Bunaldım bunaldım bunaldım

Yepyenihayat

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
482
498
18
34
Kızlar daha önce konu açmıştım. Eşimle ilgili. Okuyanlar bilir. Gruptan arkadaşının biri göndermiş. Bu kızla yazışmışlar sanırım. Gruba göndermiş. O konuyu kapattım.
Kızlar şimdi ki konum görümcem. Bu kadar kıskanç bir insan olamaz ya olamaz. Herşeyime burnunu sokuyor. Gelinlik beğeniyorum beğenmiyor. Beyaz eşyayı alcaz karışıyor. Herşeyime karışıyor Yaa. Anneme bile pat pat cevap veriyor. Annem düğün eşyalarının hepsini çocuklara yüklemeyelim demiş pat diye bende herşeyimi tek yaptım demiş. Sizin başınıza böyle olaylar geldi mi kızlar ? Ablalarım evli arkadaşlarım yardımcı olur musunuz

Kızlar daha önce konu açmıştım. Eşimle ilgili. Okuyanlar bilir. Gruptan arkadaşının biri göndermiş. Bu kızla yazışmışlar sanırım. Gruba göndermiş. O konuyu kapattım.
Kızlar şimdi ki konum görümcem. Bu kadar kıskanç bir insan olamaz ya olamaz. Herşeyime burnunu sokuyor. Gelinlik beğeniyorum beğenmiyor. Beyaz eşyayı alcaz karışıyor. Herşeyime karışıyor Yaa. Anneme bile pat pat cevap veriyor. Annem düğün eşyalarının hepsini çocuklara yüklemeyelim demiş pat diye bende herşeyimi tek yaptım demiş. Sizin başınıza böyle olaylar geldi mi kızlar ? Ablalarım evli arkadaşlarım yardımcı olur musunuz
canım görümcen evlimi

Sen degil eşin muhatap olsun. Sen bozma kendini. Yoksa bitmez bu burun sokmalar.

Benim görümce de fenaydı.. en son eşim (o zaman nişanlımdı) ablasının boğazına yapışmış birbirlerine girmişler.. ama hiç o dili durmadı..

ben de görümceyim ve kendimi dış kapının mandalı olarak görüyorum ve ne alışverişte yanlarında gittim.. ne bi şeye karıştım.. sadece nişanda abla beraber gidelim kuaföre 2miz de aynı yere gidiyoruz nasılsa demişti.. yani düğün onun hayat onun seçimler onun.. neden karışıp da kendimden nefret ettireyim ki??

Tavsiyem fikrini sormayın.. müdahale etmesine izin vermeyin.. üzdürmeyin kendinizi.. evlenmiş gitmiş.. ne maydanoz oluyo her şeye.. hele annenizin karşısından asla konuşturmayın.. görümcem 3 4 defa girdi o topun altına her defasında da boynu altında kaldı.. o kim ki annenize laf edip üzebilir hadsiz terbiyesiz.. o bilmiyosa haddini siz bildireceksiniz..

Benim görümce de fenaydı.. en son eşim (o zaman nişanlımdı) ablasının boğazına yapışmış birbirlerine girmişler.. ama hiç o dili durmadı..

ben de görümceyim ve kendimi dış kapının mandalı olarak görüyorum ve alışverişte yanlarında gittim.. ne bi şeye karıştım.. sadece nişanda abla beraber gidelim kuaföre 2miz de aynı yere gidiyoruz nasılsa demişti.. yani düğün onun hayat onun seçimler onun.. neden karışıp da kendimden nefret ettireyim ki??

Tavsiyem fikrini sormayın.. müdahale etmesine izin vermeyin.. üzdürmeyin kendinizi.. evlenmiş gitmiş.. ne maydanoz oluyo her şeye.. hele annenizin karşısından asla konuşturmayın.. görümcem 3 4 defa girdi o topun altına her defasında da boynu altında kaldı.. o kim ki annenize laf edip üzebilir hadsiz terbiyesiz.. o bilmiyosa haddini siz bildireceksiniz..
Annem çok üzüldü zaten beyninde tümör var hasta. Kızım ben bişey demem artık Dedi. Çıldırttı beni. Karıştırmıyorum zaten. Hiçbir alış verişimde çağırmadım. Hep kayın validem ile ikimiz gittik. Ya mobilyaları eşimle bakmak istiyorum diyorum ona bile internetten bakarsınız illa birlikte gitmeye gerek yok Dedi ya. Allahım yaaaaaaaaaa

Annem çok üzüldü zaten beyninde tümör var hasta. Kızım ben bişey demem artık Dedi. Çıldırttı beni. Karıştırmıyorum zaten. Hiçbir alış verişimde çağırmadım. Hep kayın validem ile ikimiz gittik. Ya mobilyaları eşimle bakmak istiyorum diyorum ona bile internetten bakarsınız illa birlikte gitmeye gerek yok Dedi ya. Allahım yaaaaaaaaaa
E o zaman sıkıntı etmeyin.. nişanlınız her şeyin farkındaymış.. e siz de karıştırmıyosunuz zaten.. bırakın kendi çapında takılsın eğlensin dursun.. kaale alıp cevap bile vermeyin.. bu seslere kulak verip onu adam yerine koyarsanız canınız hep böyle sıkılır..

