- Emoji Skoru
- 704
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi Meryemasiye1
KatiliyorumSite ergenlere kapatılsın, kk junior açılsın kampanyasını acilen başlatmamız lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KatiliyorumSite ergenlere kapatılsın, kk junior açılsın kampanyasını acilen başlatmamız lazım.
Ya pardon pardon Babamın çatısı altında yaşadığımı ne biliyon? Annem babam çoktan boşandı. Annemin boşanma nedeni de tamamen babamin aynı bu davranışlarıydı. Yaparım diye söz verdiği sonradan da insanın hevesini kursağında bıraktığı koca yıllar. Babamın böyle olduğunu herkes bilir sülalede. Kendi sülalesi de dahil hala kendini kardeşlerine baktırıyor sorumluluk aldığı yok. Madem konuma yorum yapıyorsunuz sadece bir sürü yorum yapmuşım sağır taklidi yapmayın. Babam hiçbir zaman bizi bir çatıda birleştirmedi adam gibi baba desteği hiç görmedim. Yaşım 22 arada beni oyalamak için ağzıma verdiği emzikler sadece bunlar. Bunlar ebeveyinlikse babalıksa valla ne anlıyorsunuz babalıktan bilmiyorum yorumum yokBabaniz nasil bir baba bilemem ama sizi yetistirirken hem anneniz hem babaniz buyuk hatalar yapmis anladigim kadariyla. Hala onun catisi altinda yasayip onun ekmegini yiyorsunuz fakat hakkinda kucuk dusurecek sekilde konusabiliyorsunuz. Muhtemelen yasiniz cok genc. Ne yasadiniz nasil nir ailede buyudunuz ben bilmem. Yazdiginiz kadarini bilirim ve ona yorum yaparim. Actiginiz konuya yapilacak yorum buydu. Oglumu layigiyla buyutmeye calisiyorum. Umarim nankor, merhametsiz ve duyarsiz bir cocuk olmayacak ilerde. Ve umarim bu vasiflari tasiyan insanlarla da karsilasip ruhunu kirletmez. Sevgiler..
Oturup tum yorumlarinizi okuyacak vaktim yok uzgunum ama size okadar zaman ayiramam. Bu uslupla konusan birinin yasadiklariyla da ilgilenmiyorum. Bosuna dert anlatmayin.Ya pardon pardon Babamın çatısı altında yaşadığımı ne biliyon? Annem babam çoktan boşandı. Annemin boşanma nedeni de tamamen babamin aynı bu davranışlarıydı. Yaparım diye söz verdiği sonradan da insanın hevesini kursağında bıraktığı koca yıllar. Babamın böyle olduğunu herkes bilir sülalede. Kendi sülalesi de dahil hala kendini kardeşlerine baktırıyor sorumluluk aldığı yok. Madem konuma yorum yapıyorsunuz sadece bir sürü yorum yapmuşım sağır taklidi yapmayın.
Sağır olduğunuz kadar körsünüz de okuduklarınızı anlamıyorsunuz bileOturup tum yorumlarinizi okuyacak vaktim yok uzgunum ama size okadar zaman ayiramam. Bu uslupla konusan birinin yasadiklariyla da ilgilenmiyorum. Bosuna dert anlatmayin.Hayatta basarilar diliyorum. Sizin icin zor olucak..
Hala ayiriyorsun tatlimSağır olduğunuz kadar körsünüz de okuduklarınızı anlamıyorsunuz bilezaman ayırmaya gerek yok yazmışım zaten size de ahahhahaha
Bak dediğimi yine anlamadın abla dkdkekdkkw valla yazma bahsettiğim zaman ayırma cevap verdiğin gibi değilHala ayiriyorsun tatlim![]()
Ego tatmin edicek olsam seni mi secerim ablacim. İnsanlar bi aydinlanma yasa die konusmus durmus ama bos emek. Bazilarina ne sekilde anlatirsan anlat ici bos olunca yeller esiyor. Okumadan begenmedi attim ama yorunlarina okusam da kesin begenmezdimBak dediğimi yine anlamadın abla dkdkekdkkw valla yazma bahsettiğim zaman ayırma cevap verdiğin gibi değildediğimi anlamıyorsun üstüne laf yetiştirip ego tatmin ediyorsun yahu ne diyim
![]()
Bahsetmek istediğimi kimse anlamadığı için bu kadar linçledim. Yazımı gittim 2 3 kere daha okudum diretmiş miyim napmışım diye. Hatta yazmışım 15 almaya ne gerek var 13 alalım baba diye ya da başka almakta istemedi. Direkt üstünü kapadı ve beni direkt yok saydı ben para istemek için aramasam aramicaktı. Kaç km uzağa üniye gidicem orada telefonum bozulsa ne olacak mesela? Yani başka bir sürü düşünce var kafamda. Bildiğiniz 15 i eline aldı bak bunu alalım sana da wp dan atayım dedi ya adam bana. Sonra da dedi ki iphone 13 benim gibiler için artık sen bunu al. Biraz önce aradım hatta dedim 50 bin tl olduğunu eline alıp atmadan önce görmedin mi baba neden böyle şeylere giriyorsun ki dedim. Sonra da ne 13 den haber ver ne başka şeyden.Ses çıkaramadı kapattı sesini yükseltirdi normalde hemen. Buna hayal satmak değil de ne deniyor. O gün telefonu kapattım annem kıpkırmızı oldu biliyor musunuz beni heveslendirip o halde soktuğum için. Annemde bana her şeyi yapmadı ama kuzum yapamam dedi bende kurban olurum anne tamam dedim. Gittim kendim bir şeyler yaptım. İnsanlar neden anlamak istemiyor bilmiyorumHerkes linçlemiş ama ben size hak verdim. Siz telefon isteyince kızım o kadar param yok başka marka alalım dese siz ıphone diye diretseniz anlardım ama resmen bak ben alacaktım gittim baktım ama pahalıymış gibi basit oyunlara girmiş babanız. Boşverin bu kadar sinirlenmeyin. Allah annenize sağlık versin. Siz de okulu bitirip bi işe girin en iyisini alırsınız kendinize.
