Bunaldım!

Neyse tamam konumu sabote etmeyin lütfen.
Benim yeğenim ablamın oğlu.
Yok cnm sabote etmek icin değil supeler bazen haklı çıkarıyor onu onun için soylemistim yegeninse kıskançlık değilde esin sevilmedigini düşünüyordur ondan Trip yapiyordur

Seni doğmamış kardeşinden kıskanırım diye bir şarkı vardı dimi kim hangi kafayla yazdıysa.
Aşırı saçma bir kıskançlık işine girişmiş eşiniz. Ne münasebet ya ablanızın oğlundan sizi kıskansın.
Haklı tek tarafı bile yok eşinizin.
Biraz empati yapmasını sağlayın, yaptığının mantıksız olduğunu anlatmaya çalışın.
Ama tabi kavga anında değil.
Bir de bu soruna ek başka başka dertler de var gibi hissettim.
İlgisizlik, iletişim kuramama bunlar sürekli olan şeyler mi?

Erkeklerin hiç olmayacak birini kıskanması kadar mide bulandırıcı bir şey olamaz gözümde. Ve böyle bir ensest duruma ihtimal verebilen adamın kendi belleğinden zihniyetinden şüphe ederim. Bence bunun üzerinden kavga edeceğinize sakince açıkça düşüncesi neymiş konuşturun. Sadece o çünkü olaya değil onun altındaki temele de odakların bence.
Bu bir kıskanma durumu değilse ki umarim değildir. Yeğeniniz sık sık evinize gelmesine rağmen o evin sakini olan eşinizi görmezden geliyorsa evet biraz sıkıcı bir durum. Kim olsa ben öcü müyüm böyle noluyor diye sorar ama kavga edip uzatacak bir durum da değil.

Normal
Biz de kuzenlerle birbirimizi o sekilde gormeye gideriz cogu zaman. Calisan insan eve gelince evi dolu gormek istemez,belki yorgundur vs diye,munasip bir saatte gorusur ayriliriz evden. Esiniz abartmis,hanimteyzeler gibi ev oturmasi mi yapacak yegenle? Cok vakit gecirmek istiyorsa telefon diye bir sey var,arasin,hadi falanca gun beraber bir seyler yapalim desin.

Yegen kuzen vs konusu degil bence kızdıgı sey.. o yokken neden geldigine takılıyor sonucta ERKEK. Etrafta garip garip cinsel dürtüler çoğaldı insanın aklına binbir türlü sey gelıyor..

Kuzenmis yigenmis ne fark eder Allah askina ya? Akraba bu. Esiniz kendi akrabalarina bu gozle mi bakiyor da sizi kiskaniyor? Bos bir tartisma.

Yeğen -kuzen bu kavramlar her ailede başka tabi ama bizde ne ben kocamı kendi yeğeninden - kuzeninden kıskanırım ne de o beni . Kuzende kardeştir de Hele yeğen evlat yahu.. tövbeler olsun
İnsanın kuzeni -yeğeni illa eşler evdeyken mi gelmek zorunda ? Böyle düşünen insanın kendi aklı fikri başka şeydedir benim için ...
bana hiç normal gelmedi açıkçası :/

Yeğen demek evlat demek ya.. Eşinizin kıskanacak kadar kötü düşünceli olmadığını düşünüyorum. Yani umarım değildir. Yorumlarda bi arkadaş da yazmış git kiminle çöz dersen yeğeninizin üzerine gönderiyor gibi oluyorsunuz. Bence açık açık alıp karşınıza konuşun sakince.

Kiminle çöz derken, eşim yeğenime ağzını açmaz. Açmamalı da. Konunun muhatabı sizsiniz. Gerçi ortada konu yok.

Ay yok artık, ablanızın oğlu yahu, kanınız canınız o sizin.Eşinizin söylemleri çok garip.

Yani şöyle söyleyim 2-3 haftada bir gelir bize.
Max. 1-2 saat oturur kızlarla oynar bi kahve içeriz gider.

Gelen yorumlarla da emin oldum ki beni değil de yeğenimle samimiyetimi kıskanıyor sanırım eşim.
Bu konuda neler yapabilirim onu düşünüyorum.

