Bunaldım!!!!

Siz hamile değil misiniz ? Taşınmak zor iş bir de hamile hamile. Bebeğinizin o evde doğmasıni istediginizi söyleyin . Taşınmanın zorlugundan bahsedin

Zaten şuan taşınamayaız da diyor :KK70:
Yani taşınmak için söylenmiyor..
söylenmek için söyleniyor :KK34:

çok sıkıldım! O kadar sıkıldım ki hep aynı mevzunun dönmesinden konuşulmasından. Evlendiğimizden beri 3 sene boyunca bir evde yaşadık,ev sahipleri satmak istediğini söyledi ve başka eve geçtik..
bu ev de tam istediğim gibi kutu gibi. Diğer ev kocaman odaları vardı,temizlemekten belim kopuyordu hatta o zamandan beri bel ağrısı çekiyorum. Yap yap bitmiyordu!
Buraya geçeli 6 ay kadar oldu. Ama eşmin söylenmesinden bıktım!
Ev küçük,ev beni daraltıyor,evden hiç memnun değilim. Her gördüğü kişiye aynı şeyi defalarca söylüyor. Beni resmen evden soğuttu bunu duya duya evde kaçasım geliyor. Şimdi annesi var yine bu mevzu açıldı. İyi madem ev bul taşınalım dedim bıktım bu mevzudan sürekli aynı konuyu herkese defalarca anlatıyorsun. Git ev bul taşınalım sende kurtul bende dedim! Bu sefer de 1 buçuk sene sonra anca taşınırız diyor! E madem öyle neden sürekli bu konuyu açıyorsun????
Ağlayasım geliyor ya artık gerçekten. Bu evi seviyorum temizlemesi kolay,hemen bitiyor. Anlatamıyorum ama ben bunu ve her defasında bu konu açılırken tepki veriyorum ama anlamıyor!
Sorun şu ki bu evi ben tutmak istedim,o da en başından tutmayalım demişti.
Benim ısrarım yüzünden ben istedim diye tutmuş. Ama bunu sürekli bozuk plak gibi de tekrar tekrar konuşmaya gerek yok hani!
Çok sinirliyim dokunsalar ağliycam şuan resmen.
Öncelikle sakin olun. Evet belki siz bu ev için ısrar edince, ne kadar uygun bir ev olsa da eşinize antipatik gelmiş. Şimdi değil ama sakin bir zamanda evi sevme nedenlerinizi güzel bir dille yeniden anlatın. Ama sen istemiyorsan benim için sorun yok farklı bir eve taşınabiliriz deyin. Sizin ev için ısrarcı olmadığınızı farkederse eminim o da evi sevecektir. Bazen böyle ters etkiler olabiliyor.

çok sıkıldım! O kadar sıkıldım ki hep aynı mevzunun dönmesinden konuşulmasından. Evlendiğimizden beri 3 sene boyunca bir evde yaşadık,ev sahipleri satmak istediğini söyledi ve başka eve geçtik..
bu ev de tam istediğim gibi kutu gibi. Diğer ev kocaman odaları vardı,temizlemekten belim kopuyordu hatta o zamandan beri bel ağrısı çekiyorum. Yap yap bitmiyordu!
Buraya geçeli 6 ay kadar oldu. Ama eşmin söylenmesinden bıktım!
Ev küçük,ev beni daraltıyor,evden hiç memnun değilim. Her gördüğü kişiye aynı şeyi defalarca söylüyor. Beni resmen evden soğuttu bunu duya duya evde kaçasım geliyor. Şimdi annesi var yine bu mevzu açıldı. İyi madem ev bul taşınalım dedim bıktım bu mevzudan sürekli aynı konuyu herkese defalarca anlatıyorsun. Git ev bul taşınalım sende kurtul bende dedim! Bu sefer de 1 buçuk sene sonra anca taşınırız diyor! E madem öyle neden sürekli bu konuyu açıyorsun????
Ağlayasım geliyor ya artık gerçekten. Bu evi seviyorum temizlemesi kolay,hemen bitiyor. Anlatamıyorum ama ben bunu ve her defasında bu konu açılırken tepki veriyorum ama anlamıyor!
Sorun şu ki bu evi ben tutmak istedim,o da en başından tutmayalım demişti.
Benim ısrarım yüzünden ben istedim diye tutmuş. Ama bunu sürekli bozuk plak gibi de tekrar tekrar konuşmaya gerek yok hani!
Çok sinirliyim dokunsalar ağliycam şuan resmen.

