• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldııııımmmmm

sinirli insanlarla geçinmek çok zordur. bir de bu eşin olunca..
anladığım kadarıyla sorunlarınızın biteceği yok..
daha fazla kendini yıpratma.
sağlık gitti mi bir kere geri gelmiyor.
allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah....

susarsam herseye evet dersem.hıç bırsey ıstemezsem .ınanın kı hıç sesı cıkmıyor.
offf çok zor durumdayım
ama azıcık bırseye hayır desem.ne serefsızlık kalıyor ne başka bır sey

kufur ettirmeyin kendinize yaaa.. iyiyken iyi kotuyken kotu olunurmu evlilikte.. Boyle devam ederse ayrilacaginizi soyleyin.. Sakin bir an yakalayin konusmaya calisin olmazmi

bır tane çocuğum var benım.eşım 2.cocuğu ıstıyor.ben doğurmak ıstemıyorum arkadaşlar. yanlış anladınız benı neden sızınle kafa bulayım.
derdımı paylaşmak ıstedım sızlerle.

esım ıçın başkalarını memnun etmek cok önemlıdır....bense umrunda değılım.başkalarını mutlu etmek ıçın herdaım benı mutsuz eder

anladım canım, bazısı kıymet bilmez işte, asıl önemli olan eşi mutlu etmek, kapıları kapatınca herkes dışarda kalıyo, evde huzur olmadıktan sonra neye yarar evlilik
ilkin çocuğun olduğunu söylememiştin, sanırım ayrılmayıda bu yüzden göze alamıyorsun
zaten bi tane çocuğunuz varmış aman ha 2. yi yapma, mutsuz bi evlilikte en çok çocuklar zarar görüyo çünkü

Son düzenleme:
meyve bahane olmuş bence, eşiniz sizin hayır diyeceğinizi bildiği için sormuş bence,
zaten eşiniz size karşı doluymuş hayır kelimesini duyuncada çıldırmış

sizede yazık sinirleriniz alt üst olmuş

siz bence piskolağa değilde, eşinizi alıp evlilik terapistine gidin tabi eşiniz razı gelirse,sonra sorunun kimde olduğunu anlarda sizede ikidebir piskolağa git demez,bence en sağlıklısı bu olur arkadaşım:teselli:

cocugun annesine sana karilik yapan bir kadina nasil serefsiz dersin diye sert bir tavir koyun.

bın kere söyledım .serefsizden daha kötusunu söyluyor. burada yazamayacağım tahmın ettınız sanırım:(( savunması benı sınırlendırme oluyor.sadece bana değil tv de kı kadına .bankada herhangı bır kadına sınırlense.eve gelınce olayı anlatırken bıle ......karı dıye anlatır.benım yanımda bu kelımeyı kullanma desem. offf bu sefer bana bagırmaya başlar .sana anlatanda kabahat dıye.....

evt nolacak ki iki üç meyveden keşke gönderseydiniz demekki ablasınıda düşünüyor sizide fikrinizi sormuş emri vaki yapıp sormadanda verebilirdi neyse olan olmuş .küçük şeyler için bir birinizi üzmeye değmez inan hayat çok kısa . sen konuş barış bence.

Nasıl bir saçmalıkdır bu? Adam resmen sana psikolojik baskı yapıyor.... Erkeklik egolarını tatmin ediyor.... ıki de bir boşanma lafı ediyor madem, alsın bohçasın gitsin ......... karı anaının evine. Höstttt diyorum başka bişeyde demiyorum, nasıl bir canlı bu? Anası onu doğuracağına taş doğursa idi en azından inşaatlarda kullanılırdı. Herkes birbirini saymak zorunda, saymadığı bir insanı nasıl yatağına alıyor beyefendi. SAdece cinsel duygularını tatmin etmek mi amacı? ıkinci çocuğu yapıp senin elini kolunu iyice bağlayacaki kır k..... otur köşeye diyor resmen.

bın kere söyledım .serefsizden daha kötusunu söyluyor. burada yazamayacağım tahmın ettınız sanırım:(( savunması benı sınırlendırme oluyor.sadece bana değil tv de kı kadına .bankada herhangı bır kadına sınırlense.eve gelınce olayı anlatırken bıle ......karı dıye anlatır.benım yanımda bu kelımeyı kullanma desem. offf bu sefer bana bagırmaya başlar .sana anlatanda kabahat dıye.....

