• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldııııımmmmm

Bir meyve yüzünden bu hale gelebiliyorsanız sakın çocuk doğurma, boşanmaya da her an hazır ol...
Başka diyecek birşey bulamıyorum...

bence mesele meyve sebze meselesi falan değil
derinde çok daha ciddi sorunlar yatıyor
her fırsatta boşanma lafının ağza alınması evliliği de laçkalaştırıyor bence
bilmiyorum gereken saygıyı bu saatten sonra yakalayabilir misiniz...

Allah yadımcınız olsun. Şu an küssünüz boşanmadığınız sürece elbet barışacaksınız ama barışma adımını ilk o atsın. barısırsanız eğer barıştıktan sonra eşiniz sakinken karşınıza alın ve sakin sakin konusun ondan beklentilerinizi anlatın, nelelere sinirlendiğini biliyorsunuzdur huyuna giderek anlatın istediklerinizi. Ne kadar sinirli bir insan da olsa nasıl konusacağınızı bilirseniz sizi dinler gibime geliyor. Bu konu açılalı baya olmuş ınş aranız gerçek anlamda düzelmiştir boşanmak da kolay değil çünkü. tabi herkesin kendi görüşü hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...

bın kere söyledım .serefsizden daha kötusunu söyluyor. burada yazamayacağım tahmın ettınız sanırım:(( savunması benı sınırlendırme oluyor.sadece bana değil tv de kı kadına .bankada herhangı bır kadına sınırlense.eve gelınce olayı anlatırken bıle ......karı dıye anlatır.benım yanımda bu kelımeyı kullanma desem. offf bu sefer bana bagırmaya başlar .sana anlatanda kabahat dıye.....

off çok zor işiniz ya.küfreden adam hiç çekilmez ya.

Back
X