Bunaldım artık!

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicerr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melikecim
bana dedı kı her zmaan olan sey olacak barısacız bosuna dır dır etme :umursamaz:
ben sımdı nasıl arıyım

ne güzel işteeeeeeeeeeeeee ogün esimi rüyamda gördüm dedigimde bana neler sölüyodun olumlu ama bunu kendine yapmıyosun nedennnnnnnnnnn :olmaz:

canim yalniz seni fiseklemek istemiyorum ama demeden gecemicem sevdiginin sana karsi tavirlari cok kaba geldi bana.. degerlendirmek yine de sana duser tabi..

:kedi:

gurur .canım baska acıklamı yok bır de cok kırgınım gormek ıstıyorum
ya pişman oldugunu goruyum ıstıyorum

Asmincim
hiç yan yanayken boyle degıl koluma dokunamaz ıncıtırım dıye ama o gun o kavgada bana cok bagırdı korktum
o sozlerı hep telde soyleyebılıyor bır de dıyor ki ben sana yuz yuze nasıl davranıyorum
bebek gıbı davranmıyor muyum ıncıtırım dıye dokunamıyum bıle dıyor Allah var gercekten oyle ama telde bır canavar sankı
bak dıyorum bu soyledıklerın benım ıcımden cıkmıyor
sen unutyorsun dıyorum gercek olmadıgını bılmıor musun dıor
kotu sozun sakası mı olur

duyguu
ne kadar ıctensın tesekkur ederım
sızın bır sansınız daha yok mu lütfen sız de bırlessın cok uzgunum
hala sevıyorsan neden ayrısınız ??

çoook seviyorum ama sevgi yetmiyo işte.. ailem istemiyo.. bazen başımı alıp gidesim geliyo ama aileme yapamam.. çünkü ona güvenemiyorum... özlüyorum onu ama dayanıyorum işte.. sen aramasan bile nişanlın aradığında aç konuş..

duygu

inşAllah yenıden kavusursunuz üzülme kimse üzülmesin yaa
aglamak ıstıyorum evdekıler anlarsa onlar da uzulur
ben yıne aılesını aradım kutladım yenı yıllarını
hala aramadı bızımkılerı babam da
beklıyor

:kedi:

gurur .canım baska acıklamı yok bır de cok kırgınım gormek ıstıyorum
ya pişman oldugunu goruyum ıstıyorum

AH BİZ KADINLAR HUYUMUZ KURUSUN BENDE ÖLEYİM ne yalan sölim ufak bi prüz olsa asim bana gelsin sarılsın öle barısım istiyorum bu bazen oluyo bazen olmuyo haaa suda gercek tabi olunca insan çok mutlu oluyo dün gecede dedimki canımdedim bidaha kavga etmeye baslayınca sen beni sevmeye basla kavgamız olmasın dedimmmm anladınmı fazla ayrıntılı yazamadım anla işteee

Asmincim
hiç yan yanayken boyle degıl koluma dokunamaz ıncıtırım dıye ama o gun o kavgada bana cok bagırdı korktum
o sozlerı hep telde soyleyebılıyor bır de dıyor ki ben sana yuz yuze nasıl davranıyorum
bebek gıbı davranmıyor muyum ıncıtırım dıye dokunamıyum bıle dıyor Allah var gercekten oyle ama telde bır canavar sankı
bak dıyorum bu soyledıklerın benım ıcımden cıkmıyor
sen unutyorsun dıyorum gercek olmadıgını bılmıor musun dıor
kotu sozun sakası mı olur

valla insan telefonda yanyana iken farkli olur mu canim??
sevdigin insani sen tanicaksin en cok ama en cok sen tanicaksin ki bir durumda onun yaninda mi karsisinda mi durman gerektigini anlayasin canim.
kotu laf laf olsun diye soylenmez yok boyle birsey, benimki de bir iki yapmaya kalkisti dedim ne dersen de ama saygisizlik etme edersen bu iliskiye kaldigim yerden devam etmem bunun imkani dahi yok bil bunu, ne dedim ki ben diyo? kendi dediklerinde birsey yok gibi saniyolar malesef ama senin icin ne manaya geldigini anlamasi gerekir.
bi kere o sana bagiramaz o sana nasil olsa bariscaz dirdir yapma diyemez. bunlari demeye hakki yok, erkeklere sinirlarini biz cizeriz canim neye hakki olup olmadigini sakin ve guzel bir dille aciklaman anlatman gerekiyor. cok sinirli dahi olsa ona kan dahi kustursan boyle seylerin soylenmemesi gerekiyor. sevgi bunu gerektirir benim sevgiden anladigim sey sevdigin kisiye oylesine kotu laf degil oylesine de olsa iyi laf konusabilmektir.
bence biraz dikkatli dusun sevdgin hakkinda da ailesi hakkinda da. gormezden geldigin gercekler mi var yoksa bazi gerceklerin cok farkindasin da ustunde mi durmuyorsun?
iyi incele derim.. ilerde pisman olmamak icin cok cok cok iyi incele canim.. hersey senin icin ve senden kiymetlisi de yok bunu sakin unutma. bazen iliskilerde bencil olmak sanildigindan cok daha iyi birseydir.