Hic yakismiyor bir erkege bu....ne demek o.....kari.....:olmaz:

Vallaha dogru canim, meyve bahaneymis, sizin cok daha ciddi problemleriniz var....esinin ne sana nede baska bir kadina zerre kadar saygisi yok, disi olan hicbirseyi saymiyor kendinden kücük görüyor demekki.....o erkek ya...ona hersey mübah....:kızgın:

Allah yardimcin olsun vallaha, cok zordur böyle saygisz bir insanla yasamak....gerci yasamak zorundada degilsin tabi....olay gayte kolay istedikten sonra....bir avukat bir mahkeme ve def olur gider hayatindan....

Lakin sen daha o noktaya gelmedin anladigim kadariyla.....sebeblerin vardir tabikide sana göre.....ama baktin gördün olmuyor cekme arkadasim....degmez.:umursamaz:

yazını okurken o kadar sinirlendimki eşine canım değişmez böyleleri hiç canını sıkma o boşanacam palavralarıda yalan iş ciddiye gelince yalvarır yakarırlar yapmasalar ble yuvaları bozulmasın diye araya aracılar sokarlar bilirlerki evdeki kadın kadar kimse kendi gibi psikopat ahlaksızlara kimsenin karılık yapmayacağını evdeki kadına ne kadar zulümde etseler eğer sahibi yoksa hele yine kapısında kalacağını bilirler Allah onları ıslahetsin olmayacak gibiysede allah bildiği gibi yapsın

siz recep ivedik gibi biriyle evlenmişsiniz galiba.karı,işin ne demesi falan çok kabaca.

hiiiç keyfini bozma canım,benimde böyle sorunlu bir sevgilim vardı,baktım olmuyo her dediğine evet canım sen haklısın,pardon özür dilerim hata yaptım diyodum..aslında resmen dalga geçiyodum ama çaktırmıyodum :):):) zamanla bizimki garipleşti,olabilir sen de haklı olabilirsin,bende insanım hata yapabilirim,özür dileme lütfen konuşalım yanılıyo da olabilirim ortayı bulurum demeye başladı :):) onu da evcilleştirdikten sonra doğaya bıraktım :):)

sende öyle yap haklısın de iyi geçin ama icraate gelince bildiğini oku,ayrıca takma...

benim mesela her lafa bir cevabım vardır,hiç duymadığım bilmediğim bir konu hakkında bile muhabbeti ilerletirim,güzel ortam yaparım.ama sevgilim beni kırdı bikaç kez.söylediklerime ''ne alaka?sen anlamazsın boşver,hayır yanlış anladın hep yanlış anlıyosun'' demeye başladı.bende son 6 aydır konu direk benimle ilgili de olsa yüzeysel cevap veriyorum.mesela üni. öğrencisiyim,benim bölümümle ilgili konu açılıyor,benimki soru soruyor bilmiyorum...ben anlamam...olabilir...falan diyorum,adam çıldırıyor.

sende relax ol,aptalı,safı oyna,ona her bişey demeden önce bir düşün,uzun uzun düşün ne cevap vereceğini,kontrollü ol

psikoloğuna da katılıyorum kocanı hayatının merkezinde yapma

cok ilginc...
bence sizin degil oncelikle esinizin psikologa gitmesi gerek cunku insan yok yere boyle kopurmesi normal degil.
Allah yardimciniz olsun.
psikologa gitmeyi birakmamanizi tavsiye ediyorum, bakin ne guzel bebek yapma diyor size dogru yol gosteriyor...
boyle kocadan cocuk mocuk yapilmaz zaten...
bosanirsa da bosansin, cok iyi soylemissiniz.
boyle bir adama katlanmaya bayilmiyorsunuzdur zaten, bosanirsaniz hic olmazsa sakin ve huzurlu bir hayatiniz olur.
afedersiniz ama daha once bosanmak istemenizin sebebi neydi?
yine bu tur nedenler yuzunden miydi?

