• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldııııımmmmm

valla eşimin ailesi düğünümüzde benim aileme çok kötü davrandı sonrasında da hakeret ettiler. bu durumda kendimi düşündüm bende göndermezdim. bence çok haklısın. ablacığı seviyrosa gitsin alsın öyle şeyleri yutsun. o meyveler size getirilmiş siz yemelisiniz bence. sen gönderseydin ve bunu amcan duysaydı bu kezde amcan kızacaktı sana. gerçeği söylemek gerekirse ben eşimin ailesine babamın aldığı bir bardaktan su bile vermiyorum. eşinin psikolojik sorunları varsa tedavi olacak. çocuk konusundada çok haklısın.

esım ıçın onlar onemlı.ablasına götureceğı meyve için benle kusmeyı. olay cıkartmayı göze alabılıyor...

Götür demek zorunda değildin bence. En azından bu kadar büyütecek, boşanma lafını ettirecek bir durum değil bu durum. Eşiniz üzülebilir, götürme diyince, ama ne üzülme, böyle üzülme olmaz bence.

Zaten söylemişsiniz, başka sıkıntıların olduğu. Her türlü şeyden kavga potansiyeli var, anladığım kadarıyla. Bence iyi bir tedavi olması lazım. Kabul eder, düzelir, çaba harcar, düzelir, orası başka, yok devam ederse böyle, bu hayatıda kimse çekmek zorunda değil.

Çocuk yapmamak tabi ki çok doğru bir karar bu durumda.

Allah hakkınızda hayırlı sonucu versin.

valla canım sizin derdiniz meyve falan değil tabii,
neden boşanmayı düşünmüyorsun ki cidden, şu anlattıkların baktım da
eşinin yıllardır öfke kontrolu sorunu var, tedavi olmakta istemiyodur dimi muhtemelen
senin psikolojin bozuk
doğal olarak çocuk yapmak istemiyorsun, iyide yapıyorsun
her kavgada ev kırılıp dökülüyor, küfürler, boşarım haaa tehditleri
yani bi evlilikte olması gereken hiçbişey yokki sizde
saygı yok, çocuk yok, iletişim yok, şevkat yok vs.. vs..
yani bence geleceğini tıkama, gelecek planının ne seninin? 5-10 sene sonra hayatın nerde olcak?
daha çok depresyon hapı, daha çok üzüntü daha çok kalp kırıklığı, ve diğer psikosomatik hastalıklar....
gerçi doktorunun söylediği bişey dikkatimi çekti, sana sosyalleş kocanı hayatının merkezinden çıkar demiş, çokmu fazla koca odaklı yaşıyorsun ki
tabii biz sadece senin söylediklerine göre yorum yapıyoruz
:hulya:

evett yıllardır kocam benı öyle yaşattı. evet gecınebılmek adına %99 onun dedıklerı oldu.
anahtar tasımasını bıle 5 yılda ögrettım. gıttım yerden cağırırdı benı eve uğrayacağım.eve gel dıye..gıderdım eve.anahtarını nıye almıyorsun dedığımde yıne kavga kıyamet.... işin ne kı derdi bana
evet psıkolojım bozuldu artık....

gorumcenıze neden gondermedınız meyve..
esınız cocuk bahanesını bu sekılde cıkarmıs olabılır aslında..
ama sıze tavsıyem ılaclarada baglı kalmayın ..kendıze ugrascak bısıler bulun ve herseyı oluruna bırakın ..esınızın kısılıgı boyle ıse yapıcak bısı yok gercekdende bazen bırını degıstırmek ıcın omur gecıyo ve degmez derım tek telıme ıle..

ya arkadaslarin anlamadigi bir sey var sorun meyve degil ufak bir sey icin kizginliklar basliyorsa demekki isin ozunde baska seyler var.. Zaten konu sahibi arkadas anlatti.. Ama hala meyve goturmesini kabul etseydin diyorlar..
Bencede deseydi keske ama demedi kabul etmeme gibi bir hakki var.. Karsiligi kufur hakaretmi olmali.. Esinizde psikologa gitsin bence.. Yoksa siz cok yipraniyorsunuz bu durumda

