Bunaldim 🤐

Bu tarz durumlarda kontrol sizin elinizde.Baktınız her hafta solugu sizde alıyorlar "müsait degiliz" dersiniz.sonraki haftalarda da bahane üretirsiniz.müsait oldugumuzda biz haber veririz o zaman buyrun gelin dersiniz.
Ben olsam yoklugumda kullanılmasına da izin vermem.sonuçta o ev size ait.içinde özel eşyalarınız olabilir,başka insanların sizin kullandıgınız yatakta uyumasını istemezsiniz bu çok normal.o tarz tekliflerle geldiklerinde de "ev şu müsait degil" deyip başınızdan savmak sizin elinizde.
Yani size ait olan bir seyden başkaları yüzunden sorun yaşamayın.Canınız nasıl isterse öyle takılın.Geçen hafta 20 kişi gelmisler bu hafta yine gelcekmisler cok ilginc.Eger konu samimi bir sosyal ortam olusturmak olsa bu hafta da onlar sizi davet ederdiler.
Ya zaten samimiyet falan hak getire amac mesire alani gibi kullanmak. Yiyip icip oyle binirtamda vakit gecirmek beni de rahat birakmayip burunumdan getirmek. Gecen haftada aramislar esimi biz ciftlige gelsek sizde gelir misiniz demisler esimde hayir cok yogunum demis o zaman haftaya geliriz diyorlar piskin piskin. Kesinlikle anhtar vs veremem zaten hizmet edecek birini isterler onlar. Onu gectim oblarin mantiginda geldikleri xaman ben evde kalamam laf ederler yillarca biz geldikde sweet gelmedi diye

Guzel tavsiyeler icin sagol denerim mutlaka suan tertemiz pislenince ellerinden oper artik. Gecen hafta gelemediler firsattan istifade temizledim onlar varken yemek yapip bulasikla ugrasmaktan temizlikte yapilmiyor. Gidiyorlar oyle yapabiliyorum eve gelince ayak agrisindan duramiyorum
Temiz olsun önemli değil. Gelmelerini engellemek aslında kolay ama alınırlar diye endişe ediyorsunuz. Müsait değiliz demek, bu hafta eş dost gelecek demek, planlar farklı demek hiç zor değil aslında. Ama geldiklerinde de kendini paralama, keyfine bak ya. O zaman daha çekilir olur. Bi hafta sonu var sadece deyip temizlik yapın her seferinde ama. Misafir olmaktan çıkmışlar çünkü. Alış veriş yaptırmak erkekleri, temizlik yaptırmak da kadınları uzaklaştırır.

Temiz olsun önemli değil. Gelmelerini engellemek aslında kolay ama alınırlar diye endişe ediyorsunuz. Müsait değiliz demek, bu hafta eş dost gelecek demek, planlar farklı demek hiç zor değil aslında. Ama geldiklerinde de kendini paralama, keyfine bak ya. O zaman daha çekilir olur. Bi hafta sonu var sadece deyip temizlik yapın her seferinde ama. Misafir olmaktan çıkmışlar çünkü. Alış veriş yaptırmak erkekleri, temizlik yaptırmak da kadınları uzaklaştırır.
Boyle lafa gelince yapariz ederiz diyorlar mangalda koz birakmiyorlar ama icraat yok. Yani bana iyi davraniyorlar sonra bisey oluyor cikiyor yapacaklari kaliyor ah vah tih tuh yapamadik diyorlar . Artik bende biktim bugun gelirlerse ciftlige gidemicemi soylemeyi dusunuyorum bakalim ne olacak

Arada boşluk bırakma onlar barışsa bile sen barışma herkesin zayıf noktası vardır orayı bul ordan yürü ve bunları herkese malzeme et herkes herşeyi duysun
Soyle bisey var esimin eli surekli ailesinin uzerinde ondan mahrum kalmamak icin ne desem ne yapsam yinede bana küsmuyorlar. Bide alismislar sweetin lafi pesin deyip guzelce oturuyorlar yerlerine

Soyle bisey var esimin eli surekli ailesinin uzerinde ondan mahrum kalmamak icin ne desem ne yapsam yinede bana küsmuyorlar. Bide alismislar sweetin lafi pesin deyip guzelce oturuyorlar yerlerine
Sen küs onlara asla muhatap olma eşin ise gitsin ailenin evinde görsün kırmızı çizgi çiz ne yaparlarsa yapsınlar asla konuşma eğer sağlam durursan onlarda anlarlar

Umarim becerebilirim cunku benimde yuzum yumusak
Işte bundan dolayı yüz buluyorlar sen dik durmuyorsun bu hafta kendi aileni davet et onlarada ara söyle vık vık ederlerse dök eteğinde taşları birdaha asla evime bahçeme sokmam sizi yüzsüzlük edip gelirseniz ile jandarma atarım sonrasında tüm pislikleklerinzi akrabalara size yakın herkese anlatırım diye rest çek

