Bunaldım

merveertugrul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2017
21
0
1
28
Nasıl anlatacağımı bilemediğim depresif bi hal içindeyim beni anlayacak kimse olmadığı için çareye burda arıyorum gerçekten konuşmaya ihtiyacım var artık

Bende bunaldim su anda esimin eski sevgilisinin esimin doğum gününde düğünü varmış bilerek ayarlamış üstelik neden böyle birşey yaptığını anlayamadım dört senelik evliyim o kızdan ayrilmasida olaylı olmuştu baya geçmişi vardı

2 aylık evliyim kaçarak evlendim 'hayatta yapmam dediğim şeyi yaptım'. Sözlümle kaçtım babamla ciddi problemlerimiz vardı. Eşimle evimiz yok kaynanamın evinde yaşıyorum oda kayınpederinin evinde yaşıyor ve en nefret ettiğim şeydir başkasının eşyalarını kullanmak kaynanam tam bi sinsi çok sessiz biri ama hep arkamdan görümceme karşı konuşuyor görümcemde havalı herşeyi ben biliyorumcu. En önemlisi ben babamı çok özledim ve daha bi çok şey çok doluyorum kimsem yok...

O da evl
neye bunaldın arkadaşım
eşimle 2 gündür sebepsiz yere kavga ediyorum ama o çok mükemmel bi insan geçen gün evi temizledi komple

Bata kırılmış demekki kaynanalar hep demeyeyimde çoğu aynıdır gorumceyle iş çevirir uyar güzel bir dille hoşuma gitmiyor de yada eşine soyle o desin kendini de kimseye ezdirme saygı çerçevesi içinde yaparsan daha iyi olur senin için

Bi kaç gündür hissediyorum ki evliliğe hazır değilmişim. Eşin ne tepki verdi eski sevgilisinin düğün işine

Bi kaç gündür hissediyorum ki evliliğe hazır değilmişim. Eşin ne tepki verdi eski sevgilisinin düğün işine
Hiç hiç bişey demedi ben ne yapabilirim gibisinden bir iki cümle etti sadece ama kız neden böyle birşey yapsın ki dört yıldır adı dahi geçmemişti hiç biraz suphelenmedim de değil acaba konuştular mi aradı filan mi ki diye bir kız neden böyle birşey yapar acaba

sanki benim kimsem var.bende evlendiğimden beri ailemden ayrıyım uzak iki şehire taşındık tayinden dolayı eşimin.ama benim derdim senin yanında hiç.üzülme bende ağlayarak yazıyorum bu mesajı bende cok doluyum.cok moralim bozuk.eşim işte yalnızım. bende hamileyim sandım bu gün adet oldum çok üzgünüm.Alla yardımcımız olsun ikimizinde.

Olsun allahın bir bildiği vardır bende severek evlendim bir sürü badireler attlattim esimin ailesi hiç bana göre insanlar değiller çok anlayissizlar zar zor anlaşmaya çalışıyorum ve arada beni sevmediğini düşünüyorum çünkü eski sevgilisini çok sevmişti ama benimle evlendi ayrılıp biseler biseler ışte bi tane de kızım var

Neden kavga ediyorsunuz peki
İşte neden evi temizliyosun neden yemek hazırlıyosun biraz önce de neden elimden telefonu alıyorsun diye kavga ettim biraz kiloluyum ve eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum artık zayıfla diyip duruyor belki de ona kadınlık görevimi yapamıyorum gibi hissediyorum

Al benden de o kadar aynı sorun vallahi bende de var hep kilomla dalga geçiyor ne yapsam begendiremiyorum

O zaman kızın zoruna giden şeyler var ki böyle yapıyor eşinlik bi durum olsa mutlaka o da kıza karşı bi tepki yapardı

O zaman kızın zoruna giden şeyler var ki böyle yapıyor eşinlik bi durum olsa mutlaka o da kıza karşı bi tepki yapardı
Eşim öyle çok bişey yapacak cesarete sahip değil kadınlar konusunda kız yapiskandi zaten biraz ama aradı filan konustu da bana mi söylemiyor yada seviyor hala mi onu çözemedim çünkü bir tuhaf oluyor adı geçince kizin ama kendi bişey yapamaz bence benim huyumu bilir birsey ini duysam giderim çocuğu alıp kız neden yaptı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…