Son düzenleme:
evet göndermek zorunda değilsin sana gelmiş..ama zaten sorun meyve değil.anladığım kadarıyla eşin her konuda kendi deiği olsun istiyor..böyle evlilikmi yürür ya oda bir doktora gitsin..yada boşanacaksa oşansın.böyle hayat geçermi her dakika ızacak bağıracak diye diken üstünde olunmaz ve her dediğine evet demek zorunda değilsin..

ya arkadaslarin anlamadigi bir sey var sorun meyve degil ufak bir sey icin kizginliklar basliyorsa demekki isin ozunde baska seyler var.. Zaten konu sahibi arkadas anlatti.. Ama hala meyve goturmesini kabul etseydin diyorlar..
Bencede deseydi keske ama demedi kabul etmeme gibi bir hakki var.. Karsiligi kufur hakaretmi olmali.. Esinizde psikologa gitsin bence.. Yoksa siz cok yipraniyorsunuz bu durumda

tesekkur ederım .benı anladın sorun meyve değil.
ben fıkrımı söyleyemeyecekmıyım.

her dakıka dıken ustundeyım.eve 5 dak ondan sonra gelsem buyuk suç.bagırış cağırış.
cevap verırsem.esyaları kırar döker

su evde bır değerım olduğunu hıssetmıyorum. kac seferde dile getırdım

Son düzenleme:
evett yıllardır kocam benı öyle yaşattı. evet gecınebılmek adına %99 onun dedıklerı oldu.
anahtar tasımasını bıle 5 yılda ögrettım. gıttım yerden cağırırdı benı eve uğrayacağım.eve gel dıye..gıderdım eve.anahtarını nıye almıyorsun dedığımde yıne kavga kıyamet.... işin ne kı derdi bana
evet psıkolojım bozuldu artık....

ya bu konuda önemli olan meyve değilki genel bi sorun var,
meyve bahane, yarın ottan kavga çıkar, başka bi günden çöpten kıyamet kopar

ayrıca ne demek işin ne ki, eğer koca odaklı yaşıyosan bunun nedenide yine kocan sanırım, seni geyşa falan sanıyo herhalde 7/24, 365 gün peşinde pervane olmalısın bunu bekliyo sanırım
neden kendine bu işkenceyi yapıyosunki, bırak gitsin, bakalım senin katlandıklarına başka bi kadın katlancakmı
sende temiz, huzur dolu bi sayfa aç kendine

her dakıka dıken ustundeyım.eve 5 dak ondan sonra gelsem buyuk suç.bagırış cağırış.
cevap verırsem.esyaları kırar döker

su evde bır değerım olduğunu hıssetmıyorum. kac seferde dile getırdım

güzelim senin elinden geleni yaptığına eminim ama bu böyle nereye kadar gidecek. sürekli böyle hayatını mahvediyorsun. ya adam akıllı tedavisini olsun yada son çare ayrılmalısın güzelim. bir evde huzur yoksa neden katlanırki kadın. bu konu üzerinde iyice düşünmelisin yaşlanınca dahada zor. allahım sana bol bol sabırlar versin eşinede acil şifaalr versin.

eşin sinirli olmaktan ziyade evde sadece kendi sözü geçsin istiyor
seni ezmeye hatta yok saymaya çalışıyor sankiaklinialirimsmile
benim eşimde sinirli biri ama böyle herşeyide kavga sebebi etmez kırıp dökmez eşin hiç normal değil canım:1no2:
sürekli diken üstündeyim demişsin peki ne zamana kadar böyle yaşayacaksın
yani insan evindede huzuru bulamazsa nerde bulacak kifisfisfis

evet cok sınırlı artık ben de kaldıramıyorum...
evlendığımde ılk yıllar ızın almadan dışarı cıkamazdım...bebeğimle o guzel havalarada evdeydım hep...
sımdı onları astık .ama daha aşmamız gereken çok sorun var.
ıyı huyları da vardır. gezdırır tozdurur.parası varsa kısmaz bızden...ama ıste sınırlendımı yemegıde gezmeyıde burnundan getırır.gecelerıde arkadaşlarıyla yılda 1-2 sefer cıkar ancak...
ama ufacık seylerde booşanma lafı etmesi kufuru benı bıktırdı.evlılığe guvenım kalmadı.
sonra bana tedavı ol dıyor. benı bu hale o getırıdı.