Ben sizi anlıyorum. Mevzu iPhone değil. Ben küçükken babam ekmek almaya markete giderdi. Gelirken bana cips alır mısın derdim. Tamam kızım hangisinden alayım vs diye sorardı ederdi küçük çocuğum camda beklerdim ve gelirdi cips yokBahsetmek istediğimi kimse anlamadığı için bu kadar linçledim. Yazımı gittim 2 3 kere daha okudum diretmiş miyim napmışım diye. Hatta yazmışım 15 almaya ne gerek var 13 alalım baba diye ya da başka almakta istemedi. Direkt üstünü kapadı ve beni direkt yok saydı ben para istemek için aramasam aramicaktı. Kaç km uzağa üniye gidicem orada telefonum bozulsa ne olacak mesela? Yani başka bir sürü düşünce var kafamda. Bildiğiniz 15 i eline aldı bak bunu alalım sana da wp dan atayım dedi ya adam bana. Sonra da dedi ki iphone 13 benim gibiler için artık sen bunu al. Biraz önce aradım hatta dedim 50 bin tl olduğunu eline alıp atmadan önce görmedin mi baba neden böyle şeylere giriyorsun ki dedim. Sonra da ne 13 den haber ver ne başka şeyden.Ses çıkaramadı kapattı sesini yükseltirdi normalde hemen. Buna hayal satmak değil de ne deniyor. O gün telefonu kapattım annem kıpkırmızı oldu biliyor musunuz beni heveslendirip o halde soktuğum için. Annemde bana her şeyi yapmadı ama kuzum yapamam dedi bende kurban olurum anne tamam dedim. Gittim kendim bir şeyler yaptım. İnsanlar neden anlamak istemiyor bilmiyorum
Allah babana sabir versin simarik sey seni ne yapacagima sen karar veremezsin haddini bil git agla iPhone yok diyeBen tam okurken annem kanser oldu tabiki okulum bitseydi bende alırdım. Demek istediğim şu benimde aşırı hayallerim vardı annemle okulum biter çalışırım şunu yaparım bunu yaparım. Hayat hep sizin o sanane diye baktığınız yönde ilerlemiyor. Yaşınız benden büyük ama aklınız küçük. Kimse böyle bir durumda zaten kalmak istemez bende koşullarım uysa gider alırdım. Hayatlarınu bilmediğiniz insanlar için beylik laflar kurup üstüne sanane diyorsunuz bencilsiniz. Kimsenin hayatı da gaza gelip verilen sözleri yutmak değil. Biz çocuk diye gördüğünüz insanların da gururu var. Şimdi çocuğunuz okuyor stajı var ama hayat bir dakikada değişiyor. Olay sizin baktığınız kadar küçük pencere değil. Hiçbir şey yapmadan gelsin telefonlar demiyor kimse. Sizin bile altına giremeyeceğiniz borçlar ödedim annemi kemoterapi ye götürürken ne basit düşünceler ne basit tavirlar bunlar. Hemen konumdan uzaklaşın valla
Gerçekten teşekkür ederim anladığınız için olay o iphone değil gerçek olan o cips mevzusu. Hala çocukmuşum gibi davranıyor ve benim ses çıkarmicağımı düşünüyor. Çünkü eskiden aklım ermezdi ve her şeye tamam baba derdim. Ya da param yok diye beni ikiletirdi hep. Buradaki kişiler iphone den bile dalga geçtiler yaşamayan insan anlamaz. Sizin bahsettiğiniz örnek tam beni anlatıyor. Annem hiç öyle yapmazdı kullan sen yavrum şimdilik derdi ben sana borcum bitince alırım derdi bende beklerdim. Ama babam aradığımda bile gülerek bakarız diyor. Bu nasıl bir insanlık ya babalığı da geçtim? Artık slak yerine koyulmaktan sıkıldım artık öyle olmadığımı ona kanıtlamaya çalışıyorum sankiBen sizi anlıyorum. Mevzu iPhone değil. Ben küçükken babam ekmek almaya markete giderdi. Gelirken bana cips alır mısın derdim. Tamam kızım hangisinden alayım vs diye sorardı ederdi küçük çocuğum camda beklerdim ve gelirdi cips yokalmam dese tamam. Hayal satmak dediniz ya aklıma o geldi. Cidden babası böyle olmayan anlamaz. Üzülmeyin lütfen.