Tüm yorumlari okudum burdan arkadaşlar cok fazla fikir yazmis ama siz yumuşak yüzünüz olduğundan bisey diyemiyorsunuz ve bu sorun bence devam edecek.
Esinizle kusseler bile 2 ay sürmez barışırlar diyorsunuz 🤦🏻‍♀️
enisteyle kayninizin küs olmasından ayni ortamda olmasinlar huzursuz olmasinlar diyecek kadar da başkalarını düşünüyorsunuz.
Ama cok yanlis bence bu devirde kimse kimseyi düşünmüyor
Kendinize yazik ediyorsunuz

Işte bundan dolayı yüz buluyorlar sen dik durmuyorsun bu hafta kendi aileni davet et onlarada ara söyle vık vık ederlerse dök eteğinde taşları birdaha asla evime bahçeme sokmam sizi yüzsüzlük edip gelirseniz ile jandarma atarım sonrasında tüm pislikleklerinzi akrabalara size yakın herkese anlatırım diye rest çek
Evet maalesef duramiyorum ne zaman küs olsak bi bahane bulup yine barisiyoruz. Ben biraz esimede kiyamiyorum cok ortada kaliyor. Bide acikcasi ben karismak istemiyorum esim halletse daha iyi olacak ben ne desem sorun ediyorlar ama o derse ona bisey demezler. Bu arada kv hastalanmis covidden supheleniyorlarmis gelemeyecekler

Tüm yorumlari okudum burdan arkadaşlar cok fazla fikir yazmis ama siz yumuşak yüzünüz olduğundan bisey diyemiyorsunuz ve bu sorun bence devam edecek.
Esinizle kusseler bile 2 ay sürmez barışırlar diyorsunuz 🤦🏻‍♀️
enisteyle kayninizin küs olmasından ayni ortamda olmasinlar huzursuz olmasinlar diyecek kadar da başkalarını düşünüyorsunuz.
Ama cok yanlis bence bu devirde kimse kimseyi düşünmüyor
Kendinize yazik ediyorsunuz
Sorun devam edeceknorasi kesin cunku ben tatilde surekli orada kalmayi dusunuyorum ben orada olursam daha cok gelmek isteyebilirler.

Gorumcemi dusunmustum o olayda cunku bi hafta once ailenin dider fetlerini cagirdik ona haksizlik gibi olmasin bu haftada o gelebilsin dedik

Evet maalesef duramiyorum ne zaman küs olsak bi bahane bulup yine barisiyoruz. Ben biraz esimede kiyamiyorum cok ortada kaliyor. Bide acikcasi ben karismak istemiyorum esim halletse daha iyi olacak ben ne desem sorun ediyorlar ama o derse ona bisey demezler. Bu arada kv hastalanmis covidden supheleniyorlarmis gelemeyecekler
Böyle yaparsanız tabiki sizi ciddiye almazlar

Böyle yaparsanız tabiki sizi ciddiye almazlar
Cunku bunlar alismis hep gelinleri bi sekilde sus pus istiyorlar. Ufacik biseyde dahi kiyamet sebebi cikabiliyor zaten mimliyim inan ki cunku hic bi sekilde onlara uymiyorum o yuzden esime top atmak durumunda kaliyorum.

Cunku bunlar alismis hep gelinleri bi sekilde sus pus istiyorlar. Ufacik biseyde dahi kiyamet sebebi cikabiliyor zaten mimliyim inan ki cunku hic bi sekilde onlara uymiyorum o yuzden esime top atmak durumunda kaliyorum.
Benim potansiyelimi herkes biliyor onun için kimse bana sesini çıkarmıyor bende durduk yere eşimin ailesi ile uğraşmıyorum birbirimize saygılıyız çünkü vur eline al ekmeğini bir tip değilim sizde sınır koymamışsınız eşine atma o topu sen sektir deli deliyi görünce kaçar .

Benim potansiyelimi herkes biliyor onun için kimse bana sesini çıkarmıyor bende durduk yere eşimin ailesi ile uğraşmıyorum birbirimize saygılıyız çünkü vur eline al ekmeğini bir tip değilim sizde sınır koymamışsınız eşine atma o topu sen sektir deli deliyi görünce kaçar .
Cok hossun ya 🥰 bazen yapiyorum onu ama sonra pisman oluyorum Allah kahretsin icimdeki vicdani. Saygi istiyorum sadece biraz hosgoru. Mesela biz gelmek istiyoruz ama musait misiniz demelerini hepsi bu. Belki o zaman bu denli sinirlenmicem

Back
X