• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buna ne denir ya?

Keşke hayatımı kendim şekillendirebileceğim bir koşulda olsaydım asla babam denilen o kişiye minnet etmezdim. Elimden geleni yaptım zaten buradaki insanlar asla bir şeyleri bilmeden yorum yapıyorlar sadece o kadar herkes herkesi ezme peşinde aman
Bura da ki insanlar öyle dertler yaziyor ki bazen den utanir misin bilmem insanlari burda kiriyorsun

Bu hic hos degil 10 sene sonra gel bu yazdigini Oku bakalim kime hak veriyorsun

Istedin olmadi calis kendin al babana nefret biriktirmene deger mi bir telefon

Simariksin…

Almadığınız şeyin de sırf geçiştirmek için sözünü vermeyin şimdi kandırdığınız çocuk sonradan tepki verir beni sonradan anlayacaksınız. Saygıyı biliyor dediğiniz kişiler sonradan size de saygısızlık yapacaklar. Kendinizi böyle avundurmaya devam edin siz
Siz de sonradan babanizi anlicaksiniz sana ne benim cocuklarimdan cok mu istiyor Oglum iPhone 17 2 sene si var staj yapacak parayla gider calisir alir

Cünkü Ben böyle büyüdüm kimseyede kim kusmadim

Bana evlenirken taktiklari altin kolumda ezildi büküldü
6 sene sonra kücücüm evlendi döktüler Ben de taktim bacima cünkü benim zamanimda ellerinde yoktu

Benim aileme olan sevgim maddi degildir

Vermis söz Gaza gelmis tutamamis calis al kendin

Kimin ne dediğini anlamadığınız için evet mutlusunuz belli 😂
Neyse.

Soyle yazayim, baban ayni benim babam gibi, bu yuzden anliyorum ama ben asla para kazanmadigim donemde bana ayfon al diyecek kadar abartili isteklerde bulunmadim (bence 22 yasinda uni ya da kpss hazirlanan bir cocugun ayfona ihtiyaci yok)

Ha ben hicbir zaman bu davranislar karsisinda babamin arkasindan dedikodusunu cevirecek kadarda kucuk dusunmedim.

Bura da ki insanlar öyle dertler yaziyor ki bazen den utanir misin bilmem insanlari burda kiriyorsun

Bu hic hos degil 10 sene sonra gel bu yazdigini Oku bakalim kime hak veriyorsun

Istedin olmadi calis kendin al babana nefret biriktirmene deger mi bir telefon

Simariksin…
Yaa evet ç
Babası böyle olmayan cidden anlamaz. Yani kötülükten eksiklikten değil. Sizdeki tok gözlülüğü de görebiliyorum. Ben sizin 10 küsür yaş büyüğünüz olarak yazıyorum, değişmiyorlar. Mesele alacağı şeyler de değil sadece mesela ben babamdan tek kuruş istemedim ömrüm boyunca. Aynı sizin gibi bir şey istediğimde küçük görür, daha büyüğünü yapalım derdi. İşin sonunda ne küçüğü ne büyüğü benim olurdu. Geçtiğimiz senelerde ev aldık, o paraya o evi mi aldınız burda iki ev alırdık dedi onu bile beğenmedi. Bu arada kendi elindeki evleri kumarda kaybederken bunları söyledi 🤣 Mevzuyu çakabiliyorum yani az buçuk. Sıkmayın canınızı gerçekten değmiyor. He hü deyin bildiğinizi okuyun. Okulunuz bitince muhtaçlığınız da bitecek Allah'ın izniyle. O zaman istediğinizi istediğiniz kadar alırsınız. İsterseniz hiç güncellenmeyen Iphone 3 alın yani 🤣
Bu zamana kadar her şeyi annem bana yaptı en sonunda da kanser oldu. Buradaki herkes babayı kutsallaştırıyor ama kutsallık bence hak edene verilir. Gözüm hiç yüksekte olmadı. Eskiden açtıpım konuda bile ev alacaktı benim dediğim yerdeki evi küçümsedi kendi bependiğine parası yetmedi şimdi onun bunun yanında göçebe gibi yaşıyor. Görsen her şeyin iyisini ister ama elde var sıfır. Hep kendini üstlerde görür. Ben ise aza kanaat getir diyen tarafım. Bu telefon olayında da öyle oldu 13 ü beğenmedi baba illaki okulum bitecek ben 2 seneye kendime alırım zaten dedim ona rağmen böyle oldu. Biraz önce ağzını aramak için aradım ne oldu telefon diye güldü bakarız bakarız dedi. Bende üstüne patladım. He ne olacak hiçbir şey yüzsüz çünkü ne dersem diyim yine aynı. Dedim zaten biraz önce şu an senden muhtaç oldupum için para istiyorum yoksa sence ister miyim dedim. Hayat yüzüme gülmedi gülse asla o adama muhtaç olmazdım hiçbir şey için

