bunaldim artik

livalinda

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
1.950
2.772
333
Evet bugun pek iyi degilim.Sorun bazi erkek turleri.Evliyim,calisiyorum.Is yerimde evli olan bir iki erkek arkadasin herkes varken normal olmalarina ragmen kimsenin dinlemedigi zamanlarda gereksiz iltifatlarina maruz kaldim.Bi tanesi bi gun whatsuptan bi bahaneyle bisey sordu sonra resmen asilmaya calisti.Ben de actim agzimi yumdum gozumu,haddini bildirdim.Yanlis anladin dedi bi de utanmadan.Bu rahatsizligimi is yerinde bi bayan arkadasla paylastim ama sagolsun oldukca normal karsiladi.Bu tip erkek insanlar yuzunden insanlarla olan iliskilerim zarar goruyor.Rahat olamiyorum,bunaliyorum.Sanirim derdimi actigim hemcinsimin beni anlamayip o asilgan arkadasla canim cicim devam etmesi de beni uzdu.gicik oluyorum hepsine eve de gerginligimi yansitiyorum elimde degil

Yahu siz mesafenizi koruyun. Herkesten aynı davranışı beklemeye de hakkınız yok ayrıca. Bir de bu mevzuları iş yerindeki insanlarla paylaşmak asrın hatası. Ay çok anlayışlı dediğimiz kişiler menfaatleri çakışınca evli erkeklere kur yapıyor dedikodusu yapar. Biraz uyanık olun

Iltifat olara ne soyledi.
Durmadan guzel oldugumu soyledi firsat buldukca.Anliyosun sonucta nezaketen mi asilma mi.Bakislari bile huzur kaciriyodu.
Evli erkeklere bir haller oldu hepsi mesajlaşma hepsi flört peşinde tiksindim artık. Bu ne diyince de sen yanlış anladın. Uaw he he diyorum beni yemesinler.
Aynen hic sorma.Yanlis anlamisim.O ara seytan dedi al bi ekran goruntusu, paylas grupta.is buyuyecekti.Esim huzursuz olsun istemedim zaten kiskanc

Anlattigim arkadas alti yildir tanidigim insan anlik bi sinirle paylastim ama pisman oldum evet haklisin.Beni yaniltan ender insanlardan.Herkese herseyi anlatan biri degilim

Ama sen, yaseminsen,

Neyi alabilirsin eline?

Bir göğsü açıp neyi görebilirsin içinde

Koskoca bir caddenin ucunda ben, sonunda ben

Siyahı ben,

Açmayan beyazı sen
Biri beni tutsun, bayılıyorum galibaa, Sinemhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…