Bunaldim...

Burda bildigim bir erkek kuafor var.. kucuk bi yerde yasiyoruz burda fazla bilmiyorum

Benim oğlanların saçını yeri geliyor kadın i kuaförü kesiyor :) ellerinden geliyor, merak etmeyin.
Kadın kuaföründe çalışan erkek elemanlar daha becerikli oluyor zaten.

Eşiniz isteginizi yok saymış. Önce sebebini sorsaydınız keşke. Ne geçmiş de aklından böyle bir şeye kalkışmış.
Şu durumda da yapacak bir şey yok. Bırakın kendi haline, o adım atsın bu sefer.
Siz haklı görünüyorsunuz, ama kavga anında seçtiğiniz kelimeler önemli. Haklıyken haksız duruma düşmüş de olabilirsiniz.

Bilmiyorum ki bi yandan oruc tutuyor diye hazirladim yemegi.. insan iftar yemeginde boyle huzursuzluk cikarir mi bilmiyorum.. sonra gidip disarda yemisti o gun. Bende sinirden yaptigim yemekleri cope doktum
İşte kasten sinir olun diye yapıyor.

bence karsınıza alıp konuşun
bukadar uzatılacak birşey yaşamadık günlerdir huzursuzum cocuguma da bu durum yansıyor diyin
sadece bu sefer farklı model icin heveslenmistim, baskasının cocugunda gördüm cok begenmistim, ne zamandır sacının uzamasını beklıyordum, cocuga cok yakıscagını düsünüyodum, hep böyle hayal edıyordum felan dıyıp kendınızı biraz boynu bükük gösterin
erkekler boynu bükük üzülmüs hevesi kursagında kalmış masum görünümlü kadinlara dayanamiyolar
öfkeli ve hırcın gözükürsenız hep kendısının haklı oldugunu düsünecektir
olayi biraz icselleştirin yani acıklı duruma getirin dayanamaz
ben hep ayni yöntemi uyguluyorum:halay:

Yok yapmiyorum kendime hazirladim dun.. koftemi pisirdim.. onunkini kendisi pisirdi.. konusmicam gercektende ama gelemiyorum boyle cocukca seylere.. bugun kavga bitti diyelim haftaya tekrar aynisi olucak.. kusmeler.. asiri monoton..
köfteyi yoğurup pişmeye hazır hale getiren kim? Eşiniz çok komik. Bırakın kendi haline burnu sürtsün.

Kizlar

Evi copluk goturuyor resmen hic birsey yapmadim. Cocugumun bezi duruyor tum oda kokmus, bile bile yapmadim birsey gercekten..
toplamamakla kendimi zor tutuyorum kafayi yicem aslinda pasak icinde ..

Suan isten gelicek esim biraz oda yesin kafayi..

Kizlar bence esim suan mutfagi temizliyor..
halinden bence memnun.. konusmayi niyeti yok..
Ben skildim boyle edy ve budy gibi kovalamacalarindan..

Back
X