Bu neyin dramı, yaş kaç, iphone olmadı diye mi bu dram yani, haklısın başın göğe ermez mazallah almaliydi. Hayal satmışmış.

Siz de sonradan babanizi anlicaksiniz sana ne benim cocuklarimdan cok mu istiyor Oglum iPhone 17 2 sene si var staj yapacak parayla gider calisir alir

Cünkü Ben böyle büyüdüm kimseyede kim kusmadim

Bana evlenirken taktiklari altin kolumda ezildi büküldü
6 sene sonra kücücüm evlendi döktüler Ben de taktim bacima cünkü benim zamanimda ellerinde yoktu

Benim aileme olan sevgim maddi degildir

Vermis söz Gaza gelmis tutamamis calis al kendin
Ben tam okurken annem kanser oldu tabiki okulum bitseydi bende alırdım. Demek istediğim şu benimde aşırı hayallerim vardı annemle okulum biter çalışırım şunu yaparım bunu yaparım. Hayat hep sizin o sanane diye baktığınız yönde ilerlemiyor. Yaşınız benden büyük ama aklınız küçük. Kimse böyle bir durumda zaten kalmak istemez bende koşullarım uysa gider alırdım. Hayatlarınu bilmediğiniz insanlar için beylik laflar kurup üstüne sanane diyorsunuz bencilsiniz. Kimsenin hayatı da gaza gelip verilen sözleri yutmak değil. Biz çocuk diye gördüğünüz insanların da gururu var. Şimdi çocuğunuz okuyor stajı var ama hayat bir dakikada değişiyor. Olay sizin baktığınız kadar küçük pencere değil. Hiçbir şey yapmadan gelsin telefonlar demiyor kimse. Sizin bile altına giremeyeceğiniz borçlar ödedim annemi kemoterapi ye götürürken ne basit düşünceler ne basit tavirlar bunlar. Hemen konumdan uzaklaşın valla

Bu neyin dramı, yaş kaç, iphone olmadı diye mi bu dram yani, haklısın başın göğe ermez mazallah almaliydi. Hayal satmışmış.
Ay herkese böyle yorumlar yapmayın. Ne şımarık değişik bir kadınsınız. Ben sizin baktığınız pencereden bakmıyorum her şey sizin küçümsediğiniz gibi değil. Herkesin konusunun altına böyle şeyler yazıyorsunuz yahu. Bu ne? Uzaklaş konumdan

