Bunaldım artık!

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicerr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melikecimm
bu türkü beni aglatır
mafoldumben

Asmincim saolasın canım
amiiin inşAllah nedıyebılırımki ınsAllahtan sonrası yok <.....

duygucum yogunluktan arayamıordur belkı
o konuda bı sıkıntımız yo hatta ben konusmak ıstemıorum cunku cok konusmak bıze yaramıor

keske sevınce mantık devre dısı kalmasa

melikecimm
bu türkü beni aglatır
mafoldumben

Asmincim saolasın canım
amiiin inşAllah nedıyebılırımki ınsAllahtan sonrası yok <.....

walla canım acıyooo esim görevde ya inanamıyorum gece yılda askerdi of ya ne talihsizmişim ya seni bilmem ama ben aglıyoyum ben neyse mafoldumben

aglama melıkecım
sabah gelır yanına kavusursunuz inşAllah
hepten ayrı olanları dusun ..

duygucum yogunluktan arayamıordur belkı
o konuda bı sıkıntımız yo hatta ben konusmak ıstemıorum cunku cok konusmak bıze yaramıor

keske sevınce mantık devre dısı kalmasa

bende öyle diyodum ama.. görev sonrası bekliyodum tabi o ise okey oynuyodu yada arkadaşlarıyla geziyodu.. haliyle bozuluyodum bu duruma çünkü yüzyüze görüşme imkanımız yoktu en son 6 ay görüşmemiştik. sesini duymk istiyodum.. melikenin söylediği şarkıda beni ağlatır hepmafoldumben

ayıp edıyormus gercekten
hıc gorusmuyor musunuz
mesaj fılan hanı oluya arada ..
aglama yaa yenı yıla gulerek gırelım en azından gulmeye calışalım

bende öyle diyodum ama.. görev sonrası bekliyodum tabi o ise okey oynuyodu yada arkadaşlarıyla geziyodu.. haliyle bozuluyodum bu duruma çünkü yüzyüze görüşme imkanımız yoktu en son 6 ay görüşmemiştik. sesini duymk istiyodum.. melikenin söylediği şarkıda beni ağlatır hepmafoldumben

melikede zamanında cok ama cok agladı bi adinin yüzünden daha ne olsun olan bize oluyo hep öle degilmi sankiiii ben yandım eller yanmasın inannın degmiyoo şimdi ne aptalmışım diyommm mafoldumben

ayıp edıyormus gercekten
hıc gorusmuyor musunuz
mesaj fılan hanı oluya arada ..
aglama yaa yenı yıla gulerek gırelım en azından gulmeye calışalım

benim zorumla sms. hep söylerdi sms sevmiyorum. tel de konuşmayı sevmiyorum. 10 ay nişanlı kaldık 2 defa örüştük.1 inde nişanlandık.1 inde nikah. valla bugüne kaadar yeni yıla gülerek girmek istiyodum ama nedense içim bugün bi buruk oldu. gözlerim ağlamaya hazır...

sonunda kıymetını bılen bırı cıkmış ama karsına melıkecım sanslısın
artık kıymet bılmeyenle işim olmuycak benım de cok agladım ya yeter ..kım sevınırse sevınsın o kızı hıc dunemıycem umrumda degıl benden uzak Allaha yakın olsun

Sana yıne muhtacım sana yıne muhtacım kavrulan o ÇÖllerde susuz kalır gıbı sana yıne muhtacım sana yıne muhtacım anamın o sımsıcak kucagı gıbı .... Öyleee sevdım senı senı.........delılık bu bendekı................................

duygucum gecmısı hatırlattıysam ozur dılerım
hadı sen de üzülme
her seyın hayırlısı baksana bu adam senı daha ck uzermıs demekkı nısanlıyken konusmayı sevme mesajı sevme ee nasıl ıletısım olcakmşki

sonunda kıymetını bılen bırı cıkmış ama karsına melıkecım sanslısın
artık kıymet bılmeyenle işim olmuycak benım de cok agladım ya yeter ..kım sevınırse sevınsın o kızı hıc dunemıycem umrumda degıl benden uzak Allaha yakın olsun

ÇOK İYİİ EDERSİN CANIM EVET İŞTE BENDE BUNU ANLATMAYA CALIŞIYOM DEMEK HAKKIMDA BÖLE HAYIRLIYMIŞ ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ESİMDEN ÇOK MEMMNUNUM Bİ DEDİGİMİ İKİ ETMEZ :nazar: DARISIDA SANA İNASALLAH

Sana yİne muhtacım sana yİne muhtacım kavrulan o ÇÖllerde susuz kalır gİbİ sana yİne muhtacım sana yİne muhtacım anamın o sımsıcak kucagı gİbİ .... Öyleee sevdİm senİ senİ.........delİlİk bu bendekİ................................

mafoldumbenmafoldumben gercekten delılık benımkı de ..

amiinn canım inşAllah
ALlah herkesın gönlune gore versın
:Saruboceq:

hoopppppppp kızlar kendinize gelin yahu

noel babaya söyleyelim
melikeme kocişini
dicere nişanlısını şöyle elinde çiçeklerle
duyguyada şöyle değer bilen anlayışlı bir eş getirsin
Noel_Baba.jpg

yeni yıla böyle giremezsiniz

duygucum gecmısı hatırlattıysam ozur dılerım
hadı sen de üzülme
her seyın hayırlısı baksana bu adam senı daha ck uzermıs demekkı nısanlıyken konusmayı sevme mesajı sevme ee nasıl ıletısım olcakmşki

ya o bi arardı konuşurdduk ne bileyim heralde ömürlük olsun isterdi aradan zaman geçecekde uzun öyle konuşulacakdı.. melike nasıl bulmuş bak istediğini hekezin başına diyorum.. umarım halledersiniz probleminizi ama iyi düşün.. beni ağbim döndürmedi o da polis nede olsa anlarlar birbirinin piskolojisinden, nişanlısına şimdi bböyle yapan evlenince kim bilir ne yapar dedi.. sende bunu düşün. nişanlıyken böyle olan evliyken nasıl olur de karşılaştır..

electracımtesekkur ederızz
herkese iyi seneler dılerım bız ayrı gırdık hem de küs..........

evet duygucum ama bana hep bız yanyana boyle degılız evlıyken özlem duymucaz bu kadar oyuzden hep oluyor bunlar dıyor
bılmıorum yaa off offf ama su bır gercek su an yanımda yk bı mesajı bıle yok yenı yılımı bıle tebrık etmedı odun
kötükedihüso

[ı]hoopppppppp kızlar kendinize gelin yahu

noel babaya söyleyelim
melikeme kocişini
dicere nişanlısını şöyle elinde çiçeklerle
duyguyada şöyle değer bilen anlayışlı bir eş getirsin
[ımg]http://www.habercikibris.com/resim/noel_baba.jpg[/ımg]
yeni yıla böyle giremezsiniz
[/ı]

amin bacım saol askım aradı beraber giydim.........

Back
X