Bunaldim...

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.308
371
323
Almanya
Merhaba guzel kadinlar..

Konuya hemen girmek istiyorum.. oglumun saci uzamisti onune geliyordu.. dedim ki esime tatli dilen guzel sekilde gel oglumuzu sacini kuaforde kestirelim.. sakin kendimiz kesmiyelim komik durur dedim.. ( daha once annesigil bizden izinsiz oglumunun saci kestiklerinde kafasi mantar gibiydi)
Tamam dedi..
Ben uyurkene, oglumun sacini kesmis.. buna ben tavirlandim. Hic biriniz benimin fikirlerine saygi duymuyorsunuz dedim..
ustune biraz gittim.. tamam babasi yapabilir ama onceden uyardim yapma hosuma gitmez diye..

O gunden bugune 4 gundur kavgaliyiz.
Ilk gun ki aksam ustu iftar yemegi yaptim ( kendim tutmuyordum) yemek yemek istemedi.. zorla kaldirdim yemen lazim dedim.. oruc tutun tum gun diye. Kalkti corba icti doydum dedi senin yaptigin yemekleri yemicem dedi. Niye dedim yemek yaptim diye hep kendimi ovunuyormusum. Sonra onunla konusmak istedim ( kusmeyi asla sevmiyorum)
Istemedi.. asla kendiliginden ozurunu dilemez.. ben biktim..
Suan sinirden oglumdan cikardim resmen cocuguma bagirdim.. asiri ukala..
Annemgile gitsem kosa kosa giderdim.. ama orda asla huzurlu bir ortam olmadigi icin gitmiyorum.
Asiri bunaldim cunku.. hep dipdibeyiz esimle..
bazen oturup herkesten nefret ediyorum.. dogru duzgun insan yok cevremde gitsem nefes alsam resmen ne ailede hic birseyde.. bilmiyorum bazen dusunuyorum anlasamadigimizi bu evlilikte.. her hafta sonu bir kavga oluyor.. sonra diyorum bosansan napicaksin daha mi iyi olucak hayatin..

Çocuğa niye bağırıyorsunuz.siz bunalmış olabilirsiniz yavrucak napsın.esinize bağırın çağırın rahatlayın.cocuk gibi yaptığın yemeği yemem ne demek.konusun boyle devam ederse boşanalım diyin

her kavganızda onunla konuşmaya çalıştığınız için ego patlaması yaşamış ve bunu bildiği için size tavır alıyor. Çocuk gibi küsüp inadınızı kırarak sizi sindirmeye çalışıyor eşiniz

Böyle bir durumda siz de kibirli olun onu yok sayın. Yemeği hazırlayın tabağını koyun sofraya. Oğlunuzla yemeğinizi yiyin kalkın. Gelip yemedi mi? Toplayın masayı aç yatmak istiyorsa yatsın. Kocaman adam bir gün yemek yemese ölmez herhalde. Asla da siz konuşmayın. Bak gör hayatının şokunu yasayıp 2 gün sonra gelmiyor mu...

Bagirsam piskopat durumuna dusunuyorum.. kafayi yemis kadin gibi.. birsey demek istemiyorum laf anlatamiyorum bazen... evet pismanim bagirdigima..

Yani daha önce sorun yaşadığınız bir konuda,üstelik tembihlemenize ve şöyle yapalım demenize rağmen kendi bildiğini okuması manasız.
Alsa kendi kuaförüne götürse,baba oğul gitseler de kestirseler o saçı ne kaybeder ki?
Neden bu inat anlamadım?
Yada siz söylediğinizde ben hallederim ,keserim diye fikir beyan etmeliydi,size tamam deyip arkanızı döndüğünüz ilk fırsatta bunu yapması hoş değil.
Birde üste çıkıyor ben senin yaptığın yemeği yemem diyerek. Hatasının farkında ve pişman da değil.

Yok yapmiyorum kendime hazirladim dun.. koftemi pisirdim.. onunkini kendisi pisirdi.. konusmicam gercektende ama gelemiyorum boyle cocukca seylere.. bugun kavga bitti diyelim haftaya tekrar aynisi olucak.. kusmeler.. asiri monoton..

Afedersin de "bazen oturup herkesten nefret ediyorum "demene cok guldum:)))
Esin sana saygisiz..hakli olan senken bir ozur dilemedigi gibi birde küsüyor ..yemek filan yapma ac kalsin

Gercekten oyle dogru duzgun biri yok hayatimda.. keske annem dogru duzgun biri olaydida gitsem yanina.. bir hava alsam.. dun arkadasima gidim
Dedim. Arabani anahtarini aldim pesimden geliyor ki nereye gidiyorsun arabami anahtarini alma diye.. o derece bunaldim..

Yok yapmiyorum kendime hazirladim dun.. koftemi pisirdim.. onunkini kendisi pisirdi.. konusmicam gercektende ama gelemiyorum boyle cocukca seylere.. bugun kavga bitti diyelim haftaya tekrar aynisi olucak.. kusmeler.. asiri monoton..

Sıkın dişinizi konuşmayın. Eşiniz bunu savunma mekanizması olarak almış kendine. Bırakın gittiği yere gitsin. Baktınız eşiniz kendi halinden memnun o zaman başka şeyler düşünün derim.

Niye siz götürmediniz kuaföre çocuğu? Eşinizle romantik bir aktivite falan değil ki bu.
Nasıl istiyorsanız öyle şekil verirlerdi

Küserse kale almayacaksiniz. Rutin hayatınıza dönün o yokmuş gibi oglunuzla takilin çıkın gezin. Yemeği kendiniz ve oğlunuza göre yapın. Hatta kasten en sevmediği yemeği yapın ama ona kalmasın konuşmayın onunla ortam kurmayın hiç sevmem küsen erkek. Neyin var diye de sormayın kendi çalıp kendi oynasın. Umursamadiginizi görünce daha tekrarlamaz. Küslük karşı tarafa bir tür ceza vermek gibidir. Üzülüp kafaya takarsaniz amacına ulaşmış olur.

Sıkın dişinizi konuşmayın. Eşiniz bunu savunma mekanizması olarak almış kendine. Bırakın gittiği yere gitsin. Baktınız eşiniz kendi halinden memnun o zaman başka şeyler düşünün derim.

Dibdibeyiz cok zor bana gore cocukca birsey.. oturup konusmayi bilmiyor adam.. kusulucek ondan sonra kendiliginde birsey olmamis gibi tekrar barisilcak.. yapilan hatalar oturup konusulmicak, yani tekrar o konuda carpisma olucak.. hep dile getirim bunu yapmiyalim bunu diye.. babasi da cok ukala asiri hemde. Babasinda almis bu huyu.. kendide kabule ediyor elimde degil diye

Bilmiyorum ki bi yandan oruc tutuyor diye hazirladim yemegi.. insan iftar yemeginde boyle huzursuzluk cikarir mi bilmiyorum.. sonra gidip disarda yemisti o gun. Bende sinirden yaptigim yemekleri cope doktum

Gidip çocuğun saçını düzelttirin. Ve asla yemek yapmayın. Özür dileyene kadar..

Laf ederse "yemeyeceğini söyledin ben de zaman ve para kaybı yapmıyorum" deyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…