Anlatıklarında babamı gördm sanki. Artık bizde de huzur kalmadı.koca kızlar olduk ne or... kalıyo ne sülalemizi bilmem ne yapıyo küfürle. Ama suç annemde. Çalışan bi bayandı annem ayrılabilirdi
Kocam da kocam dedi :kızgın:
elalemin karılarıyla ilişkisi olduğunu bile bile
ah anne :kızgın: :mymeka:
Bizde henüz ekmeğimizi ele alamadıksenağlama alsam da kurtulssaaammm bu evden,bu baba denen şahsiyetten (şahıs bile demeye utanıyorum)

Artık gerisini düşünün:bbo:

Son düzenleme:
evet cok sınırlı artık ben de kaldıramıyorum...
evlendığımde ılk yıllar ızın almadan dışarı cıkamazdım...bebeğimle o guzel havalarada evdeydım hep...
sımdı onları astık .ama daha aşmamız gereken çok sorun var.
ıyı huyları da vardır. gezdırır tozdurur.parası varsa kısmaz bızden...ama ıste sınırlendımı yemegıde gezmeyıde burnundan getırır.gecelerıde arkadaşlarıyla yılda 1-2 sefer cıkar ancak...
ama ufacık seylerde booşanma lafı etmesi kufuru benı bıktırdı.evlılığe guvenım kalmadı.
sonra bana tedavı ol dıyor. benı bu hale o getırıdı.

canım dr çocuk yapma dedi, bende yapmadım, düşünmüyorum demiştinbilmiyorumkismile

meyve mi sorun..götürseydi nolurdu ki?zaten temelde problemleriniz varmış..
meyve olmasa başka bişey olabilir di ..
ama allahın meyvesi ,böyle şeyler esirgenmez bilirim ben..

bence benim eşimde ablama götüreyim mi ?desem götürme dese kıyameti kopartırdım ......nolcakki sever böyle şeyleri demiş ne var bunda ?görümcenle küs de değilmişsin ...amcanla küsmüş ya eşin tamam amcanın meyvesini niye kabul ettin getirdin diye sorun yapsa ok ama ayıp olmuş seninki... bence sende biraz suçu kendinde ara...evet herkes fikrini beyan etmekte özgür ama sonuçlarının ne olacağını,karşı tarafa ne şekilde yansıyacağınıda düşünmek lazım ...

eee hani çocuk yapma demişti dr? bebeğimle evdeyim diyosun ? inşallah kafa bulmuyosundur ..kafam karıştı valla..

bie çocuğum var zaten demiş anladığım kadarıyla 2.çocuğu eşi istemiyor arkadaş. yalnız benim anlamadığım eşin amcanla konuşmadığı halde onun getirdiği meyveleri nasıl ablama götüreyim diyor. ya kusura bakma ama insanda biraz gurur olur. yani ben bi adamla konuşmayacağım değil ablama götürmek,ben bile yemem. yani mantık yada sosyal zeka sıfır bu adamda. yada aklı fikri ailesinde. aman yeterki ablası yesin. bunlar önemli değil. ya bu erkekler niye böyle benciller anlamıyorum.

bır tane çocuğum var benım.eşım 2.cocuğu ıstıyor.ben doğurmak ıstemıyorum arkadaşlar. yanlış anladınız benı neden sızınle kafa bulayım.
derdımı paylaşmak ıstedım sızlerle.

alısım evet bende bunu anlamıyorum.ablasının meyvesı ıçın benı kırıyor. kufur etmesı böyle gıtmez demesı ....değer mı...sankı onlardan çok fayda var eşıme....
sorun meyva falan değil...yılların bırıkımı.

esım ıçın başkalarını memnun etmek cok önemlıdır....bense umrunda değılım.başkalarını mutlu etmek ıçın herdaım benı mutsuz eder

Son düzenleme:
Back
X