- 7 Nisan 2015
- 203
- 55
- 28
- 36
- Konu Sahibi melek_yuzluu
-
yok eşim sadece maçtan sonraki kirli çamasırlarını yıkıyor ve sadece makinanın kapagını acık bırakıyor o da makina bitince ötüyor ötmesin diye.dusen olarak? mac camasırlarını mı yıkıyor bayan sadece?anlamadım
çok afedersiniz düsen değil düzenDüsen dediğiniz nedir anlamadım ben hiçbir şey? Bir de eşinizden beklentinizide anlayamadım tam olarak,çamaşırları toplayıp,katlasın mı istiyorsunuz? Yazınızı biraz düzenleyin bence,pek anlaşılmıyor çünkü.
Sizin istediğiniz tam olarak nedir?
Hımm anladım.Ama evinize yardımcı geliyormuş zaten temizlik için.Bu durumda size pek bir iş kalmıyor ki.Sadece günlük yediğinizi toplarsınız,çamaşır varsa yıkarsınız bu kadar.Bence bunun için eşinizle tartışmanıza gerek yