- 27 Ağustos 2017
- 21
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi merveertugrul
-
Yapmadığı şeylerden bile özür diliyo sırf ben üzülüyorum trip atıyorum diye öpüyo ve ben onu itiyorum dokunma bana diyorum ben onu çok seviyorum ama neden ona böyle davrandığımı bilmiyorum elimden gelen bişey değilEşim öyle çok bişey yapacak cesarete sahip değil kadınlar konusunda kız yapiskandi zaten biraz ama aradı filan konustu da bana mi söylemiyor yada seviyor hala mi onu çözemedim çünkü bir tuhaf oluyor adı geçince kizin ama kendi bişey yapamaz bence benim huyumu bilir birsey ini duysam giderim çocuğu alıp kız neden yaptı anlamadım
O zaman seni de seviyor ki seni kaybetmeyi göze alamıyor ama onun içinde kolay değil her ne kadar evli olsada eski yaşanmışlıkları silip atmakEşim öyle çok bişey yapacak cesarete sahip değil kadınlar konusunda kız yapiskandi zaten biraz ama aradı filan konustu da bana mi söylemiyor yada seviyor hala mi onu çözemedim çünkü bir tuhaf oluyor adı geçince kizin ama kendi bişey yapamaz bence benim huyumu bilir birsey ini duysam giderim çocuğu alıp kız neden yaptı anlamadım
Ailenle olan problemin yüzünden bir nevi onuda suçluyor olabilirsin bilinçaltı olarak babanla aran duzelmedigi için bu kadar bunaldin bence sen onuda sucluyorsun bu yüzden mesela o babasıyla arası iyiyken evde herkes ailece gülerken sen ben ailemle mutsuzum diye filan düşünüyor olabilirsinYapmadığı şeylerden bile özür diliyo sırf ben üzülüyorum trip atıyorum diye öpüyo ve ben onu itiyorum dokunma bana diyorum ben onu çok seviyorum ama neden ona böyle davrandığımı bilmiyorum elimden gelen bişey değil
sanki benim kimsem var.bende evlendiğimden beri ailemden ayrıyım uzak iki şehire taşındık tayinden dolayı eşimin.ama benim derdim senin yanında hiç.üzülme bende ağlayarak yazıyorum bu mesajı bende cok doluyum.cok moralim bozuk.eşim işte yalnızım. bende hamileyim sandım bu gün adet oldum çok üzgünüm.Alla yardımcımız olsun ikimizinde.
Demekki o zaman o kızda hala eşimi seviyor olabilir biz evlendik o kaç yaşına geldi hala bekardi çünkü hiç iliskisi olmadı eşimden sonra allahım ne kötü ya eski sevgili muhabbetiO zaman seni de seviyor ki seni kaybetmeyi göze alamıyor ama onun içinde kolay değil her ne kadar evli olsada eski yaşanmışlıkları silip atmak
Bence de aynen katılıyorum zaten evde görümcen kaynanan filan var sanirim çocuk çok sonraki isin olsun onlara bile alisamamissin dahaBence Sen kendini yanliz hissediyorsun ve konusacak Kimse olmayinca da bunalmissin.. Bence Sen önce yeni hayatina alis, sonra Cocuk yaparsin sorunun üstüne Cocuk daha da seni bunalim a sürükler
Öyleyim zaten sürekli ben şuanda evde olsaydım nolurdu biz ne yapıyo olurduk diye düşünüyorum en zoru evsizlik ama başka bi yere misafirliğe gidince kendi evim olsaydı diye ağlıyorum Yen'i gelin yaşlı evi farketmiyor insan kendi tenceresi kendi koltuğu olsun istiyoAilenle olan problemin yüzünden bir nevi onuda suçluyor olabilirsin bilinçaltı olarak babanla aran duzelmedigi için bu kadar bunaldin bence sen onuda sucluyorsun bu yüzden mesela o babasıyla arası iyiyken evde herkes ailece gülerken sen ben ailemle mutsuzum diye filan düşünüyor olabilirsin
İkimizde 3-4 sene çocuk düşünmüyoruzBence Sen kendini yanliz hissediyorsun ve konusacak Kimse olmayinca da bunalmissin.. Bence Sen önce yeni hayatina alis, sonra Cocuk yaparsin sorunun üstüne Cocuk daha da seni bunalim a sürükler
Çok haklısın ama hayat herkese adil davranmıyor be canım bazen bazı şeyleri görmezden gelmek zorundasın zaman da çok yararlı bir ilaç eminim düzelir zamanla herşey ailen seni affeder bir şekilde araya büyükler girer kizlarisin sonuçta nereye kadar atacaklar ben ne aileler gördüm etrafımda affetti babası annesi kızlarını zamanla ama daha çok yenisin biraz düşünmemeye çalis şöyle düşün yada ev eşya bunlar geçici kalıcı olan esinle arandaki muhabbet saygı sevgi onu sıkı tuttuktan sonra evinde olur esyanda olur önemli olan huzurla mutluluk ta oturmak içindeÖyleyim zaten sürekli ben şuanda evde olsaydım nolurdu biz ne yapıyo olurduk diye düşünüyorum en zoru evsizlik ama başka bi yere misafirliğe gidince kendi evim olsaydı diye ağlıyorum Yen'i gelin yaşlı evi farketmiyor insan kendi tenceresi kendi koltuğu olsun istiyo
Görümcem evli karı koca karışıyorlar zaten harcamaya kazanmaya herşeyeBence de aynen katılıyorum zaten evde görümcen kaynanan filan var sanirim çocuk çok sonraki isin olsun onlara bile alisamamissin daha
Bende şu zamana kadar hep öyle diyodum olmadaysa olur ama eşimin ailesi çok sosyal insanlar kuzenleri halaları amcaları hepsi mesela toplu kahvaltılar oluyo kahve saati oluyo akşam yemeğine çağırıyorlar hepsine gitmek zorundasın ama kimseyi çağıramıyosunÇok haklısın ama hayat herkese adil davranmıyor be canım bazen bazı şeyleri görmezden gelmek zorundasın zaman da çok yararlı bir ilaç eminim düzelir zamanla herşey ailen seni affeder bir şekilde araya büyükler girer kizlarisin sonuçta nereye kadar atacaklar ben ne aileler gördüm etrafımda affetti babası annesi kızlarını zamanla ama daha çok yenisin biraz düşünmemeye çalis şöyle düşün yada ev eşya bunlar geçici kalıcı olan esinle arandaki muhabbet saygı sevgi onu sıkı tuttuktan sonra evinde olur esyanda olur önemli olan huzurla mutluluk ta oturmak içinde
Işte biraz aksi ler sanirim mesafe koy dediğim gibi esinle konuş uygun bi dille anlat rahatsız olduğun herşeyi kimse yokken çok mutsuz olduğunu soyle anlar seni belki sonrasında baktın olmuyor sende lafını soyle kendini ezdirme baştan alistirmaGörümcem evli karı koca karışıyorlar zaten harcamaya kazanmaya herşeye
Onlar bilirler zaten senin durumunu hani kaynananlar filan olduğunu yada kocana ayrı evimiz Olsun muhabbeti yaptın mi hiç fazla bunaltmadanBende şu zamana kadar hep öyle diyodum olmadaysa olur ama eşimin ailesi çok sosyal insanlar kuzenleri halaları amcaları hepsi mesela toplu kahvaltılar oluyo kahve saati oluyo akşam yemeğine çağırıyorlar hepsine gitmek zorundasın ama kimseyi çağıramıyosun
Benimde hiç laf söyleme gibi özelliğim yoktur yutarım içime atarım sizce ben kocamı seviyor muyum aşık mıyım onaIşte biraz aksi ler sanirim mesafe koy dediğim gibi esinle konuş uygun bi dille anlat rahatsız olduğun herşeyi kimse yokken çok mutsuz olduğunu soyle anlar seni belki sonrasında baktın olmuyor sende lafını soyle kendini ezdirme baştan alistirma
Bi kere görümceme yaptım o da daha düğünde takılan altınların parası ödenmedi böyle düşünerek herkesin gözünden düşersin çok üzüldüm böyle düşündüğün için dediOnlar bilirler zaten senin durumunu hani kaynananlar filan olduğunu yada kocana ayrı evimiz Olsun muhabbeti yaptın mi hiç fazla bunaltmadan
Kaç yasindasinBenimde hiç laf söyleme gibi özelliğim yoktur yutarım içime atarım sizce ben kocamı seviyor muyum aşık mıyım ona
21Kaç yasindasin
Herşeye karışan bir gorumcen var ayrı ev istediğini onunla mi konuşuyorsun en son kişi olmalı bence ben eşimle konusurdum o kararını verebilir sende ona o zaman sen niye uzuldun bunun kararını eşim verebilir deseydinBi kere görümceme yaptım o da daha düğünde takılan altınların parası ödenmedi böyle düşünerek herkesin gözünden düşersin çok üzüldüm böyle düşündüğün için dedi
Eşim seracılık yapıyo ve malı görümcemin eşine veriyorlar maddi olarak tamamen onlara bağlılar çünkü eşimde aralığa kadar çıkıcaz söz dediHerşeye karışan bir gorumcen var ayrı ev istediğini onunla mi konuşuyorsun en son kişi olmalı bence ben eşimle konusurdum o kararını verebilir sende ona o zaman sen niye uzuldun bunun kararını eşim verebilir deseydin
Ovv bende 21 yaşında evlendim anladım şimdi seviyor muyum sevmiyor muyum demeni o yaşlarda öyle olur ama sevmesen babanla aranın bozulmasını göze almazdin bence senin sorunun madiyatla ailevi biraz kocanla değil seviyorsundur Bence daha iyi bir ortam olsa kendi eviniz olsa ailen yanında olsa yani seni affetmis olsa ne olurdu esinle çok mutlu olurdun dimi o zaman seviyorsundur ama o şartlarda bile mutsuz olurdum dersen o zaman sevmiyorsundur böyle düşün yaşadığın şartları değiştir kafanda hayal kur anlarsın o zaman sevip sevmedigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?