Bunaldım

Normal bir insan oyle der evet. Esin cok sinirli bir adam. Psikiyatrist gitse iyi olur. Ilac kullanir sakinlesir belki.

Esin duzelmeden cocuk dusunmeni onermem, o cocuga da yazik olur.

Dayak da atiyor ne asagilik bir adam. Esine doktora gitmeyi oner, kabul edecegini sanmiyorum ama sansini dene. Sana da yazik.

Son düzenleme:

ben cok dondum yalvarmalarina,yakarmalarina...adam duzelecegi yerde aksine kendine bi guven,guc geldi.2 ay duzeldi,3 ay duzeldi.sonra hooooop basladigimiz yere donduk.bu sorunlar kangren gibi canim kesip atmadikca yayiliyor.duzelir diye bekleme sakin!!!keske 1 tek umut olsaydi da "bekle kardesim sabret" diyebilseydim.cunku yasadim hepsini ve ne burada ne de etrafimda bu tur sorunlar yasayip duzelen evlilik gormedim,duymadim.ya katlanacaksin,sikayet etmeden kocanin dizinin dibinde olacaksin,ya da bitireceksin guzelim.baska alternatif yok maalesef keske bunun ortasi olsaydi,olsaydi zaten once ben yapardim.

yarın otogara gidicem kalktığım zaman mesaj attım oda tut kal eve gelme yuzunu görmek istemiyorum gidene kadar gözükme bana diye.şuan üzerimde bir titreme var sinir bozukluğundan elimde bilgsyr yemek bile yemedim.yuzuğu çıkarıp koydum sehpaya.yarında ilk işim bu hastalıklı adamı terk etmek olucak.

Son düzenleme:

nicin siz cekip gidiyorsunuz onu anlamadim?onu kapinin onune koysaniza!!!simdiki aklim olsa ben oyle yapardim.zirt pirt gidecegime sirtini,pirtini eline verip kapi disari ederdim.

dayamııı??? herşey düzelirde bu dayak olayı böyle gider çocuk yapmamakla çok isabetli bi karar vermişsin adama bak yaa...

bugece almıcam eve zaten gelme dedim gelirsede açmıcam ne hali varsa görsün.

iyi yaparsin aklin yolu bir guzelim.giden kadin olup,erkek yuvada kaldikca daha bir guven geliyor bu erkek milletine.cunku kurulu duzeninde oldugu icin anlayamiyor durumun ciddiyetini erkek musvetteleri.kitle kapini arkadan girmesin iceri.hicte acima!!!!sana merhameti olmayana eyvallah etme kuzum. senin evliligin 3 ay degil 5 ay degil 5 yila dayanmis neredeyse."sen sag,ben selamet" de olsun bitsin.

odayı kitliyorum kavga edince busefer iyice bağırıyo çağırıyo gelip kafamı ütüleyemeyince.gece çok kez ayrı yatıyorum hep kavga gurultu olunca yanıma gelip yataga götürüyo dövecek diye yatmak istemediğim halde yatıyorum.bıktım bunaldım gercekten.kapıyı kitledim anahtarıda arkasına taktım almıcam içeriye.

Son düzenleme:
Size tavsiyem evde kaldığınız sürece ya yanınıza birini alın yada size en kısa zamanda ulaşabilecek birinin numarasını hazırda tutun. Böyle sorunlu tipler ayrılığı kolay kolay kabullenemez. Ve adı üstünde sorunlu. Bişey olacağından değilde ne olur ne olmaz...

bu adam sana vururken neden kendini korumuyosun tamam erkek gücü belki gücün yetmez ama yettiği kadar tepki versen? böyle seni bastırmasına izin verme bence gerekirse o 1 bardak kırıyorsa sen 10 tane kır bilsin senin verebilceğin tepkilerden çekinsin biraz...

dayak,küfür,sorumsuz bir eş...daha neyi bekliyosunuz???? yazık değil mi size...anneniz bunlar için verdi sizi o öküze?????(kusura bakma ) cok sinirlendim....

canim ya kiyamam sana kendimi gordum bir an sende,yasadiklarim gecti gozumun onunden.bende dayak yedim birkac kez.kaynana denen cadi yuzunden.hemde onun gozu onunde yedim dayagi.Kadinina el kaldiran erkegin elleri kirilsin insallah!!!benimki de icini kusmadan,sinirini yatistirmadan birakmazdi pesimi.Canim ya su an senin icin endiseleniyorum biliyor musun???ya sana daha kotu seyler yaparsa???Rabbim korusun!!!acaba kapiyi kitlemene ofkelenip daha kotu seyler yapar mi?bana burda car car otmesi kolay (kapini kitle,anahtar uzerinde birak diyorum ya ondan)

Canım 4 sene iyi dayanmışsın. Artık dakikalar bile zarar sana. Psikolojik sorunlu bir insan bu, düzelmez. Niye çekeceksin, sende ana kuzusu değil misin? Sana daha büyük bir zarar vermeden biran önce kurtul bu insan bozuntusundan.

işte ailemizin kıyıp vuramadığı bizlere bu hayvanlar vuruyo acımadan dövebiliyo.ben hep sakladım anlattıysamda aileme yuzde 30 udur anlattığım gelsin isterse kırın kapıyı umrumda değil zaten ölü gibiyim bi ortama karışınca kahkaha atanlara hayret ediyorum çünki benim gulmelerim artık sahte tebessümlerden öteye gitmiyo.

dayak,küfür,sorumsuz bir eş...daha neyi bekliyosunuz???? yazık değil mi size...anneniz bunlar için verdi sizi o öküze?????(kusura bakma ) cok sinirlendim....

biz ayrı şehirlerdeydik tanıyamıyosun evlenmeden bukadar çile çekeceğimi bilsem ne ailem verirdi beni nede ben evlenirdim.üstelik ben istedim evlenmeyi bu hayvanla nerden bileyimki bukadar dert çile çekiceğimi..

Son düzenleme:
biz ayrı şehirlerdeydik tanıyamıyosun evlenmeden bukadar çile çekeceğimi bilsem ne ailem verirdi nede ben evlenirdim.üstelik ben istedim evlenmeyi bu hayvanla nerden bileyimki bukadar dert çile çekiceğimi..

hakılsın cnm bazen içine girmeyince bilinmez...ama yok yakınken dönebilrisniz..çocuğunuz yokmuş...sizin ilişkiniz cok ölmüş...gencliğine yazık etme...böle evlilik olmaz...

ben aileme dayak olayini hic anlatmadim.babam yok benim.annem,bir abim,bir de benim yasimda erkek kardesim var.eger dayak olayini anlatsaydim kesin oldururlerdi o herifi.onun pis kani ellerine bulasmasin diye anlatmadim hic.ben de ailemde siddet gormedim,ama bir yastiga bas koydugum,benligimi-ruhumu verdigim adamda gordum maalesef.seni takip edecegim.buraya yazmayi birakma olur mu?

sen de o kanserli hücreden kurtuluyosun...ne güzel bi hayat seni bekliyor...inş bundan sonra mutlu olursun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…