- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.689
- 133
- 34
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
Ya zaten samimiyet falan hak getire amac mesire alani gibi kullanmak. Yiyip icip oyle binirtamda vakit gecirmek beni de rahat birakmayip burunumdan getirmek. Gecen haftada aramislar esimi biz ciftlige gelsek sizde gelir misiniz demisler esimde hayir cok yogunum demis o zaman haftaya geliriz diyorlar piskin piskin. Kesinlikle anhtar vs veremem zaten hizmet edecek birini isterler onlar. Onu gectim oblarin mantiginda geldikleri xaman ben evde kalamam laf ederler yillarca biz geldikde sweet gelmedi diyeBu tarz durumlarda kontrol sizin elinizde.Baktınız her hafta solugu sizde alıyorlar "müsait degiliz" dersiniz.sonraki haftalarda da bahane üretirsiniz.müsait oldugumuzda biz haber veririz o zaman buyrun gelin dersiniz.
Ben olsam yoklugumda kullanılmasına da izin vermem.sonuçta o ev size ait.içinde özel eşyalarınız olabilir,başka insanların sizin kullandıgınız yatakta uyumasını istemezsiniz bu çok normal.o tarz tekliflerle geldiklerinde de "ev şu müsait degil" deyip başınızdan savmak sizin elinizde.
Yani size ait olan bir seyden başkaları yüzunden sorun yaşamayın.Canınız nasıl isterse öyle takılın.Geçen hafta 20 kişi gelmisler bu hafta yine gelcekmisler cok ilginc.Eger konu samimi bir sosyal ortam olusturmak olsa bu hafta da onlar sizi davet ederdiler.