Ablamın oğlu.eşiniz gibi düşünemem ama yeğen mi kuzen mi diyeceğim önce
bir de yaşlarınız yakın mı
sonuçta siz evli çocuklu o öğrenci arada bir 10 yaş vardır diye düşündüm
ha bu arada, eşinizle görüşmek eşinizi sevmek zorunda da değil
ama eşiniz bu hisse neden kapılmış niye rahatsız olmuş bir de onun ağzından dinlemek lazım
ilk bu tepkide sakince sormadınız mı nedennn diye
Benım esim normalde kıskanç değildir aman aman.Günaydın Kadınlar Kulübünün Güzel Kadınları;
Dün gece çok üzen çok ağlatan bi kavga ettik eşimle.Sizinle paylaşıp hem akıl almak hem de biraz rahatlamak istiyorum.
Bizimle aynı şehirde üniversite okuyan bi erkek yeğenim var.Beni de kızlarımı da çok seviyor özellikle bana çok düşkün beraber büyüdük çünkü.Eşim evdeyken de gelir yokken de.Çocuk sıkıntı etmiyor bende sıkıntı etmiyorum ama eşim buna fena takmış durumda.O yokken neden geliyormuş ta o evdeyken gelmiyormuş.Valla bunaldım sürekli aynı şeyi söyleyip duruyor 'git kendine söyle bana dinletme' diyorum ama yok hala aynı.
Dün gece saat 12'de işten geldi.Sabah 6da kalktığım halde oturup bekledim görüşemiyoruz özlüyorum diye.Geldi üzerini değişti mutfaktan yiyecek bişeyler aldı kanepeye kuruldu tv'yi açtı ve hiç halimi hatrımı sormadan başladı 'neden X gelmiyo neden beni görmek istemiyor diye'.O varken de geliyo ama taktı kafayı bi kere.
Ve ben dayanamayıp patladım.Başkaları için benim huzurumu bozma git kimle derdin varsa onunla hallet dedim.İyi o zaman madem sen bizim huzurumuzu umursamıyon karışma bundan sonrasına dedi o da.O bağırdı ben bağırdım bi türlü ortak frekansı tutturamadık.
Sigarayı bıraktım hiç sormuyo bile nasıl gidiyo nasılsın diye.Ben bişey anlatıyorum hep yarım ağız dinliyo falan.Delirdim gece gece ve yarım saat ağladıktan sonra uyuyabildim içim katıldı resmen.Çok zoruma gidiyor tv-telefondan kafasını kaldırıp ta bize bakmıyo,ondan uzaklaşıyorum git gide bunu görmüyor.
Şimdi sinirimden kuduruyorum keşke ağzını burnunu kırıp rahatlayabilseydim.
Hadi bana birşeyler söyledim.Sizin sayenizde çok karanlıktan çıktım ben.
Şimdiden teşekkürler.
Öpüyorum güzel yanaklarınızdan.
Eniştesini beklemesini söylediğimde de problem çıkarmıştı eşim 'bu niye bu saate kadar burda' diye.Kuzenin olsa anlayacağım kıskanıyor diye ama yeğenin. Eşin işi nedeniyle geç geliyor sanırım e çocuk da gündüz geliyordur normal. Mesela geldiği zaman akşam kalmasını söyleyin, enişten özlemiş seni göremiyorum diyor diyin. Ya da haftasonu eşinizin evde olduğu zaman yemek yapın çağırın. Öğrenci sonuçta ona da iyi gelecektir. Sorunu çözmüş olursunuz. Ayrıca eve gelip nasılsın diye soran koca var mı çok beklentiye girmeyin. Siz sorun günün nasıl geçti nasılsın diye. Eşiniz bu konu nedeniyle size tavırlı olduğu için ilgi göstermeyebilir, siz daha iyi bilirsiniz sonuçta onu tanıyan sizsiniz.
Ablamın oğlu.
9 yaş var aramızda.
Rahatsız oluyorum , beni dışlıyor gibi hissediyorum dedi sorduğumda.
Ama ben yeğenimin davranışını görüyorum enişte diye saygıda kusur etmez güler şakalaşır.
29 yaşındayım.siz kaç yaşındasınız
yiğen nereden yiğen oluyor , o kaç yaşında
birde kızlarınız kaç yaşında ,
Galiba haklısınanladım yani kuzen kıskançlığı değil
belki de eşiniz aranızdaki ilişkiyi kıskanıyordur
yan, o enişte el bir nevi ama sen teyzesin anne yarısı
onun böyle bir ilişkisi yoksa kendi yeğenleri ile onu kıskanmıştır
takmayın onun başka bir derdi de olabilir
siz de gerilmişsiniz beklemişsiniz vs ama eşiniz bunu fark etmemiş üzülmeniz çok normal
sakinleşince güzelce konuşun, karşılıklı duygularınızı ifade edin
yeğeni de eşinizin evde olacağı bir zamana çağırın hatta ikisi severse birlikte maç organizasyonu vs yapın belki daha da kaynaşırlar
Bazıları kuzenede yeğen diyo yada kuzen çocuğuna bu sizin tam olarak neyiniz onu bi anlatsaniz eğer gerçek yegense abı Abla çocuğu eşiniz haksız ve düşünceleri pis bi adam çünkü kıskanıyor belli ama kuzen veya kuzen cocuguysa haklı olma ihtimali var benim esimde kıskanır bir değil iki değil sürekli oluyorsa tabi bende kıskanırım aynı şekilde esinize kimle sorunun varsa onla hallet demek çok saçma sonuçta o sizin akrabaniz gidip çocuğu dovse yada kötü bişey söylese eşiniz ailenizdenn dislanir buda sizi olumsuz etkiler. Oturup eşinle tartışmadan neden olduğunu sorun belki çocuk ta onu huylandiran bişey var olabilir öyle şeyler benim esimin kuzenin kızı vardı yeğenim derdi ben istemedim konuşmasını huylanirdim oylede oldu kız iki kişiyle ayrı ayrı Nisan yaptı ortalığı karıştırdı onları bıraktı benim kuzenle evlendi bir ay sonra terk etti ve suan Dayisiyla öz dayıyla gitti ayrı eve birlikte hemde hamile dayidan
Bazıları kuzenede yeğen diyo yada kuzen çocuğuna bu sizin tam olarak neyiniz onu bi anlatsaniz eğer gerçek yegense abı Abla çocuğu eşiniz haksız ve düşünceleri pis bi adam çünkü kıskanıyor belli ama kuzen veya kuzen cocuguysa haklı olma ihtimali var benim esimde kıskanır bir değil iki değil sürekli oluyorsa tabi bende kıskanırım aynı şekilde esinize kimle sorunun varsa onla hallet demek çok saçma sonuçta o sizin akrabaniz gidip çocuğu dovse yada kötü bişey söylese eşiniz ailenizdenn dislanir buda sizi olumsuz etkiler. Oturup eşinle tartışmadan neden olduğunu sorun belki çocuk ta onu huylandiran bişey var olabilir öyle şeyler benim esimin kuzenin kızı vardı yeğenim derdi ben istemedim konuşmasını huylanirdim oylede oldu kız iki kişiyle ayrı ayrı Nisan yaptı ortalığı karıştırdı onları bıraktı benim kuzenle evlendi bir ay sonra terk etti ve suan Dayisiyla öz dayıyla gitti ayrı eve birlikte hemde hamile dayidan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?