Bunaldım

Esiniz olacak varliga ezik olmadiginizi muhtac olmadiginizi böylesi bir hayati yasamak zorunda kalmayacagizi gösterip ona bir ders verin baktiniz anlamiyor.anlayacagida yok birakin kendi haliyle yasasin.ama siz ondan uzak kendinize yeni bir hayat kurun.
Anlıyacağını sanmıyorum ailemin yanına gidince herşey bebeğimle benim için iyi olacak inşallah

Bir çocuğun babasından uzak büyümesi kötü ama birbirinden kopuk ebeveynler ve mutsuz bir anneyle aynı evde büyümesi daha kötü. Bence babanızın evine gidin. Bir süre uzak kalın. Eşinizde bir çaba var mı bakın. Belki terapiste gitmelisiniz. Öyle kuru kuru değişeceğim laflarına inanmayın, daha önce değişseymiş o zaman. Radikal çözümlerle gelmeli size. Yok aynı terane devam ediyorsa, boşanmanız daha hayırlı. Baba uzakta olur ama yine görüşürler. En önemlisi evinizde huzur olur. Çocukların elbette babaya ihtiyacı var ama huzurlu bir yuvaya, mutlu bir anneye daha çok ihtiyaçları var bence.
Zaten şuan bi aile yuva ortamı yok bebeğim babasını tanımıyo bile ona gidince ağlıyo sadece uzaktan bakıyo benim cocuguma bi faydası olacaģını sanmıyorum ben ona yetiyorum ömrüm yettiğincede yeterim boşansamda boşanmasamda zaten babası yok ki benim kendi psikolojimi düzelmem lazım dediğiniz gibi terapiste ben kendim için gidip destek alabilirim onun gideceğini sanmıyorum

Adam zaten çocuğuyla birlikte değil. Bana kalırsa aldatiliyorsunuz. Herkesin aklına da bu gelmiştir zaten. Yapmanız gereken iz peşinde koşup bunu kanıtlamak.
Telefonunu bana vermez hissediyorum zaten ama sorun kanıtlamakta bi açığını bulamıyorum telefonu hep ortadadır ama benim bakmamdan rahatsız olur

Telefonunu bana vermez hissediyorum zaten ama sorun kanıtlamakta bi açığını bulamıyorum telefonu hep ortadadır ama benim bakmamdan rahatsız olur
Yaratıcı hanımlar taktik verirler. Yani sorun boşanmak falan değil şu an. Allah korusun aldatiliyorsaniz öylesine çekip gitmeyin. O kandirilmislik hissi çok kötü olmalı. Umarım öyle bir şey yoktur tabi. Kimse ihanete uğramak istemez. Ama ne olursa olsun yalnız geçirdiğiniz hamileliğin ve bunalımın bedelini ödemeli. Trip zamanını geçmisşiniz. Evde bilgisayarı var mı? Arama kayıtlarına baksaniz. Sosyal medyayı didik didik edin su sözde arkadaşı yakın takibe alın.

Yaratıcı hanımlar taktik verirler. Yani sorun boşanmak falan değil şu an. Allah korusun aldatiliyorsaniz öylesine çekip gitmeyin. O kandirilmislik hissi çok kötü olmalı. Umarım öyle bir şey yoktur tabi. Kimse ihanete uğramak istemez. Ama ne olursa olsun yalnız geçirdiğiniz hamileliğin ve bunalımın bedelini ödemeli. Trip zamanını geçmisşiniz. Evde bilgisayarı var mı? Arama kayıtlarına baksaniz. Sosyal medyayı didik didik edin su sözde arkadaşı yakın takibe alın.
Bu aralar sosyal medyayı kullanmıyo sıkıldım diyo bilgisayar da kullanmıyo yani kanıtlayabilmem bişey bulmam çok zor arkadaşıyla ben görüşmüyorum aramızda bu konudan dolayı tartışma yaşandı uzak dur eşimden de benden de dedim bi kaç ay aramadı o zaman iyiydi aramız tekrar bunlar barışınca yine eskiye döndük ki o arkadaşı da eşine ihanet eden biri ben ondan konuşmasını istemiyorum zaten o yapıyosa benim eşim de yapar sonuçta sürekli yan yanalar ondan görüp o da yapabilir

Arkadaş? Homoseksüel ilişki? Ya da arkadas ayagina surekli gidilen bi kadin ya da kadinlar?

Back
X