Tutmasaydınız evi. Eşiniz sanırım sizi kırmamak için kabul etmiş ama en başından beri tutmak istememiş.

Bence ev seçimi yapılırken iki tarafın tam rızası olması lazım.

Sonuçta ikinizde o evde yaşıyorsunuz.

Yine de tabiki başkaların yanında söylemesi sürekli hoş değil.
Sizde o zaman eşinize tatlı bir dile 1 sene sonra senin istediğin bir yere taşınırız. Beni kırmadın teşekkür ederim bu evi tuttun ama artık lafını etme, bir dahaki taşınmamızda sen karar verirsin diyin.

Yok eğer devam ediyorsa bundan sonra hiç dinlenmeyin keyfini çıkarın.
Sonuçta siz istediğiniz için tutuldu.
Sizde insanlara eşinizden sonra evet eşim hiç sevmiyor sırf ben sevdiğim için tuttu dersiniz. Olur biter.

Tutmasaydınız evi. Eşiniz sanırım sizi kırmamak için kabul etmiş ama en başından beri tutmak istememiş.

Bence ev seçimi yapılırken iki tarafın tam rızası olması lazım.

Sonuçta ikinizde o evde yaşıyorsunuz.

Yine de tabiki başkaların yanında söylemesi sürekli hoş değil.
Sizde o zaman eşinize tatlı bir dile 1 sene sonra senin istediğin bir yere taşınırız. Beni kırmadın teşekkür ederim bu evi tuttun ama artık lafını etme, bir dahaki taşınmamızda sen karar verirsin diyin.

Yok eğer devam ediyorsa bundan sonra hiç dinlenmeyin keyfini çıkarın.
Sonuçta siz istediğiniz için tutuldu.
Sizde insanlara eşinizden sonra evet eşim hiç sevmiyor sırf ben sevdiğim için tuttu dersiniz. Olur biter.

Tutmasaydık da olmayacaktı çünkü taşınmamız gerekiyordu. Aslında baktığın zaman bulduğum evlerin arasında en temiz evdi ve kira olarak da en normali. Yani ortalama 900 1000 arasıydı 900 tl lik evler biçimsizdi ve bizim eşyalarımız sığmazdı. Bu ev her açıdan idealdi ve hala da öyle düşünüyorum tek sorun yeni yapı olduğu için bikaç sıkıntı var. Ve cadde üzeri diye toz çok oluyormuş:)
Eski yerde de toz çoktu ama temizlendiği için görmüyordu tabi..
Onun ev bakma zamanı yoktu. Bende eski oturduğumuz çevrede ev tutmak istedim çünkü benim bu şehirde kimsem yok. Eski komşularımla aram çok iyi görüştüğüm ve sevdiğim onlar var yakınında ailem gibi. Ailem uzakta! Ben bu şehire eşim için geldim ve bu muhite onun için duruyorum çünkü annesi burda ve başka yere taşınamıyor. Herşey karşılıklı yani ama ben bunları dile getirmiyorum. Çünkü ufak tefel şeylerden memnun oluyorum. Evet beni kırmamak için tuttuk burayı ama benim de haklı nedenlerim var yapayalnız bir şehire alışmak kolay olmadı.

Öncelikle sakin olun. Evet belki siz bu ev için ısrar edince, ne kadar uygun bir ev olsa da eşinize antipatik gelmiş. Şimdi değil ama sakin bir zamanda evi sevme nedenlerinizi güzel bir dille yeniden anlatın. Ama sen istemiyorsan benim için sorun yok farklı bir eve taşınabiliriz deyin. Sizin ev için ısrarcı olmadığınızı farkederse eminim o da evi sevecektir. Bazen böyle ters etkiler olabiliyor.

