Bunaldım

feyza111

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
55
0
16
İstanbul
mrb arklr.öncelikle suan çok gerginim ve yazarken bile elim titriyo ve ayagım uyusuk halde..tam bundan 9 gun önce eşime kapıda sorun oldugunu zor acılıp kapandıgını söyledim ve okadar sorumsuzki ne sökülen prize ne akan klozete nede baska bi işe bakmadığı gibi bunuda umursamada yaparım diyerek geciştirdi ve bugun bi iş için dışardaydım eve geldim kapı açılmıyor eşimi aradım tam 1 saat sonra arkadasıyla geldi ve ben hiç bişey demeden o anahtarı cevirirken kapıyı tuttum sonra olmayınca öflemeye basladı ve bende tam bir saat merdivende mermerde oturup ayagım donmuş halde bunun böyle olacagı belliydi dedim ve bana bagırığ cagırığ üstüne hakaret ve küfür etti sadece bu lafımla ve suan okadar bunaldımki artık sorunlarımız zaten anlatsam roman olur dayagından tut yalancılığı ve pasaklılığına ve beni ezdirmesine kadar herseyi yasadım ve suan cocugum yok tek şükrettiğim 4 yıldır korundum ve suan inanın ayrılmayı düşünüyorum yarın herseyimi alıp çekip gitmeyi düşünüyorum..

Herşey üstüste gelmiş dayak küfür vs. çok zor ...bence çocuk yokken bir şeyleri iyi düşün ..düzelme ihtimali varsa önce konuşmayı dene..olmuyorsa yapacak birşey yok gibi...allah yardımcın olsun...:26:

Abowwww dayak varsa o adamda sorun vardır benden solemesı en ıyı yaptıgın sey korunmakmolmus Maddı duran varlıkların fılan varsa onları yanına almayı unutma
Bu evlılık bıtmıs zaten bı ılıskıde saygı sewgı guven sex sadakat bu 5 etmenden egerkiiiii bırı eksıkse bu evlılık gıtmez

Isallah sorunsuz hayırlı bı sekılde bosanırsın daha fazla yurutmenın anlamınyok bır adam 4 yılda adam olmadıysa bu saaten sonrada olmaz

Zaten tanısma evresınde bı adamda bı yanlıs goruyorsan o adamdan ayrılmalısın !!!! Kiiii evlılıkte sorunla sonuclanmasın

Son düzenleme:
arklar size soruyorum insan hiç olmazsa bi üşüdün bu karda kışta merdivende kaldın keske daha önce ilgilenseydim demezmi ?.hadi demedi diyelim yaa keske önce baksaydın belliydi böyle olucağı demem sizce normal değilmi.inanın hala ayak parmağım uyusuk soguktan..

Son düzenleme:
ben bu tür insanları anlamıyrum nedemek küfür ya ne demek dayak .yazık günah ne diyeyim ben yani .güzel güzel anlaşmak varken .başta severek evleniliyor sonra dayakçı küfürbaz biri olup çıkıyor adamlar anlamadım gitti .

gercekten cok bunaldım bi duzelme görsem cocugum olsun isterdim ama inanın dayanacak gucum kalmadı.nezaman agresif olacagını kestiremiyosun resmen dengesiz...... kodumun yerinde laf saydırtma kes sesini diyo bir suru hakaret ve ben konuştuğu argoları bile anlamıyorum.ömrü hayatımda evlenene kadar küfür işitmemiştim..

Tum bu Olanlari arkadasida gordumu

Seni onun yaninda rezil etmedi umarim

Sanirim sen onu oyle kabullenmissin canim ya

Dort yil nasil gecerdi yoksa

Haklisin senin ustune titremeli ama esin biraz afedersin odungillerden

Klasik ama ya bu deveyi gudecen yada bu diyardan gidecen durumundasin

Allah sabir versin

kim böyle bir durumu kabullenirki ?. mutlu değilim sadece polyannalıkla surduruyorum.iyi davrandığı zamanlar yok değil ama artık dövdüğü zamanlar bile ağladığım için ağlamıyacaksın diyip tekrar dövdüğündeki tehammülüm yok benim ve her anlamda cok cektiğim içinde sahte gulucuklerle devam ettirmeye gucum yok bu evliliği artık yaptığı en ufak sey (dusunun bunu ufak sayıyorum) bana bosanmayı dusundurtuyor.arkadası yoktu oan ama zaten utanma zihniyeti yok kendisinde kol kırılır yen içinde mantığı yok sokagın ortasında avm nin ortasında azarlar bişeyden tartışsak.

