- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
Yok cnm sabote etmek icin değil supeler bazen haklı çıkarıyor onu onun için soylemistim yegeninse kıskançlık değilde esin sevilmedigini düşünüyordur ondan Trip yapiyordur
Neyse tamam konumu sabote etmeyin lütfen.
Benim yeğenim ablamın oğlu.
Yani şöyle söyleyim 2-3 haftada bir gelir bize.
Max. 1-2 saat oturur kızlarla oynar bi kahve içeriz gider.
Gelen yorumlarla da emin oldum ki beni değil de yeğenimle samimiyetimi kıskanıyor sanırım eşim.
Bu konuda neler yapabilirim onu düşünüyorum.
mrb hicoloji konunu yeni gördüm bdvde dolanırken.yerinde olsam eşimin olduğu vakitlerde yeğenimi yemeğe ,çaya vs çağırırım.ortak nokta bulunmuş olur.beraber vakit geçirmiş olurlar.ona gösterdiğin ilginin alakanın aynısını bekliyordur eşinYani şöyle söyleyim 2-3 haftada bir gelir bize.
Max. 1-2 saat oturur kızlarla oynar bi kahve içeriz gider.
Gelen yorumlarla da emin oldum ki beni değil de yeğenimle samimiyetimi kıskanıyor sanırım eşim.
Bu konuda neler yapabilirim onu düşünüyorum.
Ayrica beni ziyaret eden herhangi bir arkadasim ya da akrabam icin “bunun ne işi var daha burda” diye bahseden adamin alnini karişlarim bir daha hicbir misafirime ses edemez
Bakin kiskanclik imasindan bahsetmiyorum bile, onu o imayi yaptigina bin pişman ederim şakam yok
Kimsenin sizle boyle konuşmasina izin vermeyin kocanizsa kocaniz herkes haddini bilmeli
Yemin ediyorum ben yaşamişim gibi sinirliyim suan
Neden bu kadar sakin kaldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?