• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldım fazlasıyla

elytia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
258
60
38
Merhaba arkadaşlar 3 yaşımdan beri babamla görüşmüyorum. Elini tutmuşluğum beraber bi parka gitmişliğim gülmüşlüğüm hiçbiri yok. Elimde sadece bir fotoğrafı ve annemle beraber evden ayrıldığımız gecenin görüntüsü var. Dayılarımın sevgisiyle büyüdüm. Hiçbir zaman beni aramadı sormadı.. Babam bile diyemiyorum baba ne demek gerçekten bilmiyorum. Hayatta tek bildiğim kavram dayı. Dayılarımla da son senelerde hep koptuk.. Birbirimizi aramıyoruz bile. Eşleri sağolsun. Ben artık çok bunaldım kimseye -bir erkeğe- derdimi açmaya bile korkuyorum.. Feci bi güvensizlik var.. Geçen sene 7 ay konuştuğum insan evli çıktı o da bambaşka bir olay anlatmayacağım. Ama içim çok bunaldı artık ben de sevilmek korunmak istiyorum. Benim için biri endişelensin istiyorum bişey olursa biri bana arkandayım kızım diyebilsin istiyorum.. Gece gece dertlendim yine kusura bakmayın içimi dökmek istedim.

Bir telefon dahi etmedi

Siz babanizi hic aramadiniz mi? Belki o ulasmak istedi ama annrniz mani oldu?

Aramak istemedim çünkü kumar içki ve başka alışkanlıkları olan biri, kendi annesi de bunu söyledi bana. Görüşsem bile nasıl alışırım benim elimden hiç tutmadı ki? Nasıl bakarım nasıl severim..

Allah yardımcın olsun ,sabrını versin...Elbet zaman değişir güzel günler gelir.Kendinizi üzüp yormayın..
gece olur gündüz olur gece olur gündüz olur...hayat böyle herkes için aynı...

Aramak istemedim çünkü kumar içki ve başka alışkanlıkları olan biri, kendi annesi de bunu söyledi bana. Görüşsem bile nasıl alışırım benim elimden hiç tutmadı ki? Nasıl bakarım nasıl severim..
Siz de haklisiniz arayipta napicaksiniz... Suan kac yasindasiniz peki?

Bu kadar karamsar olmayin illa ki vakti geldiğinde esiniz çıkacaktir karsiniza :)

Öyle tabi.. Teşekkür ederim. Güvenmek sadece istediğim. Baba sevgisi nedir onu bilmek. Merak belki de belki de bir ihtiyaç karmakarışığım.

Siz de haklisiniz arayipta napicaksiniz... Suan kac yasindasiniz peki?

Bu kadar karamsar olmayin illa ki vakti geldiğinde esiniz çıkacaktir karsiniza :)
21 yaşındayım şuan.. Ben bilirim annem beni evde bırakıp gitmişti görüşmeye, geldiğinde darp etmiş. Kulak zarı patlamış. Rapor bile almadı içeri girer de ileride benim arkamdan babası hapise girmiş diye konuşurlar diye..

21 yaşındayım şuan.. Ben bilirim annem beni evde bırakıp gitmişti görüşmeye, geldiğinde darp etmiş. Kulak zarı patlamış. Rapor bile almadı içeri girer de ileride benim arkamdan babası hapise girmiş diye konuşurlar diye..
Ahhh annelerimiz yuklenir zaten butun acıyı,kederi.... Allah yardimciniz olsun. Daha yasiniz cok genc. Evlilik icin acele etmeyin. Herseyin bir vakti vardır :) once okuyun,meslek edinin kendi ayaklariniz uzerinde durun da diger seyler bir sekilde olur zaten :)

Ahhh annelerimiz yuklenir zaten butun acıyı,kederi.... Allah yardimciniz olsun. Daha yasiniz cok genc. Evlilik icin acele etmeyin. Herseyin bir vakti vardır :) once okuyun,meslek edinin kendi ayaklariniz uzerinde durun da diger seyler bir sekilde olur zaten :)
Amin hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.. Evlilik için acelem yok ama aile içinde olanlar da beni etkiliyor, dayım benim babam gibi ve eşi yüzünden evlerine dahi giremiyorum artık gerçekten çok acı..

Üzülme, Allah insallah karşına her türlü ilgiyi sevgiyi tadacagin birini cikaracaktir.
O baban! Olacak insan da yaptigindan sorgulanacaktir.
İnşallah.. Başkası olmasa da olur ben ailemi dayımı dayılarımı en yakınlarımı özlüyorum yakınımdalarken.. Allah yukarıda yapılan hiçbir yanlış cevapsız kalmaz elbet.

Amin hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.. Evlilik için acelem yok ama aile içinde olanlar da beni etkiliyor, dayım benim babam gibi ve eşi yüzünden evlerine dahi giremiyorum artık gerçekten çok acı..
Evine giremesende ara hep telefona da karışamaz ya cadaloz!

Canım ilgi ve sevgi arayışını anlıyorum ama bu yüzden yanlış yapmandan da korkuyrm denize düşen yılana sarılır misali .babasızlık zor ama annesizlik daha zordur .hayatta kendine güven , titiz , seçici ve çok dikkatli olarak yaşamalısın erkek saçını okşasa kedi gibi olma sakın sende bunu görüyorum .bunalacak durum yok yolun açık olsun

Evine giremesende ara hep telefona da karışamaz ya cadaloz!
Dayım şeker ve kalp hastası ileri derecede.. Eşinden yana şansı da yok. Hayır desem ki bir şeyini istiyorum kadının hayır o da yok. Böyle olunca onun huzuru kaçmasın diye uzak tutuyorum kendimi.. Allaah bildiği gibi yapsın.

Benim babamdan farki yokmus.
hayatimda olumsuz olan bana gozyasi dokturen ne varsa sorumlusu odur. Bir gun bile aramaz. Gorunce yuzume bakmaz.
onun sorumsuzlugu yuzunden uvey anne de gordum denize dusup yilana da sarildim.

Kendisinden davaciyim! Evlatlik hakkimi helal etmiyorum.
iki cihan bir araya gelse benim yaralarimi saramaz artik..

Allah sana sabir versin. Herkes baba oluyor da herkes baba olamiyor iste...

Canım ilgi ve sevgi arayışını anlıyorum ama bu yüzden yanlış yapmandan da korkuyrm denize düşen yılana sarılır misali .babasızlık zor ama annesizlik daha zordur .hayatta kendine güven , titiz , seçici ve çok dikkatli olarak yaşamalısın erkek saçını okşasa kedi gibi olma sakın sende bunu görüyorum .bunalacak durum yok yolun açık olsun
O hataya düşmem aslında duygularımı yaşadıklarımı bile anlatamam kimseye.. Erkeklere güvenim inanın sıfır sıfır. Annem için bin düşünüp bir hareket ediyorum onun başı eğilmesin yeter.

Back
X