- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bır tane çocuğum var benım.eşım 2.cocuğu ıstıyor.ben doğurmak ıstemıyorum arkadaşlar. yanlış anladınız benı neden sızınle kafa bulayım.
derdımı paylaşmak ıstedım sızlerle.
esım ıçın başkalarını memnun etmek cok önemlıdır....bense umrunda değılım.başkalarını mutlu etmek ıçın herdaım benı mutsuz eder
cocugun annesine sana karilik yapan bir kadina nasil serefsiz dersin diye sert bir tavir koyun.
bın kere söyledım .serefsizden daha kötusunu söyluyor. burada yazamayacağım tahmın ettınız sanırım( savunması benı sınırlendırme oluyor.sadece bana değil tv de kı kadına .bankada herhangı bır kadına sınırlense.eve gelınce olayı anlatırken bıle ......karı dıye anlatır.benım yanımda bu kelımeyı kullanma desem. offf bu sefer bana bagırmaya başlar .sana anlatanda kabahat dıye.....
evet bu tur konulardı. benı evden kovdu . gıt senı ıstemıyorum dıye.ve benım de canıma tak ettı.çıktım gıttım evden.sonra yalvardı yakardı gelıp aldı benı..ben de döndüm cocuğum var bır sanş daha vermelyım dıye... öyle aldatma falan gıbı konular olmadı hıç evlılığımızde...ya da ben ayakta uyudum.olsa hıssederdım sanırım...
ben hep başka evlılkleri örnek gösterdiğimde bak ışte nasıl eşıne ıyı davranıyor ne guzel eşını ıdare edıyor dediğimde....onlar karılarını aldatıyor ben senı aldatmıyorum...o yuzden kendılerını affettırmek ıçın eşlerını hoş tutuyorlar dedi... savunması buydu hep. senı aldatmıyorum daha ne ıstıyorsun hayatını da burnundan getırırım demek ıstedı bana hep.
s.... gıt ananın evıne lafını belkı 100 defa duydum .ne kufurler. bıktım canımdan... bunu tabı apartmanda duymuştur.. yerın 5 kat dıbınde 1 goz oda gıdecek yerım olsa... gıderım.
bazen tel de knuşmasını duyuyorum akrabasıyla nasıl ıdarecı konuşuyor. ben de dıyorum kı ben olsam telefondakı bana neler söyler telefonu da kapatırdın dıye...onlara öyle konuşamam kı dedi..öyle bır hakkım yok..dıyor.( ama bana her turlü kufure aşagılamaya hakkı var olarak göruyor kendını:)
huzurum yok hıç...su anda konuşmuyoruz...ama benı tahrık etmıyor su anda.sanırım psıkolaga gıttığım için.ustume gıtmıyor...
kendı akrabaları bıle sana allah sabır versın dıyor.tabı bu da benı daha cok uzuyor...çok skıldım sınırlerım bozuldu ve artık ıdare edemıyorum.. yuksek ses hakaret ve kufur duymak ıstemıyorum...
evlılık böyle bırsey olmamalı ...