- Konu Sahibi brunettella
-
yemek yapmayın siz de.
kötü mü kesmişti saçı ayrıca?
yemek yapmayın siz de.
kötü mü kesmişti saçı ayrıca?
Çocuğa niye bağırıyorsunuz.siz bunalmış olabilirsiniz yavrucak napsın.esinize bağırın çağırın rahatlayın.cocuk gibi yaptığın yemeği yemem ne demek.konusun boyle devam ederse boşanalım diyin
her kavganızda onunla konuşmaya çalıştığınız için ego patlaması yaşamış ve bunu bildiği için size tavır alıyor. Çocuk gibi küsüp inadınızı korarak sizi sindirmeye çalışıyor eşiniz
Böyle bir durumda siz de kibirli olun onu yok sayın. Yemeği hazırlayın tabağını koyun sofraya. Oğlunuzla yemeğinizi yiyin kalkın. Gelip yemedi mi? Toplayın masayı aç yatmak istiyorsa yatsın. Kocaman adam bir gün yemek yemese ölmez herhalde. Asla da siz konuşmayın. Bak gör hayatının şokunu yasayıp 2 gün sonra gelmiyor mu...
Afedersin de "bazen oturup herkesten nefret ediyorum "demene cok guldum:)))
Esin sana saygisiz..hakli olan senken bir ozur dilemedigi gibi birde küsüyor ..yemek filan yapma ac kalsin
Yok yapmiyorum kendime hazirladim dun.. koftemi pisirdim.. onunkini kendisi pisirdi.. konusmicam gercektende ama gelemiyorum boyle cocukca seylere.. bugun kavga bitti diyelim haftaya tekrar aynisi olucak.. kusmeler.. asiri monoton..
Sıkın dişinizi konuşmayın. Eşiniz bunu savunma mekanizması olarak almış kendine. Bırakın gittiği yere gitsin. Baktınız eşiniz kendi halinden memnun o zaman başka şeyler düşünün derim.
Niye siz götürmediniz kuaföre çocuğu? Eşinizle romantik bir aktivite falan değil ki bu.
Nasıl istiyorsanız öyle şekil verirlerdi
Küserse kale almayacaksiniz. Rutin hayatınıza dönün o yokmuş gibi oglunuzla takilin çıkın gezin. Yemeği kendiniz ve oğlunuza göre yapın. Hatta kasten en sevmediği yemeği yapın ama ona kalmasın konuşmayın onunla ortam kurmayın hiç sevmem küsen erkek. Neyin var diye de sormayın kendi çalıp kendi oynasın. Umursamadiginizi görünce daha tekrarlamaz. Küslük karşı tarafa bir tür ceza vermek gibidir. Üzülüp kafaya takarsaniz amacına ulaşmış olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?