evet bu tur konulardı. benı evden kovdu . gıt senı ıstemıyorum dıye.ve benım de canıma tak ettı.çıktım gıttım evden.sonra yalvardı yakardı gelıp aldı benı..ben de döndüm cocuğum var bır sanş daha vermelyım dıye... öyle aldatma falan gıbı konular olmadı hıç evlılığımızde...ya da ben ayakta uyudum.olsa hıssederdım sanırım...
ben hep başka evlılkleri örnek gösterdiğimde bak ışte nasıl eşıne ıyı davranıyor ne guzel eşını ıdare edıyor dediğimde....onlar karılarını aldatıyor ben senı aldatmıyorum...o yuzden kendılerını affettırmek ıçın eşlerını hoş tutuyorlar dedi... savunması buydu hep. senı aldatmıyorum daha ne ıstıyorsun hayatını da burnundan getırırım demek ıstedı bana hep.
s.... gıt ananın evıne lafını belkı 100 defa duydum .ne kufurler. bıktım canımdan... bunu tabı apartmanda duymuştur.. yerın 5 kat dıbınde 1 goz oda gıdecek yerım olsa... gıderım.
bazen tel de knuşmasını duyuyorum akrabasıyla nasıl ıdarecı konuşuyor. ben de dıyorum kı ben olsam telefondakı bana neler söyler telefonu da kapatırdın dıye...onlara öyle konuşamam kı dedi..öyle bır hakkım yok..dıyor.( ama bana her turlü kufure aşagılamaya hakkı var olarak göruyor kendını:)
huzurum yok hıç...su anda konuşmuyoruz...ama benı tahrık etmıyor su anda.sanırım psıkolaga gıttığım için.ustume gıtmıyor...
kendı akrabaları bıle sana allah sabır versın dıyor.tabı bu da benı daha cok uzuyor...çok skıldım sınırlerım bozuldu ve artık ıdare edemıyorum.. yuksek ses hakaret ve kufur duymak ıstemıyorum...

evlılık böyle bırsey olmamalı ...

Son düzenleme:
evet bu tur konulardı. benı evden kovdu . gıt senı ıstemıyorum dıye.ve benım de canıma tak ettı.çıktım gıttım evden.sonra yalvardı yakardı gelıp aldı benı..ben de döndüm cocuğum var bır sanş daha vermelyım dıye... öyle aldatma falan gıbı konular olmadı hıç evlılığımızde...ya da ben ayakta uyudum.olsa hıssederdım sanırım...
ben hep başka evlılkleri örnek gösterdiğimde bak ışte nasıl eşıne ıyı davranıyor ne guzel eşını ıdare edıyor dediğimde....onlar karılarını aldatıyor ben senı aldatmıyorum...o yuzden kendılerını affettırmek ıçın eşlerını hoş tutuyorlar dedi... savunması buydu hep. senı aldatmıyorum daha ne ıstıyorsun hayatını da burnundan getırırım demek ıstedı bana hep.
s.... gıt ananın evıne lafını belkı 100 defa duydum .ne kufurler. bıktım canımdan... bunu tabı apartmanda duymuştur.. yerın 5 kat dıbınde 1 goz oda gıdecek yerım olsa... gıderım.
bazen tel de knuşmasını duyuyorum akrabasıyla nasıl ıdarecı konuşuyor. ben de dıyorum kı ben olsam telefondakı bana neler söyler telefonu da kapatırdın dıye...onlara öyle konuşamam kı dedi..öyle bır hakkım yok..dıyor.( ama bana her turlü kufure aşagılamaya hakkı var olarak göruyor kendını:)
huzurum yok hıç...su anda konuşmuyoruz...ama benı tahrık etmıyor su anda.sanırım psıkolaga gıttığım için.ustume gıtmıyor...
kendı akrabaları bıle sana allah sabır versın dıyor.tabı bu da benı daha cok uzuyor...çok skıldım sınırlerım bozuldu ve artık ıdare edemıyorum.. yuksek ses hakaret ve kufur duymak ıstemıyorum...

evlılık böyle bırsey olmamalı ...