Nereden anlatsam bilmiyorum ama aşırı sinirliyim kin doluyum. Annem kanser olduğu için ben okulu dondurmuştum sonra o dönem işe girmiştim annemin borçlarını ödemek için işte sonradan da kpss için çıktım işten bilenler bilir zaten. Elimdeki telefonu uzun zamandıe kullanıyorum artık gitti gidecek babama dedim ki iphone alır mısın bana 13 yani fiyatını vs söyledim tamam dedi. Sonra da bakmaya gitti telefona çalışan adam dedi ki bu telefon 1 2 yıla güncelleme almaz. Oda başladı bol keseden aman bunu napcan 15 daha iyi vs. Gözüm asla yüksekte değil hatta ona dedim illaki ben çalışcam yani ben kendime alırım onu. 2 seneye yaşicam mı belli mi dedim. Neyse arkadaşlar bu birden coştu 15 alalım demeye sonradan adama kaç ay ödenecek diye sorunca adam 3 ay taksitle dedi birden babam böyle dedi. İyi diyon da ben bunu nasıl ödicem :) ya dedim tamam ödemiceksen alma yani kapattım annem de duydu dediklerini kadın kıpkırmızı oldu. Dedi neden ümit veriyor da almıyor. Hatta dedim 16e alalım yaa dedi onun tek kamerası var napıcan. Neyse kapattım ben aşırı üzüldüm.ama tabi ona para konusunda muhtaç olduğum için illaki aricam sorcam. Hatta o gün kapatmadan dedi gelirsin yarın ya da öbür gün bakarız konuşuruz karar veririz. Bu telefon konusundan sonra asla aramadı beni sanki hiç konuşmadık bu konuyu. Bugün aradım asla telefon konusunu açmadı. Şimdi burdan çıkar almak zorunda değil bunun için mi darıldın sinirlendin iphonem olmadığı için değil bana hayal satmasına sinirleniyorum. Madem almicaksın alamicaksın telefonu eline alıp wp dan bana atarken resmini görüyordu demi parasını. birden ne oldu anlamadım. Bugün aradım sanki kendimi slak yerine koyulmuş gibi hissettim. Ben artık 15 yaşında değilim ki çikolata ile kanayım ya da almayınca tamam diyeyim. Hiçbir şey demedim içimde kaldı demediğim laflar. En azından sen her zaman beni neden kandırıyorsun diyebilirdim. Gerçekten artık hiçbir şeye katlanamıyorum. Demediğim laflar artık içimde kin uyandırıyor artık bıktım
Adam fiyatini gormustur de 3 taksit oldugunu ogrenince odemekte zorlanicagini dusunmus. Hayal satmak degil bu. İyi niyetle yola cikmis kizima istediginin daha iyisini alayim denis muhtemelen o da heveslenmis fakat uc taksite bolununce aylik odemenin altindan kalkanayacagini anlamis. Bunda bukdr huyutucek uzulucek ve uzucek ne var. Bir de kin duymaktan bahsediyorsunuz. Yazik adama ya. Buyuzden kinleniyorsaniz Allah babaya sabir versin. Hepimize de hayirli evlat nasip etsin.. umarim oglum buyudugunde niyetimi anliycak kadar tanir ve sever annesini 🙏

Neyse.

Soyle yazayim, baban ayni benim babam gibi, bu yuzden anliyorum ama ben asla para kazanmadigim donemde bana ayfon al diyecek kadar abartili isteklerde bulunmadim (bence 22 yasinda uni ya da kpss hazirlanan bir cocugun ayfona ihtiyaci yok)

Ha ben hicbir zaman bu davranislar karsisinda babamin arkasindan dedikodusunu cevirecek kadarda kucuk dusunmedim.
Alacak gücü varsa söz verip alır alamayacak gücü varsa alırım deyip hayal kurdurtmaz. Olay bu kadar basit ne kadar anlatabilirim daha bilemedim. Tabiki bende her şeye layığım neden almasın. Eğer kendine göre yaşamamı istiyorsa salacak beni bende çalışacam. Sonradan da ne alaka deyip konuşmayacak. Babalık bu değil. Arkasından dedikodu yapıyorum ya yüzüne de söylüyorum ama anlamayan bir duvar 😂yüzsüzleşmiş artık

