Bunaldım!!!!

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.963
298
çok sıkıldım! O kadar sıkıldım ki hep aynı mevzunun dönmesinden konuşulmasından. Evlendiğimizden beri 3 sene boyunca bir evde yaşadık,ev sahipleri satmak istediğini söyledi ve başka eve geçtik..
bu ev de tam istediğim gibi kutu gibi. Diğer ev kocaman odaları vardı,temizlemekten belim kopuyordu hatta o zamandan beri bel ağrısı çekiyorum. Yap yap bitmiyordu!
Buraya geçeli 6 ay kadar oldu. Ama eşmin söylenmesinden bıktım!
Ev küçük,ev beni daraltıyor,evden hiç memnun değilim. Her gördüğü kişiye aynı şeyi defalarca söylüyor. Beni resmen evden soğuttu bunu duya duya evde kaçasım geliyor. Şimdi annesi var yine bu mevzu açıldı. İyi madem ev bul taşınalım dedim bıktım bu mevzudan sürekli aynı konuyu herkese defalarca anlatıyorsun. Git ev bul taşınalım sende kurtul bende dedim! Bu sefer de 1 buçuk sene sonra anca taşınırız diyor! E madem öyle neden sürekli bu konuyu açıyorsun????
Ağlayasım geliyor ya artık gerçekten. Bu evi seviyorum temizlemesi kolay,hemen bitiyor. Anlatamıyorum ama ben bunu ve her defasında bu konu açılırken tepki veriyorum ama anlamıyor!
Sorun şu ki bu evi ben tutmak istedim,o da en başından tutmayalım demişti.
Benim ısrarım yüzünden ben istedim diye tutmuş. Ama bunu sürekli bozuk plak gibi de tekrar tekrar konuşmaya gerek yok hani!
Çok sinirliyim dokunsalar ağliycam şuan resmen.

Ne onun istediği gibi çok büyük olsun nede senin gibi çok küçük olsun orta yolu bulilun işte :)))

Sen de bozuk plak gibi o zaman ev bul taşınalım de, bulamam diyince de o zaman neden sürekli şikayet ediyorsun de

Diyorum aynen böyle Huyu bu ama. Birşeyi muhakkak defalarca anlatır. Bazen gülüyorum şu haline ama bugün gerginim. Ne kadar kıl huylar bunlar ya! :kızgın:

Yatmadan yatmaya geldiği, temizliğini başkasının yaptığı evin büyüklüğü niye bu kadar sorun olmuş eşinize?
Ben olsam keskin bi tepki verirdim. Ya hemen taşınalım yada birdaha açma bu konuyu temcit pilavı gibi derdim

Ne onun istediği gibi çok büyük olsun nede senin gibi çok küçük olsun orta yolu bulilun işte :)))

Şuan taşınmayacağımız kesin zaten. Bebek gelicek ben ev taşımakla uğraşamam ki.
Bir evden ne kadar memnun olabilir ki insanlar? Benim de memnun olmadığım şeyler var ama zırt pırt bunu konuşmuyorum. Ooooffffff!

Yatmadan yatmaya geldiği, temizliğini başkasının yaptığı evin büyüklüğü niye bu kadar sorun olmuş eşinize?
Ben olsam keskin bi tepki verirdim. Ya hemen taşınalım yada birdaha açma bu konuyu temcit pilavı gibi derdim

Ben aynı şeyleri konuşmaktan sıkılan bir insanım. Taşınsak da kurtulsak diyorum artık yani. İyice soğudum ya şuan bu ev bana cehennem gibi geliyor.
Temizliğe o da yardım ediyor pazar günleri dip köşe yapıyor. Aslında yalnızken birşey dediği yok ama birileri olunca mutlaka bu konu açılır.
Tepki koymaktan da sıkıldım ayrıca insanların yanında tartışmak da istemiyorum.

o konuyu açınca bir dakika hayatım de hemen kulaklığını tak müzik dinle. bunu her seferinde itinayla yap.

o konuyu açınca bir dakika hayatım de hemen kulaklığını tak müzik dinle. bunu her seferinde itinayla yap.

Yapamam bunu çünkü yanımızda birileri varken yapıyor bu konuşmayı. Çünkü diğer türlü tepkimin büyüyeceğini biliyor..

aglamayin ama ev gibi onemli mevzularda ortak karar verin , ikiniz de o evde yasiyorsunuz , ikinizin de huzuru rahati onemli , tasinacaginiz zaman ikiniz de hemfikir olun mutlaka

o zaman başka odaya mutfağa falan geç her seferinde. istediği kadar anlatsın dursun.

Annesi gitsin kapatıcam kendimi banyoya ağlamaktan şişicem başka türlü rahatlayamam.
Kız kardeşim de burda yurt dışından geldi tartışamam :(

aglamayin ama ev gibi onemli mevzularda ortak karar verin , ikiniz de o evde yasiyorsunuz , ikinizin de huzuru rahati onemli , tasinacaginiz zaman ikiniz de hemfikir olun mutlaka

Ev aradığım zaman ilgilenmedi. Hep geçiştirdi sen bak dedi. Çok da ısrar etmedim sadece ev güzel bence burayı tutalım dedim çünkü bulduğumuz evlerin içinden en temiziydi bu.