Son düzenleme:
evin erkeği sorumsuzsa kadın napsın ki....
allah sabır versin
..

dayak+küfür'+hakaret+sorumsuzluk=4 yıl +çocuk yok = boşan derim.....çocuk olunca bunları hiçbişeyi bitmeyeceği gibi

şimdiki yüklerine çocuğunun da sorumluluğu yüklenecek ve o zaman daha zor ayrılma kararı alacaksın.............

tam 4 bucuk yıldır insanlar cocuklarından bahsederken onları izledim yorum yapamadım hatta bu durumu bilmeden cocuk için tedavi olun diyenler bile oldu.dövdüğü zamanlar ertesi gun tam cekip gidecekken yalvar yakar durdurdu.ağlaya yalvara vazgecirdi.inanın artık okadar soğudumki en ufak kavgada hakaret ve küfür ara sırada dayak tabi ona göre itelemek kaktırmak dayak olmuyo.bunlar en hafifi.bir hafta iyi oluyosa sonra yine agresif.

geçmiş olsun.senin için çok üzüldüm.umarım hakkında hayırlı olacak bir karar verirsin.ne işle meşgul eşin?sen çalışıyor musun?

geçmiş olsun.senin için çok üzüldüm.umarım hakkında hayırlı olacak bir karar verirsin.ne işle meşgul eşin?sen çalışıyor musun?

otomasyon uzmanı o ben suan calışmıyorum ama sorumlu olduğum sosyal faaliyetlerim var haftanın 4 gunu onlarla mesgulum.sağolun inş hayırlısı olsun.

dayak+hakaret+kufur vb...guzel kardesim sen daha neyin basina gelmesini bekliyorsun birseylerden vazgecmek icin.bilmiyorum benim konumu okudun mu?benzer seyler yasadim bende evliligimde.cocugumda yoktu.5 yil dayanabildim.beni iteleyen,kakalayan,orseleyen herifi def ettim hayatimdan.Rabbime sukur!!!neyi beklediysem onca zaman???

Bazı insanlarda oluyor..Benim ailemdede var..Geçenlerde gittiğimde banyonun ışığı yanmıyordu..Dedimki kaç haftadır böyle 2 aydır ışık yok diyor..Yengemlerde ışık bozuktu mesela 7 senedir ışığı yaptırmıyor..Bana artık garip gelmiyo bu söledikleriniz alışmışım herhalde..Heh dedim bizden bi tane daha.Bunlar düzelebilir ama yalancılık seni ezdirmesi kötü şeyler konuşmayı denesen..

hayırlısı olsun sizin içinde benim içinde..inanın cok kez bitirme asamasındayken geri döndüm ağlama yalvarma anlık iyileşmeleri ve anlık anlayışlı davranışlarıyla ve düzelecek demesiyle tam 4 buçuk yıldır bekliyorum ama artık ağzına hakaret almayan küfür nedir bilmeyen ben en ufak kavgada bende ona küfrediyorum zonada gecirdim kasımda döküldü stresten ama hala kayık gibi sallanan bi evliliğin içindeyim ve kurtulmak istiyorum artık..

konuştuk ama artık bişey fayda etmiyo zaten 7,8 aylık evli olursunda konuşursun artık 4 bucuk yıldır ettiğimiz kavgalar hep tekrarı öncekilerin yaa klozetim 1 sene su kacırdı evime gelen yatılı misafirlerim bi önceki yılda o haldeydi geldiklerinde ve banyomun kapısını her gelene tenbih ediyordum kitlemeyin açılmıyo biz girmeyiz diye..

Gerçekten çocuğun olmadığına şükrettim desem umarım kızmazsın, böyle bir adamla ömür mü geçer arkadaşım. küfür dayak ne ararsan varmış Böyle erkeklerden nefret ediyorumm

Anlattiklariniza bakilirsa esiniz hic normal biri degil..Evlilikte illaki sorunlar olur..maddi sIkIntI,hastalik yada kücük tartismalar, bunlara dayanilir fakat tek tarafin bagirmasi dövmesi hakareti bunlara dayanilmaz...esinizin düzelecegini hic sanmiyorum..esiniz stresini sizden cikariyor..kendi degerinizi bilin,yasadiklarinizi haketmiyorsunuz,tek bir sansimiz var bir daha dünyaya gelmek gibi bir sansimiz yok,yillarinizi mutsuz gecirerek harcamayin..

iyi olunca çok iyi cay demler yemeğe yardım eder savunur beni anlar ama keske hep böyle olsaydı şuan ayrılmayı yarın cekip gitmeyi düşünmezdim.böyle oldugu vakitler ya dövmüştür öncesinde yada kırmıştır beni.hep bi dengesizlik bugun guluyosam yarın ağlıyorum bıktım inanın artık gun çürütüyorum bu evliliği sürdürdüğüm müddetce gun çürütüyorum sadece baska bişey değil oyuzden cekip gitmek tek caarem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…