Ev için ısrarlı değilim zaten. Taşındık gayet memnunum ama bunu da söylemiyorum. Evin küçük olması benim için iyi temizliği daha hızlı bitiyor. Yanımızda birisi varken anlatıyor yalnızken söz konusu bile olmuyor.
Ama bu evde bütün gün ben vakit geçiriyorum bu evi seviyorum. Bu eve taşındığımızdan beri bitane doğru düzgün kavgamız olmadı. Huzurluyum çünkü. Diğer ev kocamandı kendimi içinde çok fazla hissediyordum. Benim ailem uzakta bu şehire alışmak zaten zor oldu. Oturduğumuz çevrede iki tane komşum var onlar da ailem gibi. Burdan taşınamıyoruz çünkü annesi var benima rkadaşlarımın olduğu çevre buraya biraz daha uzak ama iş yerimiz de orda. Annesi için gitmiyoruz yani karşılıklı fedakarlıklar.

Tutmasaydık da olmayacaktı çünkü taşınmamız gerekiyordu. Aslında baktığın zaman bulduğum evlerin arasında en temiz evdi ve kira olarak da en normali. Yani ortalama 900 1000 arasıydı 900 tl lik evler biçimsizdi ve bizim eşyalarımız sığmazdı. Bu ev her açıdan idealdi ve hala da öyle düşünüyorum tek sorun yeni yapı olduğu için bikaç sıkıntı var. Ve cadde üzeri diye toz çok oluyormuş:)
Eski yerde de toz çoktu ama temizlendiği için görmüyordu tabi..
Onun ev bakma zamanı yoktu. Bende eski oturduğumuz çevrede ev tutmak istedim çünkü benim bu şehirde kimsem yok. Eski komşularımla aram çok iyi görüştüğüm ve sevdiğim onlar var yakınında ailem gibi. Ailem uzakta! Ben bu şehire eşim için geldim ve bu muhite onun için duruyorum çünkü annesi burda ve başka yere taşınamıyor. Herşey karşılıklı yani ama ben bunları dile getirmiyorum. Çünkü ufak tefel şeylerden memnun oluyorum. Evet beni kırmamak için tuttuk burayı ama benim de haklı nedenlerim var yapayalnız bir şehire alışmak kolay olmadı.

Anlıyorum seni bende ilk evlendiğimde yapa yanlız kaldım ailemden kimse yoktu.
Fedakarlıklar yapmışsın eşin için.
Alışır belki zamanla.
Ona küçük evin faydalarını gösterin.
Mesela sürekli yan yana olduğunuzu vs vs
Ona bu evde neyi sevdiğinizi sürekli anlattın.
Belki zamanla oda alışır buna.

Anlıyorum seni bende ilk evlendiğimde yapa yanlız kaldım ailemden kimse yoktu.
Fedakarlıklar yapmışsın eşin için.
Alışır belki zamanla.
Ona küçük evin faydalarını gösterin.
Mesela sürekli yan yana olduğunuzu vs vs
Ona bu evde neyi sevdiğinizi sürekli anlattın.
Belki zamanla oda alışır buna.

İnşallah :) dün annesi bizdydi hatta ben görüşmesen haklıyım o derecede sorunlar yaşadık ama ben yemeğe gelsin dedim.
Fakat her geldiğinde benim halim duyguları değişiyor mesela gündüz keyifliydim,birden bire yemekten sonra gergin duygusal oldum.
Eşimin yanağından öptüm,aradan 2 dk geçmedi annesine anne neden ağlıyorsun dedi!
O an anlamadım ama sonradan bütün enerjim gitti ve dokunsalar ağlicak duruma geldim. Bilmiyorum enerjimi mı çalıyor da bu hale geliyorum ama her görüştüğümüzde tuhaflaşıyorum. Belki de o yüzden sinirlendim normalde bu dediklerinin karşısında gülüyordum ama bi kavga etmediğim kaldı:ıslık:

Annesiyle bir oturmak istiyor olabilirmi.? Bu sebepten huzursuzluk çıkartıyor olabilir

Annesiyle bir oturmak istiyor olabilirmi.? Bu sebepten huzursuzluk çıkartıyor olabilir
Onunla ilgili bir durum söz konusu değil. Annesi bize yakın oturuyor zaten ayrıca aynı evde anlaşamıyorlardı bekarken. Annesine çok düşkün değil ama yalnız yaşıyor kimsesi yok bu şehirde oğlundan başka. Diğer kardeşleri farklı şehirlerde. Ama aynı evde yaşamak gibi bir düşüncesi yok olamaz çünkü anlaşamıyorlar. Ayda 1 gider geliriz birbirimize o gğn de mutlaka bir tartışma çıkıyor aralarında. Arayı yumuşatmasam büyür :)

Back
X