Bunaldım artık!

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicerr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insallahh dedıgınız gıbı olur
ama melıke ben de o huy yok cevap vermeden duramıyorum durtukluyor bı sey benıı ..

yapma o zaman yada yapmammaya calış benim abilerde vardı ya ondan biliyom neyden hoşlanmayacaklarını kıss aslında bende çok sinirliyimdir tıngırdamaz kap olmazmış illaki oluyo ister istemez istemeden ama uzatmıcaksın sarılcaksın esine kavgaya dönüşmeden walla diom bak ben öle yapıcam hepppp istemiyom ya istemiyom kavga esimle hele yakışmaz bana çünkü o benim canım kanım ona kıyamam ben çünkü o beni dünyanın en mutlu kadını yaptı ve bana sahip çıktı tekme atmadı allaha sükür olsun

Allah mutlulugunuzu daım etsın melıkecım
ama bana sahıp cıkılmadı ki
Allaha havale edıyorum

öyle söleme işte degiştir kendini eger onu kaybetmek istemiyosan madem seviyosun sevgine sen sahip çık o utansın bak simdi ben sana iki sey sölim öle davran şimdi bişi dediginde eger senin işine gelmiyosa bile seslenme ikincisi bişi anlatırken gözlerine bak ve iyi dinle benim eşim buna önem verir 3.diklesme ne derse tamam canım sen nasıl istiyosan de 4.ailesine kendinden çok deger verdigini her defasında görsel olarakta göster 5.artık onla olacagınız günler için hayal kur ve gerceklestir bu püf noktalarından bazısı beni dinlersen eger su gururuda kaldır tamam hiç bişşii olmamış gibi davran şimdi sonra güzül güzel dedigim sekilde hangi konuda anlaşamıyosan sana ters gelen hareketleri vs anlat ok bebişşşşş kaydirigubbakcemile5
melikecim benden o bunları istedi inan yaptım. dikleşme dedi.. hiç hatam yokken tamam sen haklısın dedim.. kabullendim diye kızmış.. aileme iyi ol dedi.lendi ailemden ayrmadım haftasonu tatilimde gelirlerdi sabahn 10 unda akşamın 11 ine kadar aama ben doğu dönüşü izmir yazalım dedim diye ailesini sevmiyo oldum.. ben hiç bişey anlamadım bu ikili ilişkiden. zaten hayatıma giren ilk erkekdi valla herşeyden nefret ettim

melikecim benden o bunları istedi inan yaptım. dikleşme dedi.. hiç hatam yokken tamam sen haklısın dedim.. kabullendim diye kızmış.. aileme iyi ol dedi.lendi ailemden ayrmadım haftasonu tatilimde gelirlerdi sabahn 10 unda akşamın 11 ine kadar aama ben doğu dönüşü izmir yazalım dedim diye ailesini sevmiyo oldum.. ben hiç bişey anlamadım bu ikili ilişkiden. zaten hayatıma giren ilk erkekdi valla herşeyden nefret ettim

kısmet işte canım naparsın..............

kısmet işte canım naparsın..............

öyle canım. nasip olmayınca olmuyo işte. o bana onları ozaman yaptı.. şimdi farkına vardı ama iş işten gçti... bak dicerr sizin için de iş işden geçmeden birbiriize sıkı sıkı tutunun..

yok canım yaa
ben kararımı verdım
kendıme yenı bı yön cızecegım yepyenı bı baslangıc yapıcam
ugrasamıycam ben bunlarla ..

aysegul ,aysemm sız neden yorum yapmıosunuz

öyle canım. nasip olmayınca olmuyo işte. o bana onları ozaman yaptı.. şimdi farkına vardı ama iş işten gçti... bak dicerr sizin için de iş işden geçmeden birbiriize sıkı sıkı tutunun..

aynen katılıyorum canım sana zemuszemus

yok canım yaa
ben kararımı verdım
kendıme yenı bı yön cızecegım yepyenı bı baslangıc yapıcam
ugrasamıycam ben bunlarla ..

ne yapıcan bide otur artılarını eksilerini yaz ve bana sölee :olmaz:

dicerimm siz birbirinizi seviosunuz hep diorum başkaları yüünden sevginizi yıpratmayııııııınnnnnn

biliosun ben bi of çeksem karşıki dağlar yıkılır.. ama benimki başkaları yüünden deil.. gayet "kişi" tarafından yapılmış şeyler.. en çok yıkanda sevdiğin adamdan beklemediğin şeyleri görmek.. başkaları boş, salla başkalrını.. önemli olan sizsiniz, sevginiiz,, geri kalan herşey boşş

m_sudecım ama sn bılıosun ne kadar yıprndıgımı
baksana adam yıl başını bıle arayıp kutlamadı boyle odun işte

biliosun ben bi of çeksem karşıki dağlar yıkılır.. ama benimki başkaları yüünden deil.. gayet "kişi" tarafından yapılmış şeyler.. en çok yıkanda sevdiğin adamdan beklemediğin şeyleri görmek.. başkaları boş, salla başkalrını.. önemli olan sizsiniz, sevginiiz,, geri kalan herşey boşş

mafoldumben üzülmee...
avatardaki bebiş de aynı sen :ecrin_bebek:

dicerr her ne karar verirsen allaha sığın dua et iyi düşün. ben bunların hiçbirini yapmadım.. ne demişler öfkeyle kalkan zararla oturur. birde piskolojide şöyle bi şey vardır.. he ne düşünüyor isen neyapacağına 1 gün sonra karar ver diye.. çünkü ozaman eğer sinirliysen 1 günde yatışırmış ve doğru kararı verirmiş insan...

ya yılbaşını bende çok sallamam:) bende kutlamadım kimseninkini çokta önemli bi gün değil bence. belkide o da öyle düşünüodur. doğum günün olsada kutlamasa odun derim hakkaten.. hemen kötü düşünme.. biraz zaman tanı düzelecektir aranız eminim ben..

evet duygucum
sakın sakın dusunmek gerekli
bıraz ayrı kalacagım bakalım bı adım atacak mı farkında bıle degıl olayın
yazık yaa

ama barısmak için ii bi fırsattı kullanmadıgına gore ...
dusunmeyecegım artıkk içim bayıldı dusune dusune offffffffffffff
belkı de mlyonerımdır haberım yoktur
hihoyyyt

teşekkür ederim dicerim. e tabi benimde o bebiş gibim göslerim iri iri ve mavi dimikaydirigubbakcemile3

Back
X