• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldım artık

Mina0099

minik tatlı cadı annesi ❤️
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
341
288
53
KV ve KP yani eşinizin ailesiyle haftada kaç gün görüşüyorsunuz. Ben haftanın 4 - 5 günü sadece onları görmekten çok sıkıldım. Kızım var 11 aylık, tamam anlıyorum onu sevmek istiyorlar falan ama biraz anlayış bekliyorum akşam görecekse bile beraber olacaksak sabah ayriyetten sevmeye gelmek fln. çok abartı değil mi sizce de? Yoksa benmi abartıyorum bu konuyu? Hep bir bahane, yani bizim onlara gitmemize fırsat bile vermiyorlar artık. BIKTIM yemin ediyorum

Bu durum herkeste mi böyle yoksa sadece benmi abartıyorum? Nolur birşey diyin çok sıkıldım artk. Ağlıycam

Altlı üstlü oturuyorsanız, çok yakın oturuyorsanız, sen çok yumuşak yüzlüysen bunların olması doğal

Şu gün buraya gidicem bu gün evde yokum de. Sürekli geziyor sansınlar. Bunaldım evde olmaktan gezicem çocuğumla de. Anlarlar heralde.

Şu gün buraya gidicem bu gün evde yokum de. Sürekli geziyor sansınlar. Bunaldım evde olmaktan gezicem çocuğumla de. Anlarlar heralde.
O zaman da oğullarını doldurur bunlar bu gelin ne böyle gezip duruyor sokaklarda az söyle otursun biz torun seveceğiz filan derler belli....

Bilmiyorum işe yararmı küçük bir yerde kalıyoruz. Nereye gidiyorsun, kime gidiyorsun derler gibi geliyor.

O zaman da oğullarını doldurur bunlar bu gelin ne böyle gezip duruyor sokaklarda az söyle otursun biz torun seveceğiz filan derler belli....
Öyle bişey yapacaklarını sanmıyorum başka konularda gerçekten bir sorunumuz yok. Bu konudada düşüncesizlik ediyorlar yada işlerine gelmiyor gibi geliyor. Ama ben bu durumu değiştirmek istiyorum artık.

Al çocuğunu çık dışarı hergün. Hem çocuğunla vakit geçirmiş olursun, hem sabah akşam onları görmekten kurtulursun

Al çocuğunu çık dışarı hergün. Hem çocuğunla vakit geçirmiş olursun, hem sabah akşam onları görmekten kurtulursun
Nereye çıkacağımki küçük bir yerdeyim ve ben burayı sevmiyorum. Mecburen kalıyorum. Herkes birbirini tanıyor sayılır bu yüzden nereye kimle gidiyorsun yaknızsan bende geleyim senle laflarını duyacağıma eminim .

Lanet durumlarrrr:KK11: maalesef bende haftanin iki gunu muhakkak onlardaym dedigin gibi cocugum var bu sene devamli getirin ozledik diyolar benim odun kocam da hadi hazirlan annemlere gidiyoruz cocugu ozlemialer diyo  :kızgın:3 sene evliyim vallahi esimle hicbir tartismam olmuyo hep bu ailesi yuzunden birbirimize giriyoruz ben naptiysam adam edemiyorummmmm sizinkide duzelmez maalesef dirwk ne o ailemi sevmiypsun bilmem neneneeee

Bilmiyorum işe yararmı küçük bir yerde kalıyoruz. Nereye gidiyorsun, kime gidiyorsun derler gibi geliyor.
Evet doğru laf yapmaları muhtemel.
Onlar gelince sadece otur somurtuk ol ne oldu derlerse birsey olmadı de keyifsiz gibi görün. Ay ne önerilir bilemedim insan az düşünür yahu zırt pırt gitmeyelim diye

Lanet durumlarrrr:KK11: maalesef bende haftanin iki gunu muhakkak onlardaym dedigin gibi cocugum var bu sene devamli getirin ozledik diyolar benim odun kocam da hadi hazirlan annemlere gidiyoruz cocugu ozlemialer diyo  :kızgın:3 sene evliyim vallahi esimle hicbir tartismam olmuyo hep bu ailesi yuzunden birbirimize giriyoruz ben naptiysam adam edemiyorummmmm sizinkide duzelmez maalesef dirwk ne o ailemi sevmiypsun bilmem neneneeee
Bilmiyorum söyliycem bakalm inşallah anlar yani, ama anlasa bile beni eşimin ailesine bu konuyla alakalı birşey diyebileceğini zannetmiyorum.

Evet doğru laf yapmaları muhtemel.
Onlar gelince sadece otur somurtuk ol ne oldu derlerse birsey olmadı de keyifsiz gibi görün. Ay ne önerilir bilemedim insan az düşünür yahu zırt pırt gitmeyelim diye
Ya kaynım var o bile daha düşğnceli. Ay .... diyorki anne abimlere fazla gitmeyin böyle ben askere gidince flnda korkuyorum diye zırt pırt gitme bunaltmayın rahat borakın az diyor' gülüyor. Bende yorum yapmıyorum

Bir de KP kızıma sürekli BABAM demesi kendinde BABA dedirtmeside beni benden alıyor.

Back
X