• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldım artık..

edatpc6

O bir anne :) ;).
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
287
199
18
Merhabalar.. Daha önceki konumdan bilenler bilir eltimin bir lösemi hastası oğlu var 7 ay oldu hala hastanede yatıyor ne nakil yapılıyor ne başka bir şey sadece kemoterapi görüyor. Herneyse benim sıkıntım şu ki 7 aydır kaynım ve eltimin büyük kızı bizde kalıyor. Ve kendi evlerinede gecmeye hiç niyetleri yok hemen yan binamızda oturuyorlar zaten. 2 yıllık evliyim 1 yıl küçük kaynım kaldı yanımda şu an askere gitti. O gitti 2 ay sonra bu kaynım geldi mecburiyetten 5 ay kaldı kız okula gidiyor falan filan diye. Okullar tatil oldu hala evlerine geçmiyorlar. Tamam çok zor durumdalar eyvallah ama herkesin bir yaşantısı var. Ben türbanlıyım akşam yatağa girene kadar türbanla geziyorum evde hiç rahat değilim. Eşime söylüyorum abimi bu durumda evine gönderemem diyor. Şimdiye kadar bunaldığımı hiç belli etmedim. Hep kaynımı memnun etmeye çalıştım güler yüz gösterdim ama o bize hep ters davrandı ne desek tersliyor surat sallıyor. En basit örneği akşam kaynım koltukta uyuyakalmış eşimde abi kalk hadi yatağına yat dedi o da git başımdan sanane nerde yatacağımdan dedi .Ben artık bu durumdan çok bunalmaya başladım. Evimizi açtık her dediklerini fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz ama haketmediğimiz şekilde karşılanıyoruz.Evlendim evleneli hiç yanlız kalmadık evde sürekli 3. Bir kişi vardı. Eşimle yatağa yattığımızda konuşabiliyoruz sadece. Çok bunaldım gerçekten zor bir hastalık rabbim sabır versin eltimede kaynımada .. küçük yeğenede şifa versin tabi. Ama ne yapacağımı gerçekten şaşırmış durumdayım. Yorgunluktan sıkıntıdan çok asabi biri olmaya başladım.. :KK43::KK43:

Yani zor durum hastalık. Ama onlarda değişikmiş. ekmek elden şu gölden alışmışlar tabi gitmezler. Sende konuş karısı ile hani artık okul kapandı evinizemi gecseniz diye. Sonuç olarak evleri yan binaymis. Kocanda is bitiyor bence.

Sizin de tatile ihtiyacınız var. Bence kısa süreli de olsa şehir değiştirin kimseyi düşünmeden. Bu hem cevap olur misafirlere hem de kendinize zaman ayırmış olursunuz.

Yani biraz temizlik ve yemek icin sizde kaliyorlar gibi geldi. Dusuncesizlik ama birde soyle birsey var, adam oglunu kaybetmek uzere. Boyle bir zamanda evinize gidin lafini affetmezler

Yani zor durum hastalık. Ama onlarda değişikmiş. ekmek elden şu gölden alışmışlar tabi gitmezler. Sende konuş karısı ile hani artık okul kapandı evinizemi gecseniz diye. Sonuç olarak evleri yan binaymis. Kocanda is bitiyor bence.
Eşimle defalarca konustum canım git diyemem gönderemem vs. Diyor..

Evleri uzakta olup hastane size yakın olur anlarım da, yan binada olup sizde kalmaları gerçekten saçma.
Allah yardımcın olsun.
Çocuğa da Allah şifa versin inşallah.
Ama eşin de kendince haklı.
Ben de olsam (tek çocuğum ama...) abime veya ablama "gidin" diyemezdim böyle bir durumda

Allah yardımcınız olsun biraz daha idare edin .çocuk için üzüldüm Allah acil sifa versin .

Bazı durumlara sabır çekerek katlanmak gerekir. Çocugun durumu zor Allah şifa versin, size surat sallamaları da bu yüzdendir. Ben de olsam aynı durumda ben de gönderemem... Sizin tarafın akrabalarına ziyarete gitme bahanesiyle arada kendinizi atın dışarı, o insanların yaptıkları da ağırınıza gitmesin durumları cidden zormuş çünkü

Yani biraz temizlik ve yemek icin sizde kaliyorlar gibi geldi. Dusuncesizlik ama birde soyle birsey var, adam oglunu kaybetmek uzere. Boyle bir zamanda evinize gidin lafini affetmezler
Aynen öyle gidin diyecek olsak ömrü billah ne kardeşiyle ne benimle konusurlar. Ayrıca 7 aydır kaldığını unutup bakmadı derler..

Bence uzun süreliğine annenlere tatile git,evde temizlik yemek yapan olmayınca evine geçer

Yazın gidebileceğiniz biri yok mu aileniz vs..Tatile gitseniz eşinizle çocuğunuzla onlar da evlerine geçerler.Eltin de ne kadar geniş biriymiş.Tamam çocuğu hasta Allah şifa versin de annesi gelip oğluyla hastanede kalsın eltinde evine geçsin.Ne kadar düşüncesiz insanlarmış.

Evleri yan binada sürekli sizin evinizde kalmalarına gerek yokmuş aslinda. Yemek vs gibi işleri yapadikları için sizde kaliyolarlar sanırım ama hic olmazsa yemekten yemeğe gelselermiş ya da siz bu süreçte yemek falan fazla yapıp gönderirdiniz bunu kendilerinin duşunmeleri lazım duzenlerini bozmayalim diye. Elbetteki hastalik kötü bir şey hem de daha küçük bir cocuk allah şifa versin. Eşiniz de hakli git diyemez sonucta nasil desin. Sabretmekten baska yapacak bir seyiniz yok gibi ya da eltinize diyeceksiniz bir sekilde gerci gönül koyabilir.