Git sorununu onunla çöz demeniz sizi ablanızla karşı karşıya getirir.

Eşiniz yeğeninize "ben yokken bize gelme" dese ablanız "senin kocan ne demek istiyor benim oğluma" diye ortalığı -son derece haklı olarak- ayaklandırmaz mı?

Eşinize bir şey olmaz da siz ve ablanız karşı karşıya kalırsınız sonunda.

Önce sakince konuşup orta yolu bulmalısınız. Konuşarak çözemezseniz zamana bırakın derim
Birlikte film izleyin yine uzak durma niyetindeyse kendisini yalnız bırakın biraz düşünsün.

Eşinizin huyunu en iyi siz biliyorsunuz en doğru yolu da bulacağına eminim.

Çok kötü bir durum gerçekten, hoş olmamış aile bireylerinizden bir tanesine takmış olması...
Zamana bırakıp, boşverdikçe sarpa sarıyor olaylar, bir an önce sakin kafayla birer kahve yapıp alıp karşınıza konuşun.

mrb hicoloji konunu yeni gördüm bdvde dolanırken.yerinde olsam eşimin olduğu vakitlerde yeğenimi yemeğe ,çaya vs çağırırım.ortak nokta bulunmuş olur.beraber vakit geçirmiş olurlar.ona gösterdiğin ilginin alakanın aynısını bekliyordur eşin

Yorumlara baktim geneli normal karsilamis yegeninden kiskanmayi
Devir kotuymuş de erkekler hemcinsini tanirmiş da yok kuzen olsa daha cok kiskanirmis da
Allah herkese akil fikir versin bunlar ne sapkin dusunceler
Sevgilimi, kocami kuzeninden kiskaniyorsam kendi kuzenime igrenc duygular besliyorumdur, onu eş aday adayi goruyorumdur bu bu kadar net
Dunyanin civisi cikmiş Allah boylelerinden uzak tutsun

Ayrica beni ziyaret eden herhangi bir arkadasim ya da akrabam icin “bunun ne işi var daha burda” diye bahseden adamin alnini karişlarim bir daha hicbir misafirime ses edemez
Bakin kiskanclik imasindan bahsetmiyorum bile, onu o imayi yaptigina bin pişman ederim şakam yok
Kimsenin sizle boyle konuşmasina izin vermeyin kocanizsa kocaniz herkes haddini bilmeli
Yemin ediyorum ben yaşamişim gibi sinirliyim suan
Neden bu kadar sakin kaldiniz

Bu duygulara tek kapılan ben miyim acaba diye düşündüm de, sizin yorumlarınızı görünce rahatladım.

Eşinizin neden kıskançlık duyduğunu, neden bu şekilde davrandığını bilemem.
Ancak eşinizin davranışı yanlış, bunun yanlışlığını ona anlatabilmeniz için de, ona sormanız gerekir, neden böyle düşünüyor? Yiğeniniz ile derdi ne? Önce bunu bir öğrenin.

Sonrasında daha mantıklı şekilde davranmanız mümkün olacaktır.
Gelen yanıtlara göre, anlayacaksınızdır sorununu ve ona göre davranacaksınızdır.

Ancak ben de sessiz kalmazdım.
Benim ailem olan insanlar bir yana, tavsannn da dediği gibi, arkadaşım dahi olsa, bu şekilde davranmaya hakkı yok...
Keza ben de eşimin görüştüğü insanlara bu şekilde müdahale etmem açıkçası, hele ki akraba boyutundakilere.

İnsanın içi kötü olmaya görsün...
Bu normal karşılanacak bir davranış değil.

Sadece bu çoçuğa böyle mi davranıyor? Bazı adamlar evin yalnız kendilerine ait olduğunu düşünüyorlar, eşinin ailesinden sık gelen, onun kazancını yiyen içen olmasın istiyorlar.

Cimrilik fena, ama yeğeninizden sizi kıskanıyorsa o daha fena.

Kiminle ne derdin varsa ona konuş demeniz de çok tuhaf. O ev sizin de, yemeği yapıp ağırlayan da sizsiniz. Ona hiç bir zararı olmayan misafirinizi hedef göstermeniz, böyle bir seçeneğin de var demeniz saçma olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…