Ev aradığım zaman ilgilenmedi. Hep geçiştirdi sen bak dedi. Çok da ısrar etmedim sadece ev güzel bence burayı tutalım dedim çünkü bulduğumuz evlerin içinden en temiziydi bu.
ilgilenmediyse susup oturmak zorunda simdi
bosu bosuna uzmesin sizi , acik acik soyleyin uzuldufunuzu ve bozuldugunuzu

Evi tutarken istememiş. Keşke ortak begendiginiz bir yer olsaydı. Pszar günleri temizliğe de yardım ediyormus, bence çok iyi niyetli birşey. Dip koşe temizlik için iki haftada bir yardımcı alsanız, siz de yorulmazsiniz.
Ay büyük ev gibisi var mi ❤ 10 odali olsa şikayet etmem valla :D

çok sıkıldım! O kadar sıkıldım ki hep aynı mevzunun dönmesinden konuşulmasından. Evlendiğimizden beri 3 sene boyunca bir evde yaşadık,ev sahipleri satmak istediğini söyledi ve başka eve geçtik..
bu ev de tam istediğim gibi kutu gibi. Diğer ev kocaman odaları vardı,temizlemekten belim kopuyordu hatta o zamandan beri bel ağrısı çekiyorum. Yap yap bitmiyordu!
Buraya geçeli 6 ay kadar oldu. Ama eşmin söylenmesinden bıktım!
Ev küçük,ev beni daraltıyor,evden hiç memnun değilim. Her gördüğü kişiye aynı şeyi defalarca söylüyor. Beni resmen evden soğuttu bunu duya duya evde kaçasım geliyor. Şimdi annesi var yine bu mevzu açıldı. İyi madem ev bul taşınalım dedim bıktım bu mevzudan sürekli aynı konuyu herkese defalarca anlatıyorsun. Git ev bul taşınalım sende kurtul bende dedim! Bu sefer de 1 buçuk sene sonra anca taşınırız diyor! E madem öyle neden sürekli bu konuyu açıyorsun????
Ağlayasım geliyor ya artık gerçekten. Bu evi seviyorum temizlemesi kolay,hemen bitiyor. Anlatamıyorum ama ben bunu ve her defasında bu konu açılırken tepki veriyorum ama anlamıyor!
Sorun şu ki bu evi ben tutmak istedim,o da en başından tutmayalım demişti.
Benim ısrarım yüzünden ben istedim diye tutmuş. Ama bunu sürekli bozuk plak gibi de tekrar tekrar konuşmaya gerek yok hani!
Çok sinirliyim dokunsalar ağliycam şuan resmen.
Siz hamile değil misiniz ? Taşınmak zor iş bir de hamile hamile. Bebeğinizin o evde doğmasıni istediginizi söyleyin . Taşınmanın zorlugundan bahsedin

Yapamam bunu çünkü yanımızda birileri varken yapıyor bu konuşmayı. Çünkü diğer türlü tepkimin büyüyeceğini biliyor..
benim tepkim asıl başkasının yanında iken büyür. normalde espriye vurup geçebilirim ama bu tür anlaşmazlıklarımızı başkasına yansıtırsa bozarım.

ben de eşimin başının etini yemiştim ilk tayin gittiğimiz şehirde benim fikrimi almadı emrivakiye getirdi diye. ama şimdi benim istediğim şehre gelince çok pişman oldum. küçükşehirin kıymetini bilememişiz. şimdiki aklım olsa koşa kaça giderim büyükşehirden ama mecbur en az 5-6 sene buralardayız ... :(

Evi tutarken istememiş. Keşke ortak begendiginiz bir yer olsaydı. Pszar günleri temizliğe de yardım ediyormus, bence çok iyi niyetli birşey. Dip koşe temizlik için iki haftada bir yardımcı alsanız, siz de yorulmazsiniz.
Ay büyük ev gibisi var mi ❤ 10 odali olsa şikayet etmem valla :KK70:

İstemedi değil bikaç kez orası cadde üstü filan dedi,belki de beni kırmamak için açıkça söylemedi istemediğini.
İstemediğini taşındıktan sonra çevremize söylyüyor :KK70:
Yardımcı geliyordu eve ama yine de ben de 2 günde 1 temizliyordum çünkü çok toz oluyordu. Evde kedilerim de var :) raz da ondan şikayetçi kedilerin alanı yok diye söyleniyor :)
Haksız da değil ama sinirleniyorum söylenmesinden :cool:

benim tepkim asıl başkasının yanında iken büyür. normalde espriye vurup geçebilirim ama bu tür anlaşmazlıklarımızı başkasına yansıtırsa bozarım.

ben de eşimin başının etini yemiştim ilk tayin gittiğimiz şehirde benim fikrimi almadı emrivakiye getirdi diye. ama şimdi benim istediğim şehre gelince çok pişman oldum. küçükşehirin kıymetini bilememişiz. şimdiki aklım olsa koşa kaça giderim büyükşehirden ama mecbur en az 5-6 sene buralardayız ... :KK43:

Ben de tam tersi insanların yanında tepki vermeyi sevmem hiç. Rencide ederim çünkü ağır konuşurum :KK34:
Bende evlendiğimde bu çevrede oturmak istemiyordum ama işi dolayısı ile ve annesi bu çevrede diye başka yere taşınamıyoruz :KK70:

Back
X