Ben anlatıyorum annesine konuş diyorum bak ben dayanamıyorum artık gidicem diyorum konuşurum diyo ama konuşmuyoAilesiyle konuşun belki onlar biraz kulagini ceker..
Eminim oraya gidiyo ama orası adamın iş yeri oraya kadınlarda geliyo doğal olarak birini bulmuş olabilirBu arkadaşının yanına gittine eminmisiniz ?? Erkek arkadaş degilde kadın arkadaş gibi gözüküyor anlatınız kadar
Dogru zaten yalnızım oğlum için daha sakin bi hayat verebilirim gidersem ona ihtiyacımız yokO arkadasiyla evlensin sen babanin evine git. Zaten suan babasiz buyutuyorsun. En azindan kendine yeni hayat kurarsin.
Ailem her zaman yanımdadır hep arkamdadır zaten boşanmayı düşünüyo olmam bundan yani ailemin beni destekleyeceğini biliyorum ben evlenmeden önce sakin bir insandım bu adam bu evlilik benim psikolojimi dengemi bozdu ve devam ettikce de yıpranan ben oluyorumAynı olayı + alkol faktörüyle yaşadım boşandım şuan hayat bana güzel benimde evladım çok küçük bende hamileliğimde çok sıkıntı çektim ama aileniz destekse bence de ya uzunnn bir süre ailenizde kalın ya da boşanmayı etraflıca düşünün çünkü bi zaman sonra insanın psikolojisi iyice bozuluyor sağlıklı düşünemez hale geliyorsun size bunu yapmasına izin vermeyin
Sizi çok iyi anlıyorum bir süre sonra da insan muhakeme yapma yetisini yitiriyor kendini değersiz görüyor,hep kendini suçluyor git gide çöküyor psikoloji zaten hamilelikte böyle abuk sabuk davranan adamdan ne baba olur ne kocaAilem her zaman yanımdadır hep arkamdadır zaten boşanmayı düşünüyo olmam bundan yani ailemin beni destekleyeceğini biliyorum ben evlenmeden önce sakin bir insandım bu adam bu evlilik benim psikolojimi dengemi bozdu ve devam ettikce de yıpranan ben oluyorum
Haklısınız ben bebeğim düşünüyorum derken aslında ona kötülük yapıyorum onun icin en iyisi neyse onu yapmam lazımBöyle bir ortamda o çocuk babayla mı büyüyor sanki, ortada bi aile ortamı yok ki. Kendinizi kandırmayın lütfen. Sizin bu çaresiz duruşunu gördüğü için de bu şekilde davranıyor olabilir. Tavrınızı net koyun. Gerekirse de tek yapmanız gereken k.çına bi tekme olur. Siz güçlü olun ki bebeğiniz de güçlü olsun.
Haklısınız en hassas dönemimde bile bana destek olmayan bi adamdan çok bişey beklememek lazımSizi çok iyi anlıyorum bir süre sonra da insan muhakeme yapma yetisini yitiriyor kendini değersiz görüyor,hep kendini suçluyor git gide çöküyor psikoloji zaten hamilelikte böyle abuk sabuk davranan adamdan ne baba olur ne koca
Öyle yapıcam artık başka yapacak bişey yok çocuğum için en mantıklısı bu olacak yeterince dayandım düzelir dedim ama olmuyo daha da kötüye gidiyo herşeyAilenin yanına git ve bu adam iyice pişman olana kadar dönme.bana kalırsa bu adam düzelmez artık başka işler çevirdiği belli.kendinizi salak yerine koydurmayın.adam sizi ayakta uyutuyor aklınca basın tekmeyi siz de.zaten çocuğuna babalık yapma niyeti olmadığı ortada.alın nafakayı da geçinir gidersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?