Çocuk yapınca böyle bişey çıkma riski var diye yapmadım yeminlen. Bu nedir🙄
İnşallah çocuğunuz benim gibi olur o zaman birgün olursa da 😂 he babam gibi bir ebeveyn olursanız da size bin katını yapması dileğiyle :)

Adam fiyatini gormustur de 3 taksit oldugunu ogrenince odemekte zorlanicagini dusunmus. Hayal satmak degil bu. İyi niyetle yola cikmis kizima istediginin daha iyisini alayim denis muhtemelen o da heveslenmis fakat uc taksite bolununce aylik odemenin altindan kalkanayacagini anlamis. Bunda bukdr huyutucek uzulucek ve uzucek ne var. Bir de kin duymaktan bahsediyorsunuz. Yazik adama ya. Buyuzden kinleniyorsaniz Allah babaya sabir versin. Hepimize de hayirli evlat nasip etsin.. umarim oglum buyudugunde niyetimi anliycak kadar tanir ve sever annesini 🙏
Annemi çok seviyorum annem hakkında asla böyle şeyler demem. Çünkü annem azıyla yetinen ve kendi bütcesinin üstüne çıkmayan bir kadın. He babama gelirsek 13 ü peşin fiyatla dahi alırım diyen birisi bu kişi. Peşin alırım ya kredi kartına ne gerek var ki demeyecek o zaman demi? Kendini bir şeymiş gibi gösterip altı boş çıkınca ben değil onun itibari zedeleniyor. 54 yaşına gelip hala birilerinin sırtında semer gibi yaşayan yuvasına bile sahip çıkamayan adamdan ne bekliyorum ki bende. Birde gelip buraya yazıyorum herkes kendi penceresinden bakıyor sadece. Gidin kendi çocuklarınızı iyi eğitin bana yorum yapacağınıza. He birde oğlunuza ilerde aynı babam gibi davranın sonradan nasıl davranıyor görürsünüz. Davulun sesi uzaktan çok hoş geliyor hanımefendi 💖

Alacak gücü varsa söz verip alır alamayacak gücü varsa alırım deyip hayal kurdurtmaz. Olay bu kadar basit ne kadar anlatabilirim daha bilemedim. Tabiki bende her şeye layığım neden almasın. Eğer kendine göre yaşamamı istiyorsa salacak beni bende çalışacam. Sonradan da ne alaka deyip konuşmayacak. Babalık bu değil. Arkasından dedikodu yapıyorum ya yüzüne de söylüyorum ama anlamayan bir duvar 😂yüzsüzleşmiş artık
Layik olmakla alakali degil bu, sınır bilmekle alakali kuzucum, ben ayagini yorganina gore uzatma kavramindan uzak buyutulmus yetinmeyi bilememis bir cocugu okuyorum su an sadece.

Baban hakli veya haksiz bu seninle baban arasinda ama mutlu olmak istiyorsan kendini bilmeyi bir an evvel ogrensen iyi olur.

Layik olmakla alakali degil bu, sınır bilmekle alakali kuzucum, ben ayagini yorganina gore uzatma kavramindan uzak buyutulmus yetinmeyi bilememis bir cocugu okuyorum su an sadece.

Baban hakli veya haksiz bu seninle baban arasinda ama mutlu olmak istiyorsan kendini bilmeyi bir an evvel ogrensen iyi olur.
Bende kendimi nasıl bilirim diye konu değil babamla ilgili konu açmışım. Gerçek hayatta nasıl biri olduğumu bilmeden konuşmayın lütfen. Babamın haksız olduğunu sizde biliyorsunuz ama bu kadar laftan sonra kabul etmiyorsunuz olay bu. Birileri de çocuklarına böyle davransın. Bakalım sonu ne oluyor

İnşallah çocuğunuz benim gibi olur o zaman birgün olursa da 😂 he babam gibi bir ebeveyn olursanız da size bin katını yapması dileğiyle :)
Beddua döner dolaşır edeni bulur 😂 Şimdiden hayırlı olsun iphone 118 almadığın için ağzına edecek eşşek kadar olmuş beben 😂

