aynı olay benım de başıma geldi hemde aynı insan tarafından bikaç kere
görüşünce sorun yok herşey çok güzel,ama gel gelelim normal zamanda canı ısteyınce aramalar,sormalar,mesajlar,kayıplara karışmalar ama maşallah paso facebook ta
velhasılı kelam her seferinde benden bi şans daha istedi ama inan değişmedi,enson yıne buluşacağımız gün kayıplara karıştı,1 hafta sonrada msj atıyo naber aşkım naslsın dıye
hem dengesiz,hem yüzsüz,hem karaktersiz
işin özü değişmez seninki de,hiç kafanı yorma,ona sakın hesap sorma,benım gıbı geç olmadan çıkar hayatından,başka kısmetlerine mani olma
bunlar ıkı güzel lafı aşk sanıyolar,hatta bunla ilgili bı söz de vardı da aklıma gelmıyo
zamanına yazık,gunde 1dk ayırıp senı aramayan,msj atmayan adamın,senı görmek için fırsat yartamaktan aciz adamın sevgiyle,aşkla işi olmaz
iyi bak kendıne..
bişey sorcam 3 hafta içinde bikaç saat görüştünüz öyle söylediniz değilmi? ben okurken bunaldım valla,trip atmalar,tavır almalar,sinirlenip aramalar, hesap sormalar falan....
bu duruma 3 haftada nasıl soktunuz kendinizi?
kız dediğiniz ağırdan satar kendini ya,böyle adamın boğazına basıp bunaltırsanız o ilişki 5 haftayı geçmez söyliim ben...
ayrıca gerçekten hoşlansa,düşünse, değer verse ilişkinin ilk haftalarında mutlaka sık görüşürdünüz,yoğun olsa da zaman yaratırdı... yapmıyosa eğer,"benne niye görüşmedin ühüühüü" diye sinire kesmenin manası yok...
bana konusmalrından cesaret alarak kendısıne bu tavırı yaptım bana cok deger verdıgını ıyıkı oldugumu heran aklında oldugumu her fırsatta msj atmak ıstedıgını solemesınden cesaret buldum yanıı gecen konusmalardan askım bıtanemm demmeler ıyı varsın demeler bana msk yazmıosun demeler bunlardan cesaret aldım .. ve gorusemedıgımız ıcınde bunca lafa sınırlendım ılıskının ılk baslarında bunu yapmasına sınırlendım soledıklerıyle yaptıklarının aynı olmamasına sınırlendım.. ben ona hakaret boyutunda kızmadım sadece bıraz sertlestım ama umursanmadıgımı hıssettım cunku konusulan seyler baskaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?