melıkecım Allah ıyılıgını versın anladım opuyorumnanaktan
evet naz nıyaz ıstıyor ınsanın can ama anlayana tabıı

Asmin cim
cok haklısın gercekten kendıme deger vermem gerekıyor ama sılıp atamıyorum
gercekten aılesı ıyı ,kendı kızlarından ayrı tutmazlar en aglarsam kadın benden cok uzulur bır kızım da sensın kızım bız gelınlerıızı oyle ıstedık bırı olmadı ne yapalım der..
ama bagırma konusunda cok haklısın cok dedım nıye bagırdın edım canımı cok yaktın dedım
bu zmaana kadar boyle bır sey oldu mu olmadı ama ustume cok geldın benı arada brakma dedı ...
vee o olayı bıda hıc actırmıyor

duygu

inşAllah yenıden kavusursunuz üzülme kimse üzülmesin yaa
aglamak ıstıyorum evdekıler anlarsa onlar da uzulur
ben yıne aılesını aradım kutladım yenı yıllarını
hala aramadı bızımkılerı babam da
beklıyor

inş. ama olmaz öyle birşey.. evet kimse üzülmesin.. başta sen... ağlamada.. aa aileni aramaması tuaf sorun ikinizin arasında neden aileni karıştırpda aramıyo.. belkide açıklayıcı bi sebebi vardır.. sen görevini yapmışın ailesine karşı.. ağlama sakın sevginin arkasında ol...

Asmin cim
cok haklısın gercekten kendıme deger vermem gerekıyor ama sılıp atamıyorum
gercekten aılesı ıyı ,kendı kızlarından ayrı tutmazlar en aglarsam kadın benden cok uzulur bır kızım da sensın kızım bız gelınlerıızı oyle ıstedık bırı olmadı ne yapalım der..
ama bagırma konusunda cok haklısın cok dedım nıye bagırdın edım canımı cok yaktın dedım
bu zmaana kadar boyle bır sey oldu mu olmadı ama ustume cok geldın benı arada brakma dedı ...
vee o olayı bıda hıc actırmıyor
bu noktaya dikkat et derim.. acikca soyle dicercim evlilik demir leblebidir bak cocuk oyuncagi degil sevmesi gezmesi guzeldir ancak is anlasmaya aileler ile uzlasmaya varinca demir leblebiden de beterdir. eger boyle durumlarin daha beterini yasasiniz yine sana bagiracak mi? buna hakki var mi? simdi yine evli degilsiniz. evlenince iliskiler daha yuzgoz oluyor herkes der sevgili iken 1 yasadigin seyi evlendiginde 10 kat olarak dusun..
dedigim gibi sevdiginden de ailesinden de memnunsan sevdiginin hamurunu boraz yogurcaksin canim.. anlaticaksin egrisini dogrusunu kurallarini olmazsa olmazlarini. kendine cok deger vericeksin en basta.. sen kendine deger vermezsen deger verdiginin ne kiymeti olur ki?
bu noktalara dikkat et,, baris ama anlasmali baris derim, gozunu yumma gerceklere herseyi ince ince ele bakalim. :))

saol canım
bılmem aramadı ona da cok kırgınım zaten babam beklıyor ,..
bır sey de dıyemıyorum kavga ettık dıyemem ..

saol Asmincim
tavsıyelerını gercekten degelendırıcem
cok kendımden verdım artık bır adım gerıde duracagm
cok uzuldum bu konu yuzunden kılo verdım baska derdım yokmus gıbı
kii streslı bır doonemdeyım sınava calışıorum aslında benım ısyan etmem gerke ona bana nıye boyle davrandın su donemde dıye ...

haklısın anlıyorum seni.. bende o aramayınca ailemi o görevde ortalık yine çok karışıkmış derdim... babamda hep beklerdi..

evet ben de mutlu rolü oynuyorum ama aklıma geldıkce aglayacagım gelıor
yedıremıorum kendıme
bas tekmeyı dıorum gorsn gununu neymıs uzmek aglatmak dıorum cesaret edemıyoru pişman olmaktan korkuyorum ki benım de donusum olmaz
babam ben senı uzulmek ıcın mı verdım der sımdı bıle duysa ahh babacım kyamaz bıze ama eller nasıl da kıyıyor
mafoldumben

SEVDAN ıLE DÜŞTÜM YABAN ELLERE.DALIP ÇIKTIM ATESLERE KÜLLERE GıYıNDE BıR ÇARIK GEL ARDIM SIRA DAGLARA YOLLARA CÖLLERE...DıYARDAN DıYARA BıR YOL SOR BENı YARıM YARıM BUL BENı YARıM YARıM GÖR BENı YARıM YARıM AH BENı BENı...SEN KALEM OL BENDE KAGIT YAZ BENı YARıM YARıM ÇıZ BENı YARıM YARıM ÇÖZ BENı YARıM YARıMMMM mafoldumben

hakkinda hayirlisi olsun dicercim.. dua et bol bol..

ayyy kendime inanamıyorum bende günlerce ağlardım..gün boyu aramazdı yatacağı zaman arardı. kırıcı şeyler yapardı.. ama hala seviyorum.. bazende diyorum ya hergün ağlamayla zaman mı geçerdi.

Back
X