Kiz benim dedemin ismi okkesler oyle mi oluyormusokkeş çok, haddini bildirmişsiniz, önemsemeye değmez.Hayatında ilk defa bi kadının numarasını almışsa demek
Durmadan guzel oldugumu soyledi firsat buldukca.Anliyosun sonucta nezaketen mi asilma mi.Bakislari bile huzur kaciriyodu.Iltifat olara ne soyledi.
Aynen hic sorma.Yanlis anlamisim.O ara seytan dedi al bi ekran goruntusu, paylas grupta.is buyuyecekti.Esim huzursuz olsun istemedim zaten kiskancEvli erkeklere bir haller oldu hepsi mesajlaşma hepsi flört peşinde tiksindim artık. Bu ne diyince de sen yanlış anladın. Uaw he he diyorum beni yemesinler.
+1Evli erkeklere bir haller oldu hepsi mesajlaşma hepsi flört peşinde tiksindim artık. Bu ne diyince de sen yanlış anladın. Yaw he he diyorum beni yemesinler.
Kiz benim dedemin ismi okkesler oyle mi oluyormus
Anlattigim arkadas alti yildir tanidigim insan anlik bi sinirle paylastim ama pisman oldum evet haklisin.Beni yaniltan ender insanlardan.Herkese herseyi anlatan biri degilimYahu siz mesafenizi koruyun. Herkesten aynı davranışı beklemeye de hakkınız yok ayrıca. Bir de bu mevzuları iş yerindeki insanlarla paylaşmak asrın hatası. Ay çok anlayışlı dediğimiz kişiler menfaatleri çakışınca evli erkeklere kur yapıyor dedikodusu yapar. Biraz uyanık olun
Aman bosver canim cok seffafim zaten normalde de
Süper, deşifre olmayalım da
Şeffaflığın sinemi deldi sinemhaaAman bosver canim cok seffafim zaten normalde de
Ama sen, yaseminsen,Şeffaflığın sinemi deldi sinemhaa
Biri beni tutsun, bayılıyorum galibaa, SinemhaaAma sen, yaseminsen,
Neyi alabilirsin eline?
Bir göğsü açıp neyi görebilirsin içinde
Koskoca bir caddenin ucunda ben, sonunda ben
Siyahı ben,
Açmayan beyazı sen
Dur uzun zamandir boyle duygusala baglamadimBiri beni tutsun, bayılıyorum galibaa, Sinemhaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?