sen de o kanserli hücreden kurtuluyosun...ne güzel bi hayat seni bekliyor...inş bundan sonra mutlu olursun....
çok sağolun arklartam 4 yıldır görüştüğüm arkadaslarıma daha bir gun acmadım bu konuyu hep ya duzelirse bu evlilik anlattığım şeyle hatırlamasınlar diye hep attım içime.daha elim kınalı balayında otelde şiddet gördüm kulağım yarıldı içime attım aileme el öpmeye gittik kulağımın üstüne yatamadım ama belli etmedim içime akıttım gözyaşlarımı ve doldum taştım artık...
çok sağolun arklartam 4 yıldır görüştüğüm arkadaslarıma daha bir gun acmadım bu konuyu hep ya duzelirse bu evlilik anlattığım şeyle hatırlamasınlar diye hep attım içime.daha elim kınalı balayında otelde şiddet gördüm kulağım yarıldı içime attım aileme el öpmeye gittik kulağımın üstüne yatamadım ama belli etmedim içime akıttım gözyaşlarımı ve doldum taştım artık...
canım bu gece neden tavır yapıcan ki bırakıp gidecegin adama sakın yapma onun yapacagı şey belli kendine yaptıma bu kötülügü hiç bişey olmamış gibi davran sabah da çek git hönk olsun sana bişeyler yapar ayrılıcam gidicem falan da deme
ilk oturduğumuz ev ailesinindi.o ev bi çöplükken alçısıyla dolabıyla fayansıyla onca borçla eve cevirdi üstelik bukadar borc yapma ödeyemeyiz dediğim haldeailesi evlenirken hiç bir yardımda bulunmadı bırakın yardımı inanın 5 kuruş takmadı bile benim ailemse a dan z ye kadar ustlerine ne düşüyosa yaptılar.herneyse oturduk o eve ve aile apartmanıydı ve ailesiyle beraber yatmıyorum diye kavgamı cıkmadı eşim borçla harçla bunalıp beni evdenmi kovmadı ağlıyorum diye üstüme damacanayla sumu boşaltmadı eşimi doldurup ne dayaklar attırdılar ve daha bir çok şey yaptılar yani rahat vermedi aileside ve birgun babam bizdeyken camide olduğu sırada eşim beni dövdü aileside üstüme yürüdü tokat attı tükürdü sonra ben camiye gittim aglayarak dayak yediğimi söyledim ve esyalarımı alıp babamla döndük memleketime ..sonra bu ağlamalar yalvarmalarla evi ayırıcam demeyle geri döndürdü beni.3 buçuk yıldır kiradayız aileside çatır çatır hakkımızı yiyo bu oğlumun gelinimin hakkı demiyorlar ve en çok kızdığımda ne biliyormusunuz bana bukadar gucu yeten eşim bu evi ben ev yaptım takılarımızla borçları ödedim,karıma bu borçlar yüzünden ne çektirdim ne dayaklar ne işkenceler çektirdim revamı bu diyemiyo..gücü hep bana yetti ve artık dayanamıyorum...
bazı yorumları okudum da herkez ne kadar kolayca boşan diyor bilmeden etmeden sadece bu yazdıklarınızdan yola çıkarak bir yuva kurmak kolay değildir hiç kolay değildir bunun için herkez kaç yıl emek veriyor ve biranlık bir şey ile de yuva yıkılmaz .belki eşinizin bir sorunu var hiç düşündünüz mü ? size anlatamıyor çok sıkıntılı hiç aklınıza gelmeyen bir şey önce bunları sorgulamalısınız gitmek kolaydır kalmaktır zor olan yuvayı kurtarmaktır neden 4 yıldır çocuk yapmadınız özel bir nedeni yoksa bunu da sorabilir miyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?