• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldım..

mavi555

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
104
3
16
35
Bursa
MRB KIZLAR SİZLERİN Bİ KONUDA FİKRİNİZİ ÖNERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM].ben masa başı bi işte çalışıyorum çalıştığım yer çok tenha bi yerde sosyallik adına hiç bişey yok işlerim de belli bir zaman oluyor sonra çok sıkılıyorum doğru dürüst arkadaş yok burada yaşıtım diyebileceğim hem hep sohbet o da bir yere kadar olabiliyor.çok sıkılıyorum.neler yapabilirim bi fikriniz var mı bana önerebileceğiniz bişeyler var mı ?hem hep oturmaktan çok kilo aldım

Son düzenleme:
Cok sosyallesebilecegin ortam yoksa bak ne yap biliyo musun... Eve gittiginde internetten zumba videolari ac. Onunla danset :) Baska bir spor da olabilir tabi. Spor yapmak insani acayip neselendiriyo. Ozellikle zumba. Hem enerji doluyosun, hem de zayiflarsin..:) Muthis... Kitap oku ya da. Resim yap:) Yeter ki bos vakit olsun ya. Yapcak sey cok. Ben bi ara netteki videolardan resim yapmayi ogreniodum. Yavas yavas yapio sen de onu takip edion birlikte yapion. Sonucu gorunce vayyysss bunu ben mi yaptim diosun ..:)

Cok sosyallesebilecegin ortam yoksa bak ne yap biliyo musun... Eve gittiginde internetten zumba videolari ac. Onunla danset :) Baska bir spor da olabilir tabi. Spor yapmak insani acayip neselendiriyo. Ozellikle zumba. Hem enerji doluyosun, hem de zayiflarsin..:) Muthis... Kitap oku ya da. Resim yap:) Yeter ki bos vakit olsun ya. Yapcak sey cok. Ben bi ara netteki videolardan resim yapmayi ogreniodum. Yavas yavas yapio sen de onu takip edion birlikte yapion. Sonucu gorunce vayyysss bunu ben mi yaptim diosun ..:)

fikriniz güzel başka neler olabilir ki

İnternete de rahatlıkla girebiliyorsanız ilgi alanınız olan şeyleri araştırabilirsiniz ya da farklı ilgi alanları bulabilirsiniz belki de.

Ortamın rahatsa zaten yapacağın çok şey var.. en güzeli kitap okuyabilirsin. Günlük gazetelere bakarsın netten, zaten burası var…İki çay, kahve tamamdır. Mesleki yazılar okuyabilirsin. Hatta oturduğun yerden yeni şeyler öğrenebilirsin mesleğe ilişkin. Küçük çapta dil bile öğrenebilirsin. Yeter ki ortam müsait olsun.

memur değilsen kpss çalışabilirsin ya da aöf filan okuyabilirsin öyle ortamlarda ders çalışmak daha başarı ile sonuçlandırıyor... herkes böyle iş bulamaz ben de öyle bi ortamda çalışıyorum.. oda arkadaşım var anlaşıyoruz da, kitap okumaya başladım bende tess gerritsen'in serisini bitirdim :) :46:

Son düzenleme:
Millet rahat edecek 2 dk da olsa oturup dinlenebilecek bir iş için can atıyor. Bunu aklından çıkartma.
Ve diğer arkadaşların dediği gibi sıkıldıkça kendini geliştirmek için araştırmalar yap.

Spor yap, bir spor salonuna yazıl hem çevre olur hem hareket etmiş olursun. Üniversite mezunu isen yüksek lisans yapabilirsin. İlgin olan bir alana başvur, tezsiz de olabilir. Hem yeni bir şeyler öğrenirsin hem kariyerine bir artısı olur. Herhangi bir kursa yazılabilirsin, ebru, hat v.b. Kendinize uğraşacak bir şeyler bulun yani, işiniz de rahatmış. Bir derneğe üye olun mesele, bir sürü sosyal yardım kurumları var, netten araştırın işte. Karşınıza bir sürü şey çıkacaktır.

Yeni bir dil öğrenin.İlla kursa gitmeniz gerekmiyor,online öğrenip bu dili konuşan insanlarla chat de yapabilirsiniz.Ben yapıyorum,çok zevkli.Kültür alışverişi de oluyor.Blog açıp yazı yazabilirsiniz.

anaammm :):) bende açtım sabah sabah hülya yılmaz diye bir öğretci var ne coştum kız sabah sabah :D:D :52::52:

MRB KIZLAR SİZLERİN Bİ KONUDA FİKRİNİZİ ÖNERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM].ben masa başı bi işte çalışıyorum çalıştığım yer çok tenha bi yerde sosyallik adına hiç bişey yok işlerim de belli bir zaman oluyor sonra çok sıkılıyorum doğru dürüst arkadaş yok burada yaşıtım diyebileceğim hem hep sohbet o da bir yere kadar olabiliyor.çok sıkılıyorum.neler yapabilirim bi fikriniz var mı bana önerebileceğiniz bişeyler var mı ?hem hep oturmaktan çok kilo aldım

sana katılıyorum bende masa başı işindeyim yerim çok rahat ama işte biraz sıkıcı o yüzden bunalıyor insan. bekarsan akşamları filim izleyebilirsin internetten ben çok yapardım haftada 3 gün filim günüm vardı vizyonu ayrıca takip ederdim sinemeya giderdim. EVLENİNCE EŞİMLE GEZMEYE BAŞLADIK.
tiyatro sineme konserler spor ev gezmeleri derken hafta nasıl başlıyor nasıl bitiyor bilmiyorum.

bunalma hayatın en güzel yaşındayız bence bir şeyler ara bul kendine

ben eski sizileri seyrediyorum, canlı tv vs.
aöf okuyorum ona bakıyorum arada.burası genelde hep açık zaten,
çay kahve ne biiliyim bana akşam oluyo umarım sana da olur

Back
X