Valla keşke kırsaydın ağzını burnunu hakikatenGünaydın Kadınlar Kulübünün Güzel Kadınları;
Dün gece çok üzen çok ağlatan bi kavga ettik eşimle.Sizinle paylaşıp hem akıl almak hem de biraz rahatlamak istiyorum.
Bizimle aynı şehirde üniversite okuyan bi erkek yeğenim(ablamın oğlu) var.Beni de kızlarımı da çok seviyor özellikle bana çok düşkün beraber büyüdük çünkü.Eşim evdeyken de gelir yokken de.Çocuk sıkıntı etmiyor bende sıkıntı etmiyorum ama eşim buna fena takmış durumda.O yokken neden geliyormuş ta o evdeyken gelmiyormuş.Valla bunaldım sürekli aynı şeyi söyleyip duruyor 'git kendine söyle bana dinletme' diyorum ama yok hala aynı.
Dün gece saat 12'de işten geldi.Sabah 6da kalktığım halde oturup bekledim görüşemiyoruz özlüyorum diye.Geldi üzerini değişti mutfaktan yiyecek bişeyler aldı kanepeye kuruldu tv'yi açtı ve hiç halimi hatrımı sormadan başladı 'neden X gelmiyo neden beni görmek istemiyor diye'.O varken de geliyo ama taktı kafayı bi kere.
Ve ben dayanamayıp patladım.Başkaları için benim huzurumu bozma git kimle derdin varsa onunla hallet dedim.İyi o zaman madem sen bizim huzurumuzu umursamıyon karışma bundan sonrasına dedi o da.O bağırdı ben bağırdım bi türlü ortak frekansı tutturamadık.
Sigarayı bıraktım hiç sormuyo bile nasıl gidiyo nasılsın diye.Ben bişey anlatıyorum hep yarım ağız dinliyo falan.Delirdim gece gece ve yarım saat ağladıktan sonra uyuyabildim içim katıldı resmen.Çok zoruma gidiyor tv-telefondan kafasını kaldırıp ta bize bakmıyo,ondan uzaklaşıyorum git gide bunu görmüyor.
Şimdi sinirimden kuduruyorum keşke ağzını burnunu kırıp rahatlayabilseydim.
Hadi bana birşeyler söyledim.Sizin sayenizde çok karanlıktan çıktım ben.
Şimdiden teşekkürler.
Öpüyorum güzel yanaklarınızdan.
Belli ki herhangi bir tavrından işkillenmiş,kadın hisseder ama erkek hemcinsini iyi tanır!
Gayet iyiyim!!Ensest i kastettigimi nerden çıkardınız?Belki banyoda wc de yanlış birseyler hissetti açıkça yazmayayım isterseniz!pencerenizi genis tutun!Ensest i kast etsem bile ilk örnek olmazdı degil mi?Rastlayacağı herhangi bir nahoş durum için radara gerek yok ayrica...Çocuk tacizi falan hiç girmiyorum,pencere dar fazla gelir sanırım....Yani erkek diye ensest radari mi var? Konu burda yigen ve teyzesi!!! Siz iyimisiniz??
Gayet iyiyim!!Ensest i kastettigimi nerden çıkardınız?Belki banyoda wc de yanlış birseyler hissetti açıkça yazmayayım isterseniz!pencerenizi genis tutun!Ensest i kast etsem bile ilk örnek olmazdı degil mi?Rastlayacağı herhangi bir nahoş durum için radara gerek yok ayrica...Çocuk tacizi falan hiç girmiyorum,pencere dar fazla gelir sanırım....
Umarım böyle bir durum yoktur,ama benim olmadigim saatlerde neden gelmiyor demek sizce de imalı bir soru degil mi?belki tipik Aile ile paylaşamayan kıskanç erkeklerdendir bilemeyeceğim .Tacize yakın akraba tarafindan maruz kalan biri olarak, maalesef akla gelen ihtimaller de pek masum olmuyor...Eşiyle rahatsizligi konusunda açık konusması en makul olanı tabi ki....Yahu madem öyle birsey var, niye anlatmiyor? Yani örnek benim kizim tehlikede olacak ve kocam sadece imada bulunacak. Sonra bunun adi cocugu korumakmi oluyor?
Tuvalete banyoya sadece erkeklermi giriyor? Konu sahibi gitmiyormu? Spermin ne oldugunu bilmiyormu konu sahibi? Ki kocasi sadece "ben yokken niye geliyor" diyor. Cidden pedofil bir olaydan bahs ediyorsak kimin var oldugu önemli degil, o pislikler yine yapar yapacagini.
Yani evet pedofili diye birsey var fakat kafayi toplum olarak yemiyelim. Bahs edilen yigen ve ögrenci, bir iki saat kalip gidiyor. Esim benim yigenime böyle tepki verse alnini karislarim. Bide diger türlüsu "onun ile beni aldatabilirsin" imasi var. Ikiside fena, sapik zihniyetin ürünleri.
Umarım böyle bir durum yoktur,ama benim olmadigim saatlerde neden gelmiyor demek sizce de imalı bir soru degil mi?belki tipik Aile ile paylaşamayan kıskanç erkeklerdendir bilemeyeceğim .Tacize yakın akraba tarafindan maruz kalan biri olarak, maalesef akla gelen ihtimaller de pek masum olmuyor...Eşiyle rahatsizligi konusunda açık konusması en makul olanı tabi ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?