- 18 Ocak 2019
- 70
- 44
- 38
- Konu Sahibi Mervekaramela
-
Ben almıyorum ama zorlada olsa onu almak istiyor anlamiyorki 3 yas çok kritik bir yaş anlamıyorO tepkileri verdiğinde siz napıyorsunuz? Görmezden gelerek bu şekilde istediklerini yaptıramayacağını göstermeniz lazım
Yorumlariniz için teşekkür ederim yazmayi bilmiyor diğer seçenekleri denerimListe yapabilirsiniz belki?
Gitmeden alınacakları yazıp yanlarına internetten bulduğunuz görsellerini çıktı alıp yapıştırın, aldıkça birlikte üzerlerini karalayın bir tür oyun gibi belki bu dikkatini dağıtır.
İkinci bir seçenek de hadi bunu listene yaz bir dahaki sefere alalım şeklinde bir dilek listesi gibi bir şey hazırlamak olabilir
Ya da bir şey için tutturdu diyelim aaa şuraya acaba önce kim daha hızlı varacak diyebilirsiniz?
Ya da bak şuradaki reyona yürümek mi istersin yoksa tavşan gibi zıplamak mı falan gibi dikkat dağıtma yolları geldi benim aklıma genelde öyle laf anlatmaktan anlamıyorlar çünkü çocuklar gördüğüm kadarıyla
Mecbur yanimda gelmesi gerekiyor aldiriz etmeyince kendini yerlere atıyormümkünse markete götürmeyerek, gidecekse gitmeden önce alınacakları ve alınmayacakları söyleyerek, gittiğinde de tepkilere aldırış etmeden almama kararlığı göstererek.
yerlere atınca alınıyor çünkü. bırakın kendisini yere atsın, anladığınızı yanında olduğunuzu belirtin ama en çok sizin kararlı olmanız lazım. pes ederseniz önünü de alamazsınız. bir kaç sefer şiddeti artırarak devam etse de, çabalarının nafile olduğunu anladığı zaman artık tutturmaktan vazgeçer inşaallahMecbur yanimda gelmesi gerekiyor aldiriz etmeyince kendini yerlere atıyor
Kendini yerlere atsada dedigini yapmayacaksınız. Önce izah edip anlatiyomussunuz çünkü. Ağladığı için alırsanız, hep aynı şeyi yapar surekli ağlar. Marketten çıktıktan sonra da tekrar konuşun çocuğunuzla. Sonra ağlama dur yapma sus diye telkinlerde bulunmayın, hic onemsemeyin. Ablamın oglu 3 yas civarı çıldırır ,sinir krizleri geçirir gibi ağlardı. Bu şekilde normale döndürdük. Şimdi 7 yasinda , izinsiz hiç bisey almaz.Herkese gönülden merhaba k k üyeleri
Size bir konuda danismak istedim yardimci olacağınızı düşünüyorum
Oğlum 3 yaşında her markete girişimiz bir facia ile sonuçlanıyor herşeyi istiyor evimizde olmasina ragmen markete girdiğimizde bu çocuğa biseyler oluyor illaki alacak illaki o önüne gelicek herhangi bir markete girmeden önce herşeyi detaylica anlatmama ragmen yine ayni seyi yapıyor elhamdülillah herkesin durumu var onu alabilmesi için ama alinca yine istiyor bu döngü bitmiyor ne yapacagimi bilemedim umarim yardimci olursunuz
Ve kendini yerlere atarsa sizi kullanabildiğini öğrenmiş oluyor böylece. Bir atacak iki atacak, takmayıp devam edin etrafa bakının alışverişinizi yapın yanda yapıyor gibi yapın. En sonunda böyle davranışlar sergileyerek size istediğini yaptıramayacağını anlayacak. Pes etmeyeceksiniz amaMecbur yanimda gelmesi gerekiyor aldiriz etmeyince kendini yerlere atıyor
Alışverişe çıkmadan hemen önce net bir konuşma yapın. Alınacaklar onun dışına çıkılmmaması gibi. Ama net olun. Asla geri adım atmayın. Bnim yiğenim kızımaHerkese gönülden merhaba k k üyeleri
Oğlum 3 yaşında her markete girişimiz bir facia ile sonuçlanıyor herşeyi istiyor evimizde olmasina ragmen markete girdiğimizde bu çocuğa biseyler oluyor illaki alacak illaki o önüne gelicek herhangi bir markete girmeden önce herşeyi detaylica anlatmama ragmen yine ayni seyi yapıyor elhamdülillah herkesin durumu var onu alabilmesi için ama alinca yine istiyor bu döngü bitmiyor ne yapacagimi bilemedim umarim yardimci olursunuz
Her istediğini almayın muhtemelen çoğu zaman istediğini aldırtmış ki bunu alışkanlık haline getirmiş. Valla ben böğürüp çığıran küçük erkek kuzenimi bir saate kalmadan kapıyı çalmayı öğrettim '' alabilir miyim, gidebilir miyim? '' diye sormaya başlamıştıHerkese gönülden merhaba k k üyeleri
Kac defa ben eve gelinceye kadar o arabada onunla beraber ağlıyorum3 yaş sendromu diye bir şey var sanırım. Benim yeğenim o yaşta avm de kendini yerlere atardı, bağırarak ağlardı. Ne yapacağımızı şaşırırdık. Geçmesini beklemekten başka çare yok sanırım.
Herkese gönülden merhaba k k üyeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?