BUNALDIM

CilliSardunya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
1.032
1.509
133
Dertlesmek fikir almak için yazıyorum çünkü artık bunaldım.
Okulum bitti mezun oldum. Iş aradım yok. Her yer tecrübe istiyor. Başvurularımdan sonuç alamadım. Rahata alışmıştım evde onun bunalımını yaşadım herkesle kavga ettim babamla birbirimize giriyorduk her gün.
Baktım olmuyo en iyisi kpss hazırlanayım dedim. Kitap parasına yetişemiyorum . Her şey para. Kendi özel ihtiyaçlarım oluyor alamıyorum. Gencim gezmek istiyorum para yok her şey para para para.. öyle bunaldım ki..
Ailemden istemeye alışkın değilim. Zorla kalmadıkça isteyemem zaten. Kendi özel ihtiyaçlarima harcayınca vicdan yapıyorum. Yeniden ünv okucam ona para yatacak 3 inde son yatırmasam mi acaba diye düşünüyorum.
Arkadaşımın düğünü var nisanda 10 saatlik bir yerde oturuyor. Gitsem para yok gitmesem olmaz. Hadi yol parasını vs hallettim bir de hediye konusu var.
Bilmiyorum her şey üzerime üzerime geliyor. Umutsuzum mutsuzum kendimi yaşlı hissediyorum. Geleceğe karşı bi beklentim kalmamış gibi.
Yoruldum. Hayatın bu kadar zor olduğunu yaşım geçtikçe her sene biraz daha anlıyorum.
Gerginim dokunsan patliyorum . Herkese karşı bi öfkem var. Biri bişey dese tersliyorum .

Evde durdukça kendime takıyorum yüzüme cildime. Kas ortasina çıkan mimik çizgime. Kısa boyuma ve fazla olmayan kiloma . Oz güvenim 0 oldu kısaca.

Her gün bir önceki günün aynısını çekiyor.
Evden birşeyler yapıyım dedim o da yok para lazım.
Bölümüm devlette var başka bir yer de ne iş yapabilirim bilmiyorum. Kendimi geliştirmek istiyorum nasıl olacak bilmiyorum. Yorgunum..
Bir sürü hayalim vardı sanki hiç biri olmayacak gibi. Biliyorum guzel şeyler zaman alır. Ama her zaman güçlü kalamıyorum işte.

Kredi kartı borcumu da ekleyim unv zamanindan devam eden ve bitmeyen

Son düzenleme:
Kredi kartı öyle oluyor bitmiyor bir türlü, benimde zenginlik anlayışım güzel bir iş bir ev bir araba oldu, bende ne yazık ki hiç biri yok şuan, yani kelin ilacı yok, en azından yalnız değilsin bil

VALLA BEN DE

Bunaldım yani

Allahın terk ettiği bir yerde yaşıyorum, işe başlamam nerden baksan Eylülü bulur

Ne aktivite var ne iki laf edebileceğim insan

İnsan var da fake yapmacık olmam lazım uyum sağlamak için

ÇOK DARALDIM

-_-

Çok zor biliyorum ama yılma, tanıdığım bir delikanlı mezun olunca iş bulamadi ve atanincaya kadar kapıcı olarak çalıştı; diğer bir tanıdığım genç kadında mezun olduktan sonra çapa ve yovmiye işlerine (elma, zeytin toplamak vb.)gitti ve şimdi çok iyi bir kariyeri var satınalma müdürü; diyeceğim o ki sabır ve azim sen nelere kadirsin ....

Çagrı merkezlerı olabılır canım pes etme

Yani öyle zeytin vs imkan pek yok. Arada bir çocuk bakmaya gidiyorum oda 2 haftadır çağırmıyor mesela . Başka çözüm yolu arıyorum ama sıkışmış kalmış gibi hissediyorum. Bu zamana kadar sabrettim geçecek düzelecek diye ama bunaldım yani. Allah inşallah bi kapı açar bana.

Kpss çalışmak demek başka bir şey düşünmemek demek. Üzerinde sürekli rahat kıyafet olacak, tek düşündüğün hangi konuların kaldığı kaç soru çözdüğün olmalı. Ne makyaja, ne dış giyime ne de gezmeye ihtiyacın olmamalı. Ben böyle 90 aldım atanamıyorum o ayrı bölümüm yüzünden.

Tabi ki öyle ama insanın kendini iyi hissetmesi lazım değil mi? Sürekli bişey alıyım derdinde değilim. Ama ek şeyler çıkıyor. Kişisel bakım vs.
Bir de yüksek alıp atanamamak var. Emekler çöp. Inşallah yakın zamanda atanirsiniz. Bölümüz neydi

Çagrı merkezlerı olabılır canım pes etme
Bi yere gitmiştim iş için. Ama pek güvenli gelmedi. Diğer çağrı merkezleri de satış için arıyorlar. Devre mülk gayri-menkul falan. Bende onu yapamam çünkü küfür yemek istemiyorum ve insanları kandırıyor gibi olmak. Şu genel çağrı merkezlerine başvurdum ondan da ses çıkmadı

Canım en ıyı yerde bıle cagrı merkezı olunca kufur edıolar onlar kendıne yapıo boşversene.Sen ekmegının derdıne düşnapıcan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…