• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buna ne denir ya?

Zaten bağırsam da asla anlamıyor yine bir şet olmamiş gibi arayıp soruyor. Zaten şu an telefın alsa üniye gidince harçlık yollamaz. Ünide okurken bana yolladığı harçlıkların bile lafını yapan birisi ben sana şunlari yolladım diye.
Saysın. Ne koparsam kar diye düşün. Kusura bakma baban bunu hakediyor.

Babana öfkelenme düşmanlaşma, o şekilde bir yere varamazsin. Part time işe gir, bir yandan da okulunu bitir bir an önce.
1.5 ay sonra üniye gidicem abla şu an bir şey yapamam gibi. Kpss çalışıyorum birde psikolojik savaş veriyorum. Elimizde paramız yok değil Allah'a şükür kendimizi geçindiriyoruz sorun hiç bunlar değil

Bugün sinirlendim ve dedüm ki o parayı bende kazanıcam demi er ya da geç dedim onun üstüne kapattı zaten
Boşver aranı bozma. Ben sende bi şımarıklık görmedim aman herkeste iphone var ben de alayım gibi değil tavrın. Sen de baban gibi yap yanlış anlama ama yüzsüz yüzsüz ara. Bakmayacağı çocuğu dünyaya getirmeseydi. Ha burda 18 yaşında evden kaçıp sonra babam bakmıyo bilmem ne diyenler de vardır. Sen henüz okuyorsun. Kategorin farklı.hala maddi olarak bakılman gerek. Hiç küsüp etme babana da. Dediğim gibi ne koparsam kar diye düşün.

Bazıları empati yapmadan yorum yapmaya çekinmemiş tabi burda önemli olan iPhone konusu değil kızı çocuk yerine koyup avutmaları ve kız annesinin borcunu fln kapatmaya çalışmış yani gidip kendine alabilirdi istese onun takıldığı yer o fedakarlık yaparken onu avutmaları eşitsizlik can yakan bi konu

Hayatı kendim için zorlaştırmıyorum adama zaten önceden sordu ya 3 taksit olduğunu ondan sonra onu bırak be alıyorsak iyisini alalım dedi. Ben mi demişim böyle diye. Dramatize ettiğim yok bu adam senelerdir böyle 17 18 yaşlarında tamam derdim şimdi parası var hanımefendi. Neyin dramatize etmesi ya? Bütçesini aşmayan şey isteyince de burun kıvırıyor o zaman bana hayal satmayacak nasıl böyle birini savunup bana böyle diyorsunuz anlamıyorum gerçekten pes ya. Bize bol keseden laflar savursunlar sonra da vazgeçsinler. Bizde oh ya babamız tamam haklıdır diyelim. Biraz önce adamı aradım ne oldu iphone işi diye bakacaz ya deyip benimle dalga geçiyor bu insanlıkta benim yaptıpım mı dramatize etmek pes yahu
Ya pardon ama yaşınız kaç babadan telefon bekliyosunuz? Biraz utanç duygusu lütfen. 23ümde üni bitirdim annemden para almayı bıraktım ki ünide bile çalışıyordum çokta yük olmayayım diye.

Sana çok iyi şeyler derdim de hiç enerjimi yormicam. Tek diyeceğim şey o çok güvendiğin oğlun ve her şey yolunda giden hayatın varya onu allah görsün ve bana bu yaptığın yorumlarla kalbine göre versin. Hani çok sakindin de doğru konuştuğumu görünce nasıl da sen şımardın? Allah sizin gibi insanları benim yerime koysun sonra tekrar yorum yaparsın allahım bilsin yapsın çok içten söyliyorum
😂😂😂😂yallah yallah beddua Eden kendi bulur kurban ol ogluma senin gibi hayirsiz degil en azindan simarik

Son düzenleme:
He babama gelirsek 13 ü peşin fiyatla dahi alırım diyen birisi bu kişi. Peşin alırım ya kredi kartına ne gerek var ki demeyecek o zaman demi?
Bende 3 ay önce yeniledim. 13 almak istedim 32 bindi fiyatı 15 ise 100 binlerde galiba güncel fiyatından haberim yok tabi. Belki de onun için para geçmesini bekliyordur eline. Arayıp gülerek aklımda demesi de bundan olabilir belki de doğum gününüzde ya da başka bi özel günde hediye olarak alıp süpriz yapmak istiyordur. Biraz kinlenmeden önce sabredip bekleyin derim. Ya da söyleyin almayacaksan işe gireyim o halde diye. Babanızdan istemeye çekinmiyorsanız konuşmaya da çekinmeyin içinizde nefret oluşmasın.

