- 7 Mayıs 2017
- 287
- 199
- 18
Merhabalar.. Daha önceki konumdan bilenler bilir eltimin bir lösemi hastası oğlu var 7 ay oldu hala hastanede yatıyor ne nakil yapılıyor ne başka bir şey sadece kemoterapi görüyor. Herneyse benim sıkıntım şu ki 7 aydır kaynım ve eltimin büyük kızı bizde kalıyor. Ve kendi evlerinede gecmeye hiç niyetleri yok hemen yan binamızda oturuyorlar zaten. 2 yıllık evliyim 1 yıl küçük kaynım kaldı yanımda şu an askere gitti. O gitti 2 ay sonra bu kaynım geldi mecburiyetten 5 ay kaldı kız okula gidiyor falan filan diye. Okullar tatil oldu hala evlerine geçmiyorlar. Tamam çok zor durumdalar eyvallah ama herkesin bir yaşantısı var. Ben türbanlıyım akşam yatağa girene kadar türbanla geziyorum evde hiç rahat değilim. Eşime söylüyorum abimi bu durumda evine gönderemem diyor. Şimdiye kadar bunaldığımı hiç belli etmedim. Hep kaynımı memnun etmeye çalıştım güler yüz gösterdim ama o bize hep ters davrandı ne desek tersliyor surat sallıyor. En basit örneği akşam kaynım koltukta uyuyakalmış eşimde abi kalk hadi yatağına yat dedi o da git başımdan sanane nerde yatacağımdan dedi .Ben artık bu durumdan çok bunalmaya başladım. Evimizi açtık her dediklerini fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz ama haketmediğimiz şekilde karşılanıyoruz.Evlendim evleneli hiç yanlız kalmadık evde sürekli 3. Bir kişi vardı. Eşimle yatağa yattığımızda konuşabiliyoruz sadece. Çok bunaldım gerçekten zor bir hastalık rabbim sabır versin eltimede kaynımada .. küçük yeğenede şifa versin tabi. Ama ne yapacağımı gerçekten şaşırmış durumdayım. Yorgunluktan sıkıntıdan çok asabi biri olmaya başladım..