Canım benim okudum konunun tamamını.. Bu adam o resim klasörünü sildiği an bitmiş aslında. Facebook açması pek sıkıntı değil mesela ben kullanmıyorum sevmediğim için ama sevgilim sosyal ağları kullanıyor ve bu beni rahatsız etmiyor yani ilk başlarda çok sıkıntı yapıyordm ben de ama sonra güvenmeye mi başladım yoksa kıskanmaktan mı vazgeçtim bilmiyorum..
Her neyse, dediğim gibi o klasörde muhtemelen kızlarla çekilmiş fotoğraflar vardı,açarsan biteriz dediğine göre..
Bu adam pardon adam diyorum, bu karaktersiz insan sadece sana değil, senin onu beklerken geçirdiğin zamana, emeklerine ve hayallerine de ihanet etmiş bi adam. bu yüzden bu durumda ondan nefret edebilirsin.. bu nefret seni dinç tutar ve özlemi bastırır. çünkü bizler ne kadar zorlansak da nefret aşk ya da sevgiden çok daha güçlü ve çok daha kalıcı bir duygudur..
üzülmen alışamaman normal çünkü hatırladığın çoğu sabaha onun olduğunu bilerek uyandın ve alışmak gerçekten zor. ama inan bana bi insanın varlığına alıştığında yokluğuna alışmaya zorlanmış oluyorsun.. çünkü her güzel şeyin bir sonu vardır.. belki gereklidir, belki gereksizdir bilinmez ama vardır.
bu süre zarfında sana boollca gezmeyi öneriyorum.. bolca hemde.. arkadaşlarınla vakit geçirmeni, ufak ev hobileriyle uğraşmanı, ya da imkanın varsa tenis falan oynamayı, fotoğrafçılık kulubüne yazılmanı öneriyorum. konuşmak istersen de daima mesaj da atabilirsin hiç sorun değil seni iyi anlıyorum çünkü ben de yakın zamanda bir ayrılık yaşadım, benimde duygularım taze. her ne kadar yeniden şans vermiş olsak da bazen ayrılıklar iz bırakıyor.. hatta bazen değil her zaman..