çok sıkıldım! O kadar sıkıldım ki hep aynı mevzunun dönmesinden konuşulmasından. Evlendiğimizden beri 3 sene boyunca bir evde yaşadık,ev sahipleri satmak istediğini söyledi ve başka eve geçtik..
bu ev de tam istediğim gibi kutu gibi. Diğer ev kocaman odaları vardı,temizlemekten belim kopuyordu hatta o zamandan beri bel ağrısı çekiyorum. Yap yap bitmiyordu!
Buraya geçeli 6 ay kadar oldu. Ama eşmin söylenmesinden bıktım!
Ev küçük,ev beni daraltıyor,evden hiç memnun değilim. Her gördüğü kişiye aynı şeyi defalarca söylüyor. Beni resmen evden soğuttu bunu duya duya evde kaçasım geliyor. Şimdi annesi var yine bu mevzu açıldı. İyi madem ev bul taşınalım dedim bıktım bu mevzudan sürekli aynı konuyu herkese defalarca anlatıyorsun. Git ev bul taşınalım sende kurtul bende dedim! Bu sefer de 1 buçuk sene sonra anca taşınırız diyor! E madem öyle neden sürekli bu konuyu açıyorsun????
Ağlayasım geliyor ya artık gerçekten. Bu evi seviyorum temizlemesi kolay,hemen bitiyor. Anlatamıyorum ama ben bunu ve her defasında bu konu açılırken tepki veriyorum ama anlamıyor!
Sorun şu ki bu evi ben tutmak istedim,o da en başından tutmayalım demişti.
Benim ısrarım yüzünden ben istedim diye tutmuş. Ama bunu sürekli bozuk plak gibi de tekrar tekrar konuşmaya gerek yok hani!
Çok sinirliyim dokunsalar ağliycam şuan resmen.