Bu arada çok geçmiş olsun anneciğinize.. Rabbim acil şifalar versin.. o vicdansız rahatsızlığı olan bi kadına nasıl böyle saygısızlık yapabilir? Daha o anda o dakika herkesin içinde bozacaksınız ki bidaha ses edemiycek.. aile de bu konudaki tavrınızı baştan bilsinler ki gidişat ona göre şekillensin..

Iyi de karışmasın tamam da her şeyimi ben kendim aldım demesinde ne var

Ben de diyorum aynı cümleyi ailen şunu yapsın dese birisi ben de derim ben kendim yaptım onlar da yapabilir diye

Neyse olayı eşine gösterip çekileceksin anneni de karşı taraf ile muhatap etme yani görümce ve annen karşılaşmasın bile

Evlenen sizsiniz cümbür cemaat karar almayın her şeyi biz seçelim deyin eşinize iki taraf da karışmasın

ee karıştırmayın, görümce gelinliği beğense ne beğenmese neden düşüncelerini bu kadar umursuyorsun ki, gelinlii giyecek olan senin, esas kız sen olduğuna göre başkalarına ne yani, parada onun cebinden çıkmayacağına göre, siz çift olarak karar vermelisiniz herşeye

Bu arada çok geçmiş olsun anneciğinize.. Rabbim acil şifalar versin.. o vicdansız rahatsızlığı olan bi kadına nasıl böyle saygısızlık yapabilir? Daha o anda o dakika herkesin içinde bozacaksınız ki bidaha ses edemiycek.. aile de bu konudaki tavrınızı baştan bilsinler ki gidişat ona göre şekillensin..
Amin inşallah :( çok teşekkür ederim. Biz anneme aman demiyoruz ya elin kızı geliyor pat pat cevap veriyor. Ama annem çok takmadı büyütmedi. Ben üzülmeyim diye.bundan sonra daha çok sınırlarımı belli etmeyi düşünüyorum.

ee karıştırmayın, görümce gelinliği beğense ne beğenmese neden düşüncelerini bu kadar umursuyorsun ki, gelinlii giyecek olan senin, esas kız sen olduğuna göre başkalarına ne yani, parada onun cebinden çıkmayacağına göre, siz çift olarak karar vermelisiniz herşeye
Canım tabiki benim ama inan herşeye olumsuz yorum yapıyor ya :( herşeye olumsuz yorum yapar mı insan. Bir kıyafet alıyorum beğenmiyor. Bişey alıyorum ki kendisi de almak istiyor ben alınca pahalı gereksiz diyor. Ben anlamıyorum ya. Ben napıyorum ona bu kadar kendiyle kıyaslıyor. Benim mesleğimi (öğretmenim) bile eleştirdi ya!!

Canım tabiki benim ama inan herşeye olumsuz yorum yapıyor ya :KK43: herşeye olumsuz yorum yapar mı insan. Bir kıyafet alıyorum beğenmiyor. Bişey alıyorum ki kendisi de almak istiyor ben alınca pahalı gereksiz diyor. Ben anlamıyorum ya. Ben napıyorum ona bu kadar kendiyle kıyaslıyor. Benim mesleğimi (öğretmenim) bile eleştirdi ya!!

demekki onunla alışverişe gitmiceksin, belki sana karşı değildir hayata karşı negatif biridir, ama onla alışverişe gitme ve bence resmi davran, o zaman eleştirirken biraz bi frene basmaya başla, cesaret verme yani

demekki onunla alışverişe gitmiceksin, belki sana karşı değildir hayata karşı negatif biridir, ama onla alışverişe gitme ve bence resmi davran, o zaman eleştirirken biraz bi frene basmaya başla, cesaret verme yani
Zor şeyler yaşamış ona hak veriyorum Mutlu biri değil. Ama kesin ve net kıskanç. Bunh artık bütün çevrem farkediyor ve rezil oluyorum.böyle eleştirmeye devam ederse kırmadan abla o senin tercihin bu benim tercihim. Herkes kendi seçimini kendi belirler. Bir saha benim tercihlerim hakkında yorum yapmanızı istemiyorum lütfen kırılma ama bu benim düşüncelerim Dicem :( inşallah diyebilirim

Back
X