Bunalmış olmakta haklısın ama evlat bu bişeye benzemiyo ki. sinirler bozuk olur, mutsuz ve keyifsiz olur. çocuğun yok sanırım... inan bana grip olsalar dünya başımıza çöküyo, kadı ki lösemi.. Allahım şifa versin. Bu senin imtihanın diye düşün. Az daha sabır. inan bana onlar da ailece bi arada kendi evlerinde kalmak isterler. kolay değil hastane köşelerinde şifa beklemek

Merhabalar.. Daha önceki konumdan bilenler bilir eltimin bir lösemi hastası oğlu var 7 ay oldu hala hastanede yatıyor ne nakil yapılıyor ne başka bir şey sadece kemoterapi görüyor. Herneyse benim sıkıntım şu ki 7 aydır kaynım ve eltimin büyük kızı bizde kalıyor. Ve kendi evlerinede gecmeye hiç niyetleri yok hemen yan binamızda oturuyorlar zaten. 2 yıllık evliyim 1 yıl küçük kaynım kaldı yanımda şu an askere gitti. O gitti 2 ay sonra bu kaynım geldi mecburiyetten 5 ay kaldı kız okula gidiyor falan filan diye. Okullar tatil oldu hala evlerine geçmiyorlar. Tamam çok zor durumdalar eyvallah ama herkesin bir yaşantısı var. Ben türbanlıyım akşam yatağa girene kadar türbanla geziyorum evde hiç rahat değilim. Eşime söylüyorum abimi bu durumda evine gönderemem diyor. Şimdiye kadar bunaldığımı hiç belli etmedim. Hep kaynımı memnun etmeye çalıştım güler yüz gösterdim ama o bize hep ters davrandı ne desek tersliyor surat sallıyor. En basit örneği akşam kaynım koltukta uyuyakalmış eşimde abi kalk hadi yatağına yat dedi o da git başımdan sanane nerde yatacağımdan dedi .Ben artık bu durumdan çok bunalmaya başladım. Evimizi açtık her dediklerini fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz ama haketmediğimiz şekilde karşılanıyoruz.Evlendim evleneli hiç yanlız kalmadık evde sürekli 3. Bir kişi vardı. Eşimle yatağa yattığımızda konuşabiliyoruz sadece. Çok bunaldım gerçekten zor bir hastalık rabbim sabır versin eltimede kaynımada .. küçük yeğenede şifa versin tabi. Ama ne yapacağımı gerçekten şaşırmış durumdayım. Yorgunluktan sıkıntıdan çok asabi biri olmaya başladım.. :KK43::KK43:
O da esi hasta oldugu icin sinirleribbozulmustur nereye catacagini sasiriyordur boyle keyfi gidip baskasinda kalamaya ben de karsiyim ama hastalik bu sizin de basiniza gelebilirdi biraz empati kurun yardimci olmaya calisin sabredin Allah mukafatinizi verir o da akli basina geldiginde size minnet duyacaktir eminim

Simdi iyi gün kötü gun var. Evlendin ilk yil kayninin keyfi kalması baska simdi bu durum baska. Gözünün önünde çocuğu ölüyor kemoterapiden bi sey yapmiyolarsa belki yspacak bir sey kalmamıştır. Varin siz düşünün gerisini. Allahim şifa versin yavruya. Sizde bunalmakta haklisiniz. Kizi kalsa kayniniz evine gitse sizde rahat edersiniz.
Soyle düşünün yillar gececek bu sikintilar atlatilacak siz o küçük kizin kalbinde bir iz birakacaksiniz.
7 aydir dayanmaniz sizin güzel yureginizden. Sabirlar diliyorum size de

Bem daha önce konunuzu okuyunca çok kızmıştım eltinlere.Allah hiç birimizin evladına acı göstermesin çok zor bir durum tamam ama sen eltisi olarak çocuğuna kocasına bu kadar aay bakmak zorunda değilsin ki arkadaşım.Hiç mi anası babası kayınvaliden yok sana sırtlarını dayamıslar resmen.Şimdi bişey desen sen suçlu olursun eşin suçlu olur o kada baktığınız ay da çöpe gider.Allah sana sabır versin ama olaya şu açıdan girebilirsin eltinle konusurken çocuk çok üzülüyo (eğer eltinin annesi varsa) annenle dönüşümlü baksanız da sn evine de geçsen yoksaa kızın da hasta olacak çok üzülüyo vs..şeklinde olaya kızından gir

Bunalmış olmakta haklısın ama evlat bu bişeye benzemiyo ki. sinirler bozuk olur, mutsuz ve keyifsiz olur. çocuğun yok sanırım... inan bana grip olsalar dünya başımıza çöküyo, kadı ki lösemi.. Allahım şifa versin. Bu senin imtihanın diye düşün. Az daha sabır. inan bana onlar da ailece bi arada kendi evlerinde kalmak isterler. kolay değil hastane köşelerinde şifa beklemek
Çocuğum var canım 1 yaşında hastalığa bir şey dediğim yok ama eltim yeni gelin geldiğimde bana çok çektirdi 7 aydırda arayıp bir Allah razı olsun demiş değildir.. Bir ara kulağıma geldi kayınpeder edatpc6 bakmak zorunda başka çaresi yok demiş..

Back
X