Bunaldım artık!

• Konu Sahibi Konu Sahibi dicerr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hee su datlılıga baksana aynı sen :emir_bebek:

sırtım agrıdı bu yükü tasımaktan ...bı yere bırakıp da yol alsam ..

melikecim hayırdır bebiş mi istiosun :emir_bebek:

Allah hayırlı evlatlar versın canım yenı yıl sana saglıkl bebişler getırsın

Allah hayırlı evlatlar versın canım yenı yıl sana saglıkl bebişler getırsın

amin bitanem inşallah hepimize nasip etsinde parklara felan götürüp gezdirelim ohhhhhhhhhh ne güzel yawwwwwwwwwwww :emir_bebek:

allah gönlüne göre versin melikecim....:emir_bebek:

amin canım eeee sen de anlatsana biraz kendinden nerdesin ne yaparsın ben işletme 3 teyim iki yıl urfada okudum suanda acıkögretimdeden devam edip pomeme basvuracam mersindeyim aslen adanalıyım 23 yasındayım ya sen? yerimseniben

kızlar gec oldu benım ckmam gerek
sız muhabbete devam edın
cok tesekkur ederım benı yalnız bırakmadınız ..iyi ki varsınız gelışmelerı burdan bıldırm
sevgıler hepııze :))

amin canım eeee sen de anlatsana biraz kendinden nerdesin ne yaparsın ben işletme 3 teyim iki yıl urfada okudum suanda acıkögretimdeden devam edip pomeme basvuracam mersindeyim aslen adanalıyım 23 yasındayım ya sen? yerimseniben

21 yaşındayım sağlık personeliyim..kırşehirliyim. şuanda kırşehirde yaşıyorum..

sız muhabbete devam edın
cok tesekkur ederım benı yalnız bırakmadınız ..iyi ki varsınız gelışmelerı burdan bıldırm

güle güle canımm yine gel unutma biziiiii opuyorumnanaktan

sız muhabbete devam edın

iyi geceler.. güzel düşün güzel olsun herşey...

tşk. ederim canım. bende memnun oldum

esim görevde oldugu için bu saatte hala burdayım walla napimmm onsuz yatmak istemiyom ya öle işte ee sen nasıl giidyo war mı hayatında biri....:jeyyar:

esim görevde oldugu için bu saatte hala burdayım walla napimmm onsuz yatmak istemiyom ya öle işte ee sen nasıl giidyo war mı hayatında biri....:jeyyar:

bende nişanlıyken öyle derdim aşkım sen çalışırken bende uyumam sabah beraber uyuruz diye.. kısmet işte.. bende aslında bu saate kalmam sabah iş yok size takıldım.. hayatımda kimse yok..kapımı zorlayanlar var ama ben hala onu seviyorum bu kadar saçma sey yasamama rağmen. hata geçenlerde yine bi polis takıldı çokda efendiydi ama ben önce aklımı kalbimimi temizlemem lazım..

bende nişanlıyken öyle derdim aşkım sen çalışırken bende uyumam sabah beraber uyuruz diye.. kısmet işte.. bende aslında bu saate kalmam sabah iş yok size takıldım.. hayatımda kimse yok..kapımı zorlayanlar var ama ben hala onu seviyorum bu kadar saçma sey yasamama rağmen. hata geçenlerde yine bi polis takıldı çokda efendiydi ama ben önce aklımı kalbimimi temizlemem lazım..

hımmm illa polis mi olsun istiyosun ya polisler artık kız cok kimseye eywallah etmiyolar daha dogrusu esimde bunu sölüyo zaman zaman kimi nişanlı evli ama uzakta yada esini yolluyomuş ailesine eve kadın getiriyomuş walla allah hayırlı birini versin ne diyim canım dikkatli ol bu defa gözünü aççç

hımmm illa polis mi olsun istiyosun ya polisler artık kız cok kimseye eywallah etmiyolar daha dogrusu esimde bunu sölüyo zaman zaman kimi nişanlı evli ama uzakta yada esini yolluyomuş ailesine eve kadın getiriyomuş walla allah hayırlı birini versin ne diyim canım dikkatli ol bu defa gözünü aççç

yok canım ben ve ailem istemiyoz polis. onlar beni buluyo.. ağbimde anlatır nasıl bir millet olduğunu polislerin.. ya ben aslında hayatımda kimseyi istem,yorum.. herşeyyden tırstım..

Back
X