Sana çok iyi şeyler derdim de hiç enerjimi yormicam. Tek diyeceğim şey o çok güvendiğin oğlun ve her şey yolunda giden hayatın varya onu allah görsün ve bana bu yaptığın yorumlarla kalbine göre versin. Hani çok sakindin de doğru konuştuğumu görünce nasıl da sen şımardın? Allah sizin gibi insanları benim yerime koysun sonra tekrar yorum yaparsın allahım bilsin yapsın çok içten söyliyorumAllah babana sabir versin simarik sey seni ne yapacagima sen karar veremezsin haddini bil git agla iPhone yok diye
Bi şey kanıtlamaya çalışmayın. Yanlış anlamayın ama ona muhtaç olduğunuz sürece salağa yatın. Yüzsüz yüzsüz arayıp 15 mi alacaktık baba diyin. Para da isteyin okuyorsunuz neticede. Sonra kendi işinize girip ihtiyacınız kalmayınca da o size nasılsa siz de ona öyle olursunuz.Gerçekten teşekkür ederim anladığınız için olay o iphone değil gerçek olan o cips mevzusu. Hala çocukmuşum gibi davranıyor ve benim ses çıkarmicağımı düşünüyor. Çünkü eskiden aklım ermezdi ve her şeye tamam baba derdim. Ya da param yok diye beni ikiletirdi hep. Buradaki kişiler iphone den bile dalga geçtiler yaşamayan insan anlamaz. Sizin bahsettiğiniz örnek tam beni anlatıyor. Annem hiç öyle yapmazdı kullan sen yavrum şimdilik derdi ben sana borcum bitince alırım derdi bende beklerdim. Ama babam aradığımda bile gülerek bakarız diyor. Bu nasıl bir insanlık ya babalığı da geçtim? Artık slak yerine koyulmaktan sıkıldım artık öyle olmadığımı ona kanıtlamaya çalışıyorum sanki
Sağlayamayacağı imkan içinde bir sürü hayal kurduruyor işte. Konu iphone asla değilBen sana üzüldüm ya. Daha 22 yaşında bir üniversite öğrencisisin, keşke istediğin telefonu baban alsa. Keşke araba da ev de alabilse herkesin ailesi. Aile desteği bambaşka bir şey.
Gençlere çok üzülüyorum. Bazı imkanlar sağlayamayan ailelere de çok kızıyorum.
Ben imkan sağlamayanlardan ziyade sağlayacakmış gibi yapmasına çok kızdım. İPhone alamam kızım gel şunu alalım diye daha ucuz bi teklif sunsana imkanın yoksa. Cidden bazı aileler çok sinir bozucu.Ben sana üzüldüm ya. Daha 22 yaşında bir üniversite öğrencisisin, keşke istediğin telefonu baban alsa. Keşke araba da ev de alabilse herkesin ailesi. Aile desteği bambaşka bir şey.
Gençlere çok üzülüyorum. Bazı imkanlar sağlayamayan ailelere de çok kızıyorum.
Zaten bağırsam da asla anlamıyor yine bir şet olmamiş gibi arayıp soruyor. Zaten şu an telefın alsa üniye gidince harçlık yollamaz. Ünide okurken bana yolladığı harçlıkların bile lafını yapan birisi ben sana şunlari yolladım diye.Bi şey kanıtlamaya çalışmayın. Yanlış anlamayın ama ona muhtaç olduğunuz sürece salağa yatın. Yüzsüz yüzsüz arayıp 15 mi alacaktık baba diyin. Para da isteyin okuyorsunuz neticede. Sonra kendi işinize girip ihtiyacınız kalmayınca da o size nasılsa siz de ona öyle olursunuz.
Babana öfkelenme düşmanlaşma, o şekilde bir yere varamazsin. Part time işe gir, bir yandan da okulunu bitir bir an önce.Sağlayamayacağı imkan içinde bir sürü hayal kurduruyor işte. Konu iphone asla değil
Ya kanser annem bile o kadar üzüldü ki annem ağlado biliyor musunuz dedi bana aşırı koydu bu durum. Dedim neden anne boşver ya falan dedim dedi alması değil alacakmış gibi yapması sıkıntı yıllardır diyorum ona dedi. Anneannnem ölmeden önce bile babama kızardı niye böyle yapıyor diye. Ben cahilim de bu insanlara göre bu adam çok mu haklı ya deliricemBen imkan sağlamayanlardan ziyade sağlayacakmış gibi yapmasına çok kızdım. İPhone alamam kızım gel şunu alalım diye daha ucuz bi teklif sunsana imkanın yoksa. Cidden bazı aileler çok sinir bozucu.