- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Yok esimi ihmal etmiyorum evlendikten uc dort ay sonra boyle oldu ilgiszTek nefeste okudum ne dolmuşsunya ama annende baya acımasızmış kendi yemeğini kendi yapsın canım
Ararsa işim varde felemiyom yemek yap dersede kızım durmuyo huysuzlaştı parka çıkarcam yada yapamam git kendin yap de
Bu arada eşin neden ilgisiz sana karşı acaba sürekli annenlerin işine kolmaktan onu ihmalmi ediyosum ya sen evlisin ve annende çok şükür sağlıklı eee bıraksında azıcık evinle kocanla çocuğunla vakit geçiresin onlarla ilgilenesin
Annem hakkinda da ne dusunecwgimi bilmiyorum hatta szin sorulariniza da cvp veremiyorum beynim durdu cnku gercekten cok garip hissediyorum Allah'im yardim et banaSiz kendinizi ne kadar bitmiş hissediyorsunuz anlıyorum. Yapmıyorum diyin sanada çorbanada diyin iki uç gün deli gibi davranın. Bir problem olduğunu delirdiginizi düşünüp bir süre uzak kalırlar siz de biraz kafanızı dinlersiniz. Annenizin bu durumu umursayacagını sanmıyorum. Umursamayacak kadar düşüncesiz bence. Yani ilerde sorun olmaz geçer gider. Gerçi yanlış tahmin ediyor olabilirim en iyisini siz bilirsiniz annenizin kişiliği hakkında.
Karşına alıp konuşmadınmı hiç beden böylesin diye annenlede konuş kuzum bidahada ona hizmetçilik yapma sana yazıkya asıl onun pişirip getirmesi senin evini temizlemesi lazımken o sana yaptırıyo kalp kırmadan uyar anla mazsada yapma küsersede küssün 2 gün sonra kendi barışır boş verYok esimi ihmal etmiyorum evlendikten uc dort ay sonra boyle oldu ilgisz
Cok denedim konusmayi ama dariliyor git dhada gelme diyor snden bsey istemiyorum diyor o zamn bn dayanamiyorum aciyorum annme ozur diliyorum hep konusmalarimin sonunda ozur dilemek zorunda kaliyorumKarşına alıp konuşmadınmı hiç beden böylesin diye annenlede konuş kuzum bidahada ona hizmetçilik yapma sana yazıkya asıl onun pişirip getirmesi senin evini temizlemesi lazımken o sana yaptırıyo kalp kırmadan uyar anla mazsada yapma küsersede küssün 2 gün sonra kendi barışır boş ver
utanmadan gelip benim temzlememi bekliyorlar
Yapmayın,su iki aydir öluyorum sanki hcbseyden tat alamiyorum
Evet bir son vermem lazim buna biliyorum ama hep ya aileme bsey olursa ölurlerse sonradan keske yapsaydim derim dite dusunuyoru kendmi alikoyamiyorum bu dusunceden cok seviyorum annemi o uzulsun istemiyorumYapmayın,
Mecbur değilsiniz,
Yapmaya devam edeceksiniz gibi görünüyor,
Kendi yapamadığınızı bize yaptırmayın, :)
Ama yaptım ben de
Yuh dedim,çüş dedim,oha dedim.
Ama en çok size kızdım.
Ama biz bu dünyaya yalnız geldik yalnız gideceğiz,Evet bir son vermem lazim buna biliyorum ama hep ya aileme bsey olursa ölurlerse sonradan keske yapsaydim derim dite dusunuyoru kendmi alikoyamiyorum bu dusunceden cok seviyorum annemi o uzulsun istemiyorum
Oneriniz ne ? Annemden bahsediyorm Rabbim'in cenneti bile ayaklarinin altina verdigi canimdan kanimdan herseyimden bahsediyorum ne yapayim her seferinde konustum olmadi dha ne yapayim aradiginda yok deyip nasil kirayimSiz hala akillanmadiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?