Ben sizi anlıyorum. Mevzu iPhone değil. Ben küçükken babam ekmek almaya markete giderdi. Gelirken bana cips alır mısın derdim. Tamam kızım hangisinden alayım vs diye sorardı ederdi küçük çocuğum camda beklerdim ve gelirdi cips yok 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ almam dese tamam. Hayal satmak dediniz ya aklıma o geldi. Cidden babası böyle olmayan anlamaz. Üzülmeyin lütfen.
Ayyyy cok üzüldüm bahar candan geldi aklima o kizda cok cekti ya herkesin babasinin cikilota fabrikadi varmis onun babasinin yokmus tüh tüh demek cips almadi bu gece size icicem asdfhj

Şımarık olan ben değilim, babası iphone almadı diye ağlayan sensin, biraz daha ağla belki alan bulursun, belli ki emekten falan haberin yok 😊
Ay herkese böyle yorumlar yapmayın. Ne şımarık değişik bir kadınsınız. Ben sizin baktığınız pencereden bakmıyorum her şey sizin küçümsediğiniz gibi değil. Herkesin konusunun altına böyle şeyler yazıyorsunuz yahu. Bu ne? Uzaklaş konumdan

Ayyyy cok üzüldüm bahar candan geldi aklima o kizda cok cekti ya herkesin babasinin cikilota fabrikadi varmis onun babasinin yokmus tüh tüh demek cips almadi bu gece size icicem asdfhj
Afiyet olsun. Acımı paylaştığınız için teşekkür ederim. Bi paket de cips yiyin lütfen.

Nereden anlatsam bilmiyorum ama aşırı sinirliyim kin doluyum. Annem kanser olduğu için ben okulu dondurmuştum sonra o dönem işe girmiştim annemin borçlarını ödemek için işte sonradan da kpss için çıktım işten bilenler bilir zaten. Elimdeki telefonu uzun zamandıe kullanıyorum artık gitti gidecek babama dedim ki iphone alır mısın bana 13 yani fiyatını vs söyledim tamam dedi. Sonra da bakmaya gitti telefona çalışan adam dedi ki bu telefon 1 2 yıla güncelleme almaz. Oda başladı bol keseden aman bunu napcan 15 daha iyi vs. Gözüm asla yüksekte değil hatta ona dedim illaki ben çalışcam yani ben kendime alırım onu. 2 seneye yaşicam mı belli mi dedim. Neyse arkadaşlar bu birden coştu 15 alalım demeye sonradan adama kaç ay ödenecek diye sorunca adam 3 ay taksitle dedi birden babam böyle dedi. İyi diyon da ben bunu nasıl ödicem :) ya dedim tamam ödemiceksen alma yani kapattım annem de duydu dediklerini kadın kıpkırmızı oldu. Dedi neden ümit veriyor da almıyor. Hatta dedim 16e alalım yaa dedi onun tek kamerası var napıcan. Neyse kapattım ben aşırı üzüldüm.ama tabi ona para konusunda muhtaç olduğum için illaki aricam sorcam. Hatta o gün kapatmadan dedi gelirsin yarın ya da öbür gün bakarız konuşuruz karar veririz. Bu telefon konusundan sonra asla aramadı beni sanki hiç konuşmadık bu konuyu. Bugün aradım asla telefon konusunu açmadı. Şimdi burdan çıkar almak zorunda değil bunun için mi darıldın sinirlendin iphonem olmadığı için değil bana hayal satmasına sinirleniyorum. Madem almicaksın alamicaksın telefonu eline alıp wp dan bana atarken resmini görüyordu demi parasını. birden ne oldu anlamadım. Bugün aradım sanki kendimi slak yerine koyulmuş gibi hissettim. Ben artık 15 yaşında değilim ki çikolata ile kanayım ya da almayınca tamam diyeyim. Hiçbir şey demedim içimde kaldı demediğim laflar. En azından sen her zaman beni neden kandırıyorsun diyebilirdim. Gerçekten artık hiçbir şeye katlanamıyorum. Demediğim laflar artık içimde kin uyandırıyor artık bıktım
yazık belki adam parayı denkleştirmeye çalışıyordur. bence gereksiz hassas yaklaşıyorsun. hayal satmak falan biraz garip olmuş yorum olarak.

kendi karnını doyurmaktan aciz insanlar evlenip, çocuk sahibi olursa böyle sefalet içinde sürünen çocuklar dünyaya getirir .

Hayatı kendim için zorlaştırmıyorum adama zaten önceden sordu ya 3 taksit olduğunu ondan sonra onu bırak be alıyorsak iyisini alalım dedi. Ben mi demişim böyle diye. Dramatize ettiğim yok bu adam senelerdir böyle 17 18 yaşlarında tamam derdim şimdi parası var hanımefendi. Neyin dramatize etmesi ya? Bütçesini aşmayan şey isteyince de burun kıvırıyor o zaman bana hayal satmayacak nasıl böyle birini savunup bana böyle diyorsunuz anlamıyorum gerçekten pes ya. Bize bol keseden laflar savursunlar sonra da vazgeçsinler. Bizde oh ya babamız tamam haklıdır diyelim. Biraz önce adamı aradım ne oldu iphone işi diye bakacaz ya deyip benimle dalga geçiyor bu insanlıkta benim yaptıpım mı dramatize etmek pes yahu
merhaba .
rastgele doğduğun evdeki insanlar aileniz olmuyor.
onların çoğu eğitimsiz cahil şizofren tipler oluyor .
ciddiye almayın, kendi bağımsız Hayatınızı kurmaya çalışın

