bunaldım..

melek_yuzluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
203
55
28
36
Yahu evde her şey bana bakıyor, çalışıyorum ben de..
adam hiç bişeyle ilgilenmiyor, bunaldım. 7 ay oldu evleneli bazen iyi bazen hiç bişeye dokunmuyor.
kendimle ilgilenemez oldum resmen ya, yani öyle hissediyorum.. buarada temizlik degil düzen olarak diyorum degilse 2 haftada 1 yardımcı kadın temizliyor evi. ama mac camasırlarını yıkar gunlerce sepette bekler, camasır toplayı katlamaz bile. oufff

Son düzenleme:
Düsen dediğiniz nedir anlamadım ben hiçbir şey? Bir de eşinizden beklentinizide anlayamadım tam olarak,çamaşırları toplayıp,katlasın mı istiyorsunuz? Yazınızı biraz düzenleyin bence,pek anlaşılmıyor çünkü.

dusen olarak? mac camasırlarını mı yıkıyor bayan sadece?anlamadım
yok eşim sadece maçtan sonraki kirli çamasırlarını yıkıyor ve sadece makinanın kapagını acık bırakıyor o da makina bitince ötüyor ötmesin diye.

binamızın dıs cephesi yapılıyor klimacının aranıp klima işciler calısırken cıkarılacaktı, klimacı aranacaktı ben ararım dediydi, ama tabi ki aramadı bile. ben aradım ouff...

bazen cok bunaltıyo ya destek bekliyorum

ben de aynı durumdan muzdaripim
şunu bilir şunu söylerim bu yetişme tarzı+kişilik meselesi, kişiliğinde düzenseverlik yoksa bir de annesi yetiştirirken özbakım becerisi öğretmeyip önünde hizmetçi gibi dolanmışsa (ki hâlâ öyle) kocaman adama "kaşığı yıka sapını da yıka" şeklinde iş öğretilmiyor.
bazen eşime "iyi ki çok titiz düzen hastası bir kadın değilim yoksa çıldırırdım" diyorum. bir boş sigara paketi yatak odasının tuvalet masasında kaç gün durabilir? 4 gün sonra ben attım, adam farkında değil. bırak çamaşır yıkamayı çerini çöpünü bile atmıyor.
arada bir çok yorgun olup uyuyakalırsam mutfağı toplar bir de çocuk bakımında birçok erkekten daha yardımcıdır. ben de bunlarla avunuyorum.
bana her hafta yardımcı kadın geliyor ama temizlik gününün ertesi gününden sonra ev yine yangın yeri...
hergün hergün aynı tempoda ev toplayamıyorum. zihinsel anlamda yorucu bir işim var, fiziksel olarak da annelik yoruyor.
artık şarjı %5 bir cep telefonu gibi davranıyorum. ekran parlaklığını kısıp gereksiz uygulamaları kapatıyorum. her statümde (anne-eş-iş kadını-ev kadını) tam kapasite çalışabilmem imkansız :)

çok afedersiniz düsen değil düzen
Hımm anladım.Ama evinize yardımcı geliyormuş zaten temizlik için.Bu durumda size pek bir iş kalmıyor ki.Sadece günlük yediğinizi toplarsınız,çamaşır varsa yıkarsınız bu kadar.Bence bunun için eşinizle tartışmanıza gerek yok.Kendinizle ilgilenmek istediğiniz zaman,sen toplarmısın çamaşırları benim işim var deyin eşinize olsun bitsin.Sonuçta onunda kıyafetleri vardır o çamaşırların içinde,istemesede toplayacak mecbur,giyecek çünkü o kıyafetleri.

çok hoşsunuz

öyle deme ama, gerçekten iş stresi kafa yoruluyo bi müddet sonra.
ben ekstra özel ders de veriyorum ara ara. kafam dayanmıyor.
beyfendi kafasına göre takılabiliyor, gidiyor maçlarına katılıyor isterse bulasıkalrı makinaya koyuyor istemezse bırakıyor ohh keyfi her sey.

şu an için Allahtan bebişim yok, ahh bi de bazen bebek sahibi olmayı çok istiyorum ama bu haller aklıma gelince erteliyorum

sizden de eşimden de
Eşinden istiyorsan eşine söyle canım.
Bende çalışıyorum. Eşim banada yardım etmez hem benım evde yaramazmı yaramaz 2 tane kedı var
Her sabah evı toplayıp gıdıyorum her yerı dağıtıyorlar
Eşimde işten gelır kıyafetlerını ortalığa atar söylene söylene toplarım
Bitek gömleklerını kendı utuler saolsun. Arada hasta olursaamm yemek yapar okadarcıkk.
Ayrıca bana temzlıkçide gelmıyor :)

Halimize şükredelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…