çırpmış bir kez yüzü gülmemiş.düğünde tebrik ederken dahi tokalaşmış uzaktan.:)düğünde onlarla 1 fotoğraf dahi çekilmemişiz.daha doğrusu onlar çekilmedi eşim çağrmştı onlar gelmedi.düğünden erkenden gittiler.herkesin dikkatini çekmiş bunlar.bende farketmiştim gerçi ama takmadım ama cdyi izleyince hiç hoş bir görüntü değil.sadece bunu söyleyebilrim onun için herkes kendine yakışanı yapar.düğünden bir gün sonra kaynım telefon açıyor eşime biz boşanıyorz mutlu olun fln.bizm mutluluğumuzu bozmak istediklerini bildiğim için gülüp geçiyorum.eşime bakarım ben sonuçta.dışardan hrkes yaptığı ettiğyle kalır.
kayınvalideme gelince dedim ya benim dediğim olur çabvalarına girdi,her şeye karşmak istedi,gönülleri olsun dedim formalite icabı da olsa bi gelinlik mağzasına gidelim o da görsün istedim anne sonçta diye.gelnlikçiden çıktığımızda eşim sarıldı öptü ne de güzel yakışıyor diye kayınvalidem arkadan aile war aile dedi.yine de onun yaptıklarını önemsemiyorum.onun içinde geçici bir dönemdir belki.oğlu evlendi,beni kıskanıyor,işe bir ara aravermiştim derslerimden dolayı kayınvalidem nolcak şmdi,yalancı konumuna düşmüşler gelnim çalşıyor demiş etrafına fln dedi annemde çalışıyor diye istiyorsanız kızımı oturun düşünün,bizde düşünelim dedi.sonra hiç özür dilemek falan yok zaten.kaldı ki iş benim kendi işim ve burda da beni herkes bilir bu tarz sözler söylemek hoş değil ama saygın bir insan olarak bilnirim.neyse.dediğim gibi umursamıyorum onun bu yaptıklarını anne sonçta.ama hoş değil yaptıkları.hele o yaştaki eğitimli bir bayana yakışmıyor.

niye oyle bir cumle kurmuski kaynin sizin yuzunuzdenmi bosaniyorlarmis? ne sacma.. kaynanayin yaptiklarinida takma sen onlara esinle mutlulugunu gozlerine gozlerine sokarak cevap ver tatlim zemuszemus

Off kusura bakmayında şu beyaz elbise takıntısı bana oldukça saçma geliyor :delphin:
Ya sonuçta orda siz gelinsiniz o yaştaki kaynana isterse gelinlik giysin sizden daha şık mı olacak,gelinsiniz sonuçta kim giydiği kıyafetle sizi bastırabilirki :kahve:

Nezakat kurallarini bilmeyen bir sürü tuhaf yaratiklar var...gelinle sidik yarisina giren kaynanalar kendilerini rezil etmekten baska bir sey yapmiyor...ben gecen bir dügüne davetliydim...sok gecirdim...kaynana baya gelinlige benzeyen bir tuvalet giymis ...kayinpederde o parlak genelde damatlarin giydigi smokin...öldük gülmekten...kaynananin bir duvagi eksikti... yerlere yattik gülmekten...gülmemek icin zor tuttum kendimi, tebrik ederken...bu ne diye...var böyle catlaklar...takma sen kafana...kendilerini rezil etmekten baska bir sey olmuyor...

katılıyorum,nedir bu düğünde beyaz giyme merakı,abiye olduğu için direkt gelinlik gibi duruyor,kafayada bir duvak tam olsun...saçma sapan şeyler,bırakın gelin giysin ,düğünde beyaza bu kadar düşkünlük niye ?

niye oyle bir cumle kurmuski kaynin sizin yuzunuzdenmi bosaniyorlarmis? ne sacma.. kaynanayin yaptiklarinida takma sen onlara esinle mutlulugunu gozlerine gozlerine sokarak cevap ver tatlim zemuszemus

yoo hiç alakamız yok çünkü onlarla.kendi ailesi için söylüyor onlara söyle diye.birde onların düğünü olmadı kendileri nikah gününü almışlar,evi tutmuşlar yerleşmişler birlkte yaşamaya başlamışlar biz nikah tarihi aldık diye çıktılar sadece!...benim sözüm,nişanım,kına gecem,yemeğim,düğünüm her şey eksiksiz ve çok güzel oldu...bunlarınsadece bi nikah olunca beni kıskandı.sanki bn dedim kaçın gidin kendi kendinize evlenin diye.!zaten boşancakları da yok.eşime dedim insan böyle bir şey gerçek olsa bile abisinin evliliğpinin ilk günü balayına çıkmışken demez biz boşanıyorz diye.eminim bizi mutsuz etmek için yaptı hiç sıkma canını onlar için dahai lk günden bizi mi mutsuz etceksin dedim.yarım saat sonra öyle bir şeyin olmadığı neymiş sarhoşmuş akşamüstü saat 5 birde kayınbabam söylüyor.allah herkesin gönlüne göre versin.ben eşimle mutluyum ve bu mutluluğa da kimse dokunamaz.

canım belliki olgun ve kültürlü birisin

boşver,gül geç, daha çok sinir olurlar bence.sen evliliğin keyfini çıkarmaya bak

bu yastan sonra nezaket kurallarını öğretemezsin ki millete,boşver

Giyse kaç yazar ki sonuçta kime yakıştı?
e tabi kaynanan senden güzelse fitse bilemem tabi:))
eltin de biraz kompleksli ki senin salon takımından almış demek ki kendi zevki yok sevin işte örnek alınıyorsun..

Back
X