Babanız sinir bozucu. Bunu yaşamayan bilemez. Biz küçükken her sene bizi bağ bahçe işlerinde çalıştırırlar vaadler verirler mahsul satıldığında 5 kuruş elimize geçmezdi. Sorduğumuzda nankör olurduk yediğimiz içtiğimiz olurdu. Burda mesele iPhone değil bu kızcağıza senelerdir yaşatılan manipülasyon. Babandan parasını al bence ama bunun için daha güzel bahane bul. Telefonu gereksiz görmüş kendi düşünce çapında.

kendi karnını doyurmaktan aciz insanlar evlenip, çocuk sahibi olursa böyle sefalet içinde sürünen çocuklar dünyaya getirir .
Iphone kullanmamak sefaletlik mi?
Doksan bine yakın maaşım var çok şükür ;aklımdan dahi geçirmedim ıphone almayı.Bizde parası olmayanın gösterişi daha çok oluyor.Cimri de bir insan değilim normalde,para tutamam kolay kolay.Bu kadar gereksiz bir gösteriş için çocuklarıma da almam,çok isterlerse çalışıp kendileri alsın.

Burada maddi durumu olmayıp çocuk yapan üyelere kızarsınız. Başka bir üye gelir o maddi durumu olmayan ailenin çocuğudur ve ufacık bir isteği karşılanmaz, ona da kızarsınız. Bazı insanlar sırf ağzından köpük akarak sinirini boşaltmak için giriyor foruma belli. 22 yaşında kız çocuk değil evet ama, üniversite öğrencisi. Ayıp yaptığınız. Konu Iphone bile değil.

Burada maddi durumu olmayıp çocuk yapan üyelere kızarsınız. Başka bir üye gelir o maddi durumu olmayan ailenin çocuğudur ve ufacık bir isteği karşılanmaz, ona da kızarsınız. Bazı insanlar sırf ağzından köpük akarak sinirini boşaltmak için giriyor foruma belli. 22 yaşında kız çocuk değil evet ama, üniversite öğrencisi. Ayıp yaptığınız. Konu Iphone bile değil.
Hay ağzın bal yesin.

Nereden anlatsam bilmiyorum ama aşırı sinirliyim kin doluyum. Annem kanser olduğu için ben okulu dondurmuştum sonra o dönem işe girmiştim annemin borçlarını ödemek için işte sonradan da kpss için çıktım işten bilenler bilir zaten. Elimdeki telefonu uzun zamandıe kullanıyorum artık gitti gidecek babama dedim ki iphone alır mısın bana 13 yani fiyatını vs söyledim tamam dedi. Sonra da bakmaya gitti telefona çalışan adam dedi ki bu telefon 1 2 yıla güncelleme almaz. Oda başladı bol keseden aman bunu napcan 15 daha iyi vs. Gözüm asla yüksekte değil hatta ona dedim illaki ben çalışcam yani ben kendime alırım onu. 2 seneye yaşicam mı belli mi dedim. Neyse arkadaşlar bu birden coştu 15 alalım demeye sonradan adama kaç ay ödenecek diye sorunca adam 3 ay taksitle dedi birden babam böyle dedi. İyi diyon da ben bunu nasıl ödicem :) ya dedim tamam ödemiceksen alma yani kapattım annem de duydu dediklerini kadın kıpkırmızı oldu. Dedi neden ümit veriyor da almıyor. Hatta dedim 16e alalım yaa dedi onun tek kamerası var napıcan. Neyse kapattım ben aşırı üzüldüm.ama tabi ona para konusunda muhtaç olduğum için illaki aricam sorcam. Hatta o gün kapatmadan dedi gelirsin yarın ya da öbür gün bakarız konuşuruz karar veririz. Bu telefon konusundan sonra asla aramadı beni sanki hiç konuşmadık bu konuyu. Bugün aradım asla telefon konusunu açmadı. Şimdi burdan çıkar almak zorunda değil bunun için mi darıldın sinirlendin iphonem olmadığı için değil bana hayal satmasına sinirleniyorum. Madem almicaksın alamicaksın telefonu eline alıp wp dan bana atarken resmini görüyordu demi parasını. birden ne oldu anlamadım. Bugün aradım sanki kendimi slak yerine koyulmuş gibi hissettim. Ben artık 15 yaşında değilim ki çikolata ile kanayım ya da almayınca tamam diyeyim. Hiçbir şey demedim içimde kaldı demediğim laflar. En azından sen her zaman beni neden kandırıyorsun diyebilirdim. Gerçekten artık hiçbir şeye katlanamıyorum. Demediğim laflar artık içimde kin uyandırıyor artık bıktım
İPhone suz napacaksın şimdi cici kız

Back
X