Bunaldim

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.305
371
Mrb

Severek tanisip sonra nikahlanan yakinda dugunu olan bir dertli kizim.

Bunaldim biraz. Buraya neden yaziyorum? Gercekten doluyorum.
Esim mi demeliyim nisanlim mi bilemiyorum nisanlim diyerek devam edeyim buraya.
Ufak seylere tavir yapan bir nisanlim var. Mesala bsy isine gitmesin hemen offlar.
Benim sabrim artik tasiyor. Hep iyi sekilde anlatmaya calistim bana tavir yapma bende yapmiyorum diye. Hic dinlemiyor beni. Cok ukala.
Ben bu kisiyle nsl ömur gecirebilirim ki simdiden tavir yapiyorsa boyle?
Sabrim tasti iste kavga ettik. Hala hakli buluyor kendisini.
Skintiya gelemiyorsun dedi. Tavir yapan sensin asil skintiya gelemeyen sensin dedim.
Susuyor sadece.

Suclu benmiyim gercekten gelemiyormuyum skintiya ? Guler yuzlu musmutlu bir insanim oysa.

Bundan sonra sizde her seye tavır yapın uyarmayın umursamayın eskisi gibi olucaktır size yaptıgını ona yaptıgınızda.Benim erkek arkadasım da böyleydi ufak seylere triplenirdi hemen sonra bende onun gibi oldum triplerinde takmamaya basladım bana yasattıgını yapmaya calıstım yani.O bana bir konuda tavır yapsa bende ona o konuda karsılıgını vermeye basladım ve düzeldi.

Bundan sonra sizde her seye tavır yapın uyarmayın umursamayın eskisi gibi olucaktır size yaptıgını ona yaptıgınızda.Benim erkek arkadasım da böyleydi ufak seylere triplenirdi hemen sonra bende onun gibi oldum triplerinde takmamaya basladım bana yasattıgını yapmaya calıstım yani.O bana bir konuda tavır yapsa bende ona o konuda karsılıgını vermeye basladım ve düzeldi.

Aynen ama karsilgini verdim kavga cikti iste. Umursamiyor hic. Bir ozur dilese hemen duzelir sinirim.
Oda yok.
Ukala nin teki napicam ben bunla yapisip kaldi ztn ustumde

anlayamadınız mı böyle bir insan olduğunu evlenmeden hani uyuşmuyorsunuz gördüğüm kadarıyla aşkda çok yok gibi?

Whatsaptan resmimizi silince oda silmis hemen. Erkek mi bu? Ben bunla mi evliyim smdi? Insan hatasindan anlar ama anlamiyor gelde sinir olma. Istemiyorum artik ama zorluyorum

Mrb

Ufak seylere tavir yapan bir nisanlim var. Mesala bsy isine gitmesin hemen offlar.
Benim sabrim artik tasiyor. Hep iyi sekilde anlatmaya calistim bana tavir yapma bende yapmiyorum diye. Hic dinlemiyor beni. Cok ukala.
Skintiya gelemiyorsun dedi. Tavir yapan sensin asil skintiya gelemeyen sensin dedim.
Susuyor sadece.

Suclu benmiyim gercekten gelemiyormuyum skintiya ? Guler yuzlu musmutlu bir insanim oysa.
hayatını onun üzerine kurucksın işteeeee o ne isterse o

Whatsaptan resmimizi silince oda silmis hemen. Erkek mi bu? Ben bunla mi evliyim smdi? Insan hatasindan anlar ama anlamiyor gelde sinir olma. Istemiyorum artik ama zorluyorum

aa bu ne yaa çocuk gibi. :KK57: sen hiç bişi düşünmeyipte değiştirebilirdin o fotoğrafı hemen karşılık vermek zorunda mı. Sinir oldum :KK59:

Mrb

Susuyor sadece.

aynen böyle bir nişanlım vardı benimde sürekli kendini haklı gören ukala tartışmaktan yorulmuştum arık çok yıprattı beni ben çok güler yüzlü pozitif bir insandı beni ne hale getirdi artık yüretemeyeceğimi anladımm ve geçen gün verdim yüzüğü bitirdim

X