Bunaldım!

DeliHA35

... T Ü R K ...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
1.517
5.983
158
Günaydın Kadınlar Kulübünün Güzel Kadınları;

Dün gece çok üzen çok ağlatan bi kavga ettik eşimle.Sizinle paylaşıp hem akıl almak hem de biraz rahatlamak istiyorum.

Bizimle aynı şehirde üniversite okuyan bi erkek yeğenim(ablamın oğlu) var.Beni de kızlarımı da çok seviyor özellikle bana çok düşkün beraber büyüdük çünkü.Eşim evdeyken de gelir yokken de.Çocuk sıkıntı etmiyor bende sıkıntı etmiyorum ama eşim buna fena takmış durumda.O yokken neden geliyormuş ta o evdeyken gelmiyormuş.Valla bunaldım sürekli aynı şeyi söyleyip duruyor 'git kendine söyle bana dinletme' diyorum ama yok hala aynı.

Dün gece saat 12'de işten geldi.Sabah 6da kalktığım halde oturup bekledim görüşemiyoruz özlüyorum diye.Geldi üzerini değişti mutfaktan yiyecek bişeyler aldı kanepeye kuruldu tv'yi açtı ve hiç halimi hatrımı sormadan başladı 'neden X gelmiyo neden beni görmek istemiyor diye'.O varken de geliyo ama taktı kafayı bi kere.

Ve ben dayanamayıp patladım.Başkaları için benim huzurumu bozma git kimle derdin varsa onunla hallet dedim.İyi o zaman madem sen bizim huzurumuzu umursamıyon karışma bundan sonrasına dedi o da.O bağırdı ben bağırdım bi türlü ortak frekansı tutturamadık.

Sigarayı bıraktım hiç sormuyo bile nasıl gidiyo nasılsın diye.Ben bişey anlatıyorum hep yarım ağız dinliyo falan.Delirdim gece gece ve yarım saat ağladıktan sonra uyuyabildim içim katıldı resmen.Çok zoruma gidiyor tv-telefondan kafasını kaldırıp ta bize bakmıyo,ondan uzaklaşıyorum git gide bunu görmüyor.

Şimdi sinirimden kuduruyorum keşke ağzını burnunu kırıp rahatlayabilseydim.

Hadi bana birşeyler söyledim.Sizin sayenizde çok karanlıktan çıktım ben.

Şimdiden teşekkürler.

Öpüyorum güzel yanaklarınızdan.

Son düzenleme:
eşiniz gibi düşünemem ama yeğen mi kuzen mi diyeceğim önce

bir de yaşlarınız yakın mı

sonuçta siz evli çocuklu o öğrenci arada bir 10 yaş vardır diye düşündüm

ha bu arada, eşinizle görüşmek eşinizi sevmek zorunda da değil

ama eşiniz bu hisse neden kapılmış niye rahatsız olmuş bir de onun ağzından dinlemek lazım

ilk bu tepkide sakince sormadınız mı nedennn diye

Git kimle derdin varsa onunla hallet derseniz yeğeninizle yaşanacak bir kavganın fitilini ateşlemiş olursunuz ki bu şu anki durumdan daha çok ağrıtır başınızı.Siz de sigarayı buraktığınız için gerilmişsiniz anlaşılan.Çok büyük bir mevzu yok ortada.Eşiniz evdeyken davet edin birkaç kez.Herkesin gönlü olsun.Erkekler sabah 6 dan beri beklemenizi umursamaz tabiki.Onun için önemli olan işten gelmiş ve yorgun olması.Günün stresini de sizden çıkarmış.

onun kıskançlığı
sizin sigarayı bırakmanız
ortamı germiş
sakin olun
kuzeninizde bir müddet gelmesin
onun kıskançlığının azalması sizin bu gergin dönemizde iyi olacaktır

kuzen kıskanılır mı demeyin
kıskanıyor bariz

owww yiğenmiş işte burada sıkıntı var

Son düzenleme:
Kuzenin olsa anlayacağım kıskanıyor diye ama yeğenin. Eşin işi nedeniyle geç geliyor sanırım e çocuk da gündüz geliyordur normal. Mesela geldiği zaman akşam kalmasını söyleyin, enişten özlemiş seni göremiyorum diyor diyin. Ya da haftasonu eşinizin evde olduğu zaman yemek yapın çağırın. Öğrenci sonuçta ona da iyi gelecektir. Sorunu çözmüş olursunuz. Ayrıca eve gelip nasılsın diye soran koca var mı çok beklentiye girmeyin. Siz sorun günün nasıl geçti nasılsın diye. Eşiniz bu konu nedeniyle size tavırlı olduğu için ilgi göstermeyebilir, siz daha iyi bilirsiniz sonuçta onu tanıyan sizsiniz.

