• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldım sebebi meçhul..

littlecoffeedoc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
2.290
6.348
158
Merhaba, bu aralar canım çok sıkkın. Aslında bi sebebi yok sorun şu hiçbir şeyden keyif almıyorum ve bunalım takılıyorum adeta. Kitap okumaktan çok keyif alırım mesela bi kitaba başladım güzel gidiyordu hayattan kopmuş kitapta yaşıyordum ve böyle çok iyiydi ama kitap bitince gerçek hayata dönünce birden her şey eskisi gibi oldu. Birinden hoşlanıyordum ondan pek karşılık alamayınca moralim bozuldu biraz zor bi tipti uğraşmam lazımdı belki de ama o kadar pes etmiş gibi bi haldeyim ki ondan vaz mı geçsem diye düşünüyorum. Bi yandan ders çalışmam lazım ama hiç içimden gelmiyor bütün günümü masada kendimi ders çalışmaya zorlamakla geçiriyorum ama sanki sürekli uykum var halsizim enerjim yok çalışmaya. Havalar çok sıcak ben tesettürlüyüm ve o kadar bunalıyorum ki açılsam mı istediğimi giyerim diye bile düşünmeye başladım. Tatile gideceğiz ailecek 3 hafta sonra benim ona bile enerjim yok. Ne bu anlamıyorum ki tamamen hayattan elini eteğini çekmiş ve boşvermiş gibiyim ruh gibiyim. Kilo vermem lazım kendimi zorlamak motive etmek için diyet grubuma geri döndüm ama hiçbir şeye enerjim yok yok yok. Tüm gün yatmak uyumak istiyorum sadece. Geçen haftaya kadar sosyal medya telefon bağımlısı idim tüm hesaplarımı kapattım artık telefon da olmayınca yoksunluk sendromu mu yaşıyorum anlamadım ki. Hiçbir tavsiyeniz yoksa bile bir şeyler söyleyin destek verin falan cidden çok bunaldım.
 
Hayır üniversite okuyorum bütünleme sınavlarım var ağustosta ona çalışıyorum
Ben ona hazırlanıyorum da ben de arada bunalıyorum durduk yerde,etütüm yarın başlayacak inşallah henüz çalışmadım diye vicdan yapıyorum belki senin de öyledir?..
 
Back
X