Kırılmadım zaten yaptığı şeye sinirlendim. Çocukluktan beri böyle ve artık bunları kaldıramıyorum. Kimse kimseye hayal satmak zorunda değil benim yüz ifademe annem kıpkırmızı oldu. Hadi ben cahilim annem neden üzüldü? Annem baştan beri babama der yapamicağın şeye heveslendirme demekki her zaman evlat olduğumuz için hevesimiz kırılsın biz tamam ya babamız diyelim. Borçlarımı ödedim ben zaten hala bılip bilmeden konuşuyorsunuz ya allah için
Hayale hevese bak ayfon 🤣 aç babana söyle bunları o zaman babaaa hayallerimi yıktın baba de millete söylenmek yerine

Beddua döner dolaşır edeni bulur 😂 Şimdiden hayırlı olsun iphone 118 almadığın için ağzına edecek eşşek kadar olmuş beben 😂
Tamam ben babam gibi bir ebeveyn olmayacağım için asla onun konumuna düşmem merak etmeyin sizzz kendi hayatınıza bakın hiç üstüme alınmadım vicdan yapmadım tühhh

Hayale hevese bak ayfon 🤣 aç babana söyle bunları o zaman babaaa hayallerimi yıktın baba de millete söylenmek yerine
Babama da söyledim biraz önce sadece arkadan konuşmakla yetinmedim. Çocuk değilim eskiden beni susturuyordun ama artık böyle değilim dedim merak etmeyin carladım. Oda haklısın kızım dedi kapattı. Bu adama her ne dersem diyim yüzsüz olmuş artık hep dönüp dolaşıp aynı ondan dolayı allah eline düşürmesin

Tamam ben babam gibi bir ebeveyn olmayacağım için asla onun konumuna düşmem merak etmeyin sizzz kendi hayatınıza bakın hiç üstüme alınmadım vicdan yapmadım tühhh
Site ergenlere kapatılsın, kk junior açılsın kampanyasını acilen başlatmamız lazım.

Annemi çok seviyorum annem hakkında asla böyle şeyler demem. Çünkü annem azıyla yetinen ve kendi bütcesinin üstüne çıkmayan bir kadın. He babama gelirsek 13 ü peşin fiyatla dahi alırım diyen birisi bu kişi. Peşin alırım ya kredi kartına ne gerek var ki demeyecek o zaman demi? Kendini bir şeymiş gibi gösterip altı boş çıkınca ben değil onun itibari zedeleniyor. 54 yaşına gelip hala birilerinin sırtında semer gibi yaşayan yuvasına bile sahip çıkamayan adamdan ne bekliyorum ki bende. Birde gelip buraya yazıyorum herkes kendi penceresinden bakıyor sadece. Gidin kendi çocuklarınızı iyi eğitin bana yorum yapacağınıza. He birde oğlunuza ilerde aynı babam gibi davranın sonradan nasıl davranıyor görürsünüz. Davulun sesi uzaktan çok hoş geliyor hanımefendi 💖
Babaniz nasil bir baba bilemem ama sizi yetistirirken hem anneniz hem babaniz buyuk hatalar yapmis anladigim kadariyla. Hala onun catisi altinda yasayip onun ekmegini yiyorsunuz fakat hakkinda kucuk dusurecek sekilde konusabiliyorsunuz. Muhtemelen yasiniz cok genc. Ne yasadiniz nasil nir ailede buyudunuz ben bilmem. Yazdiginiz kadarini bilirim ve ona yorum yaparim. Actiginiz konuya yapilacak yorum buydu. Oglumu layigiyla buyutmeye calisiyorum. Umarim nankor, merhametsiz ve duyarsiz bir cocuk olmayacak ilerde. Ve umarim bu vasiflari tasiyan insanlarla da karsilasip ruhunu kirletmez. Sevgiler..

Back
X