Ortalik fena .Acikca sorardim esime neyinden rahatsiz oldun .Söyle ben de dikkat edeyim diye .
Böyle durumlarda esimi dikkate alırım vardir bir hinlik .
Cok sık geliyorsa üni ögrencisi yok mu işi ,arkadaşı ......
O gelmeden siz davet edin haftasonları esiniz varken .Ne bileyim bilemedim adam huylanmıs belliki inada binmiş .Esiniz icgudusel kizlarini koruyordur belki .
Ben de paranoyağım cocukları koruma konusunda .

Kuzen mi yeğen mi ne fark eder kıskanması bence son derece anlamsız. Ama kıskanıyor sonuçta. Sizin de bu kıskançlığı görmezden gelmeniz ona kendini önemsiz hissettiriyordur emin olun. “Tamam bundan sonra dikkat ederim, bu yüzden huzurumuz bozulmasın” demek yerine “git onunla çöz derdini” diyerek ortamı iyice geriyorsunuz.

Ablamın oğlu.

9 yaş var aramızda.

Rahatsız oluyorum , beni dışlıyor gibi hissediyorum dedi sorduğumda.

Ama ben yeğenimin davranışını görüyorum enişte diye saygıda kusur etmez güler şakalaşır.

Benım esim normalde kıskanç değildir aman aman.
34 yasında adam,14 yasında halamın torununu engellemişti fbda
Neymis ne paylaşsam ilk o beğeniyomus,yorum yapıyomus
Az daha sıksam onun yasında oğlum olurdu,delirdin herhalde demiştim.
Ergen çocukmuş ,onda suc yokmuş,kendinden büyüklere asık olurmuş bu yasta.
Bı kac ay he he dedim.Sonra ayıp olmasın dıye kaldırdı engeli:)
Bi sure esınz yokken gelmesin kuzen.
Normale donecektır zaten esınız.Gözune batmıss suan bellıki

Eniştesini beklemesini söylediğimde de problem çıkarmıştı eşim 'bu niye bu saate kadar burda' diye.

anladım yani kuzen kıskançlığı değil

belki de eşiniz aranızdaki ilişkiyi kıskanıyordur

yan, o enişte el bir nevi ama sen teyzesin anne yarısı

onun böyle bir ilişkisi yoksa kendi yeğenleri ile onu kıskanmıştır

takmayın onun başka bir derdi de olabilir

siz de gerilmişsiniz beklemişsiniz vs ama eşiniz bunu fark etmemiş üzülmeniz çok normal

sakinleşince güzelce konuşun, karşılıklı duygularınızı ifade edin

yeğeni de eşinizin evde olacağı bir zamana çağırın hatta ikisi severse birlikte maç organizasyonu vs yapın belki daha da kaynaşırlar

Sizi yeğeninizden mi kıskanıyor pes dogrusu... Eşinizin nasıl iğrenç bir düşünce yapısı var. Demek ki kendisi yeğenlerine o gözle bakıyor tövbe tövbe

siz kaç yaşındasınız
yiğen nereden yiğen oluyor , o kaç yaşında
birde kızlarınız kaç yaşında ,

Aynı dert bizde de var bnm dayımın oğlu geldi geçen gün hep bir büyüdük on yaş var arada kızım var onu çok seviyor.
Eşim de niye geliyor falan ben yokken diyor
Bende sen ne ima ediyorsun dedim susturdum

Galiba haklısın

Kendi yeğeniyle o kadar samimi değil ve bizimki gibi bi samimiyet yaşamamış,görmemiş kimseden.

Sık sık pazarları çağırıyorum yemeğe diye.Ama bazen haftaiçi de uğruyor.O da max. 1 saat.

Bazıları kuzenede yeğen diyo yada kuzen çocuğuna bu sizin tam olarak neyiniz onu bi anlatsaniz eğer gerçek yegense abı Abla çocuğu eşiniz haksız ve düşünceleri pis bi adam çünkü kıskanıyor belli ama kuzen veya kuzen cocuguysa haklı olma ihtimali var benim esimde kıskanır bir değil iki değil sürekli oluyorsa tabi bende kıskanırım aynı şekilde esinize kimle sorunun varsa onla hallet demek çok saçma sonuçta o sizin akrabaniz gidip çocuğu dovse yada kötü bişey söylese eşiniz ailenizdenn dislanir buda sizi olumsuz etkiler. Oturup eşinle tartışmadan neden olduğunu sorun belki çocuk ta onu huylandiran bişey var olabilir öyle şeyler benim esimin kuzenin kızı vardı yeğenim derdi ben istemedim konuşmasını huylanirdim oylede oldu kız iki kişiyle ayrı ayrı Nisan yaptı ortalığı karıştırdı onları bıraktı benim kuzenle evlendi bir ay sonra terk etti ve suan Dayisiyla öz dayıyla gitti ayrı eve birlikte hemde hamile dayidan

dayısından mi hamile?

Neyse tamam konumu sabote etmeyin lütfen.
Benim yeğenim ablamın oğlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…