Canım gidecek yerim olsa giderim demişsin. Ailenin yanına dönemez misin? Ayrıca çalışıyor musun? Çalışmıyorsan niye çalışmıyorsun çalışsan bu adama bu kadar muhtaç olmazdın. Kendi hayatını kurardın.Eşin senin onu asla bırakamayacağını düşünüyor ve o yüzden sana böyle davranmaya cesaret edebiliyor. Onu bırakabileceğini hissettirmezsen de, istediğin kadar psikoloğa git birşeyleri değiştirebileceğini sanmıyorum.Tabi bu bir blöf değil gerçek bir tehdit olmalı. Yoksa blöf olduğunu anlarsa hiçbir etkisi olmaz.

çocuk yapmıyorsunuz eşiniz sinirli diye bunu anladım anlamadığım bir doktorun senin kocan böyle biri sakın çocuk yapma demesi...ilginç geldi bana....boşanmakta gözünüz yoksa nedne cocugu erteliyorsunuz belki de hayatınıza bi güzellik gelir ne bileyim belki eşiniz çocuk istemeyince sizi yanlış anlıyor sizin onu terk etmenizden korkuyordur..

Tipik baskıcı koca tavrı...Seni sindirmeye çalışıyor:(
küfürle,küserek,insan yerine koymayarak...
eğer sen ona bu8 tavrının işe yaradığını hissettirirsen,emin ol ağırlaşacak devam edecek...
böyledir bu,ha bak 10 gün küstüm nası kuzu gibi oldu
boşarım dedim her dediğim oldu...
adam böyle düşünürse doz artar,şiddete varır.Bugüne dek olan tavrın yanlışmış ki iş bu raddeye gelmiş canım...Ne yapıyordunsa küfredildiğinde ona devam etme,çünkü işe yaramamış
Kocanı sen tanıyorsun canım,neyle eğiteceğini sen bileceksin...
Ama şunu unutma,tavizlerin sonu gelmez,asla istekleri bitmeyecek,asla memnun olmaz bu tipler,memnun olsa da sana belli etmez,çünkü o tavırla çok şey kazandığının farkındadır,ben ezdikçe bu kadın yola geliyoru düşündürtme...
bir şekilde saygınlığını kurtarmalısın.
depresyon ilaçları alıp uyuma,UYAN!!
ızin verme yahu,bir yolu vardır...
ve sen bu yolu bulacaksın,kendine saygı duy,senden fazlası yok onun...emin ol erkekleri dilersek parmağımızda oynatırız...sen de başarırsın.
halinle tavrınla saygın bir insanım,güzel şeyleri hakediyorumu hissettir ona...
mesela kişisel bakımına dikkat et,mesela güzel giyin..
offffff
nefret ediyorum erkeklerden!!!
Allah yardımcın olsun
Dua istersen pm atabilirsin...bildiklerimi paylaşırım.
Güçlü ol!!!!!!!

bu arada sizi tebrik ediyorum,çocuk yaparsam düzelir,yada bi çocuk yapayım onla uğraşayım kafasında olmadığınız için,çocuk yapmamakla çok iyi yapıyorsunuz

çalışmıyorum canım cunku calışmamı ıstemıyor.haklısın ona hep bağımlı kalmamı ıstedığı için yapıyor bunları.farkındayım hepsını.benı çok guzel ezdı ve sındırdı. bunlara ben ızın verdım .

bır arkadaş bakımlı ol gıyın falan demış.bakımlıyımdır zaten saçımı gıyımıme özen gosterırım.bunlar ıçınde ılk yııllar az kavga etmedık.gıydığıne bak.sen evlı barklı kadınsın dıye. hala bazen anne oluğuma şasırırlar.çunku kıloma saçıma basıma dıkkat ederım.kendımce modayı takıp etmeye çalısırım. yanı hıçbır zaman bırakmadım kendımı. bunları yapmazsam kendımı daha kotu hıssedıyorum.

ılaçlar uyutmuyor canım sımdılık. bakalım. böyle yasıyorum sımdılık. ama nedense kendımı daha guçlu hıssedıyorum. ılacları etkısımı acaba???

benım derdımı paylasan sızlere de çok tesekkur edıyorum

Back
X