mrb arklr.öncelikle suan çok gerginim ve yazarken bile elim titriyo ve ayagım uyusuk halde..tam bundan 9 gun önce eşime kapıda sorun oldugunu zor acılıp kapandıgını söyledim ve okadar sorumsuzki ne sökülen prize ne akan klozete nede baska bi işe bakmadığı gibi bunuda umursamada yaparım diyerek geciştirdi ve bugun bi iş için dışardaydım eve geldim kapı açılmıyor eşimi aradım tam 1 saat sonra arkadasıyla geldi ve ben hiç bişey demeden o anahtarı cevirirken kapıyı tuttum sonra olmayınca öflemeye basladı ve bende tam bir saat merdivende mermerde oturup ayagım donmuş halde bunun böyle olacagı belliydi dedim ve bana bagırığ cagırığ üstüne hakaret ve küfür etti sadece bu lafımla ve suan okadar bunaldımki artık sorunlarımız zaten anlatsam roman olur dayagından tut yalancılığı ve pasaklılığına ve beni ezdirmesine kadar herseyi yasadım ve suan cocugum yok tek şükrettiğim 4 yıldır korundum ve suan inanın ayrılmayı düşünüyorum yarın herseyimi alıp çekip gitmeyi düşünüyorum..
Tum bu Olanlari arkadasida gordumu
Seni onun yaninda rezil etmedi umarim
Sanirim sen onu oyle kabullenmissin canim ya
Dort yil nasil gecerdi yoksa
Haklisin senin ustune titremeli ama esin biraz afedersin odungillerden
Klasik ama ya bu deveyi gudecen yada bu diyardan gidecen durumundasin
Allah sabir versin
geçmiş olsun.senin için çok üzüldüm.umarım hakkında hayırlı olacak bir karar verirsin.ne işle meşgul eşin?sen çalışıyor musun?
tam 4 bucuk yıldır insanlar cocuklarından bahsederken onları izledim yorum yapamadım hatta bu durumu bilmeden cocuk için tedavi olun diyenler bile oldu.dövdüğü zamanlar ertesi gun tam cekip gidecekken yalvar yakar durdurdu.ağlaya yalvara vazgecirdi.inanın artık okadar soğudumki en ufak kavgada hakaret ve küfür ara sırada dayak tabi ona göre itelemek kaktırmak dayak olmuyo.bunlar en hafifi.bir hafta iyi oluyosa sonra yine agresif.
mrb arklr.öncelikle suan çok gerginim ve yazarken bile elim titriyo ve ayagım uyusuk halde..tam bundan 9 gun önce eşime kapıda sorun oldugunu zor acılıp kapandıgını söyledim ve okadar sorumsuzki ne sökülen prize ne akan klozete nede baska bi işe bakmadığı gibi bunuda umursamada yaparım diyerek geciştirdi ve bugun bi iş için dışardaydım eve geldim kapı açılmıyor eşimi aradım tam 1 saat sonra arkadasıyla geldi ve ben hiç bişey demeden o anahtarı cevirirken kapıyı tuttum sonra olmayınca öflemeye basladı ve bende tam bir saat merdivende mermerde oturup ayagım donmuş halde bunun böyle olacagı belliydi dedim ve bana bagırığ cagırığ üstüne hakaret ve küfür etti sadece bu lafımla ve suan okadar bunaldımki artık sorunlarımız zaten anlatsam roman olur dayagından tut yalancılığı ve pasaklılığına ve beni ezdirmesine kadar herseyi yasadım ve suan cocugum yok tek şükrettiğim 4 yıldır korundum ve suan inanın ayrılmayı düşünüyorum yarın herseyimi alıp çekip gitmeyi düşünüyorum..
dayak+hakaret+kufur vb...guzel kardesim sen daha neyin basina gelmesini bekliyorsun birseylerden vazgecmek icin.bilmiyorum benim konumu okudun mu?benzer seyler yasadim bende evliligimde.cocugumda yoktu.5 yil dayanabildim.beni iteleyen,kakalayan,orseleyen herifi def ettim hayatimdan.Rabbime sukur!!!neyi beklediysem onca zaman???
Bazı insanlarda oluyor..Benim ailemdede var..Geçenlerde gittiğimde banyonun ışığı yanmıyordu..Dedimki kaç haftadır böyle 2 aydır ışık yok diyor..Yengemlerde ışık bozuktu mesela 7 senedir ışığı yaptırmıyor..Bana artık garip gelmiyo bu söledikleriniz alışmışım herhalde..Heh dedim bizden bi tane daha.Bunlar düzelebilir ama yalancılık seni ezdirmesi kötü şeyler konuşmayı denesen..
Anlattiklariniza bakilirsa esiniz hic normal biri degil..Evlilikte illaki sorunlar olur..maddi sIkIntI,hastalik yada kücük tartismalar, bunlara dayanilir fakat tek tarafin bagirmasi dövmesi hakareti bunlara dayanilmaz...esinizin düzelecegini hic sanmiyorum..esiniz stresini sizden cikariyor..kendi degerinizi bilin,yasadiklarinizi haketmiyorsunuz,tek bir sansimiz var bir daha dünyaya gelmek gibi bir sansimiz yok,yillarinizi mutsuz gecirerek harcamayin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?