• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Durum Normal mi Yoksa Bana mı Anormal Geliyor

Cinsiyetçi yaklaşımdan başka birşey değil bu düşüncen..Eğer birbirini alıp işe götüren kişiler aynı cinsiyetten olsaydı kendine bunu bu kadar dert eder miydin merak ettim doğrusu?..

Bu durumda herhangi bir sorun yok, erkekle kadın yanyana geldiklerinde hemen sevişecekler diye bir durum da yok..

Yani zihniyet meselesi işte(!) bazı insanlar karşı cinsten biriyle yalnız kalınca hemen üstüne atlanacağını filan düşünüyorlar..Komik..

Türk değil ortadoğulular için yazmış o mesajı miss cherry. Bir ben mi doğru anladım?
Yoo direk turk milleti zihniyetii ... diye yazmis bisey anlamaya gerek yok gayet net yazmis her neyse kimse hic bir millete kufretmesin.
Konu sahibi sanirim goreceli kavram senin konun kisiye gore fikirler degisiyor.

iş arkadaşıyla aynı arabada gitmelerindebir mahsur görmezdim ben ama benim için değilde bir başkası için istikametini değiştirirse eşim (ki bu erkek iş arkadaşı olsada durum değişmez benim açımdan) çok büyük sıkıntı çıkartırdım

Cinsiyetçi yaklaşımdan başka birşey değil bu düşüncen..Eğer birbirini alıp işe götüren kişiler aynı cinsiyetten olsaydı kendine bunu bu kadar dert eder miydin merak ettim doğrusu?..

Bu durumda herhangi bir sorun yok, erkekle kadın yanyana geldiklerinde hemen sevişecekler diye bir durum da yok..

Yani zihniyet meselesi işte(!) bazı insanlar karşı cinsten biriyle yalnız kalınca hemen üstüne atlanacağını filan düşünüyorlar..Komik..

Yorumlari okumus olsaydiniz hemcinsimin arabasina dahi hergun binmekten karsi tarafa yuk olmaya cekinecegimi belirtmistim

Gayet normal..

Şimdi biz de eşimle öğretmeniz. Okullarımız da maalesef yürüme mesafesinde değil. Bu durumdan mütevellit topluca bir servis tuttuk ve gidip geliyoruz çok şükür. Allah'tan köy , kasabaya gidiyoruz da toplu olarak gidiyoruz. Sizin gibi düşünenler olamıyor etrafımızda..

Şöyle anlatayım. O evli bayan, arkadaşınızın kocasını alıyor ya , hani yol üzerinde değil ya , bedava taşımıyordur. Hiç merak etmeyin. Sene başında ücreti konuşmuşlardır. Evli bayan muhtemelen yakıt parasını çıkarıyordur. Arkadaşınızın kocası da dolmuş , taksi vb. ulaşım araçlarına vereceği aylık ücretin belki yarı fiyatına ulaşımını sağlıyordur. Mutualizm de diyebiliz sayın meraklı hanımefendi.

Baska bi arkadasimda var bu arkadasimin eside ogretmen arkadasimin kocasinin okulunda calisan evli bi bayan ögretmen var arkadasimin kocasinin arabasi yok diye ayni yol ustunde olmamalarina ragmen (evler yakin olsa gecerken yol ustunde almak istedi diye dusunurum )bu hoca her sabah okula giderken arkadasin kocasini aliyordu

Ben bu kisimi anlamadim. Baska bir arkadasimin eside ögretmen derken, yani o okulda calisan 2 tanidiginiz erkek ögretmen var ama sizin kiz arkadasinizin kocasi okula onla gitmek yerine baska bir bayan ögretmenlemi gidiyor? Omu anlatiliyor burda? Cidden anlayamadim

Ben bu kisimi anlamadim. Baska bir arkadasimin eside ögretmen derken, yani o okulda calisan 2 tanidiginiz erkek ögretmen var ama sizin kiz arkadasinizin kocasi okula onla gitmek yerine baska bir bayan ögretmenlemi gidiyor? Omu anlatiliyor burda? Cidden anlayamadim

Yok her iki paragraftaki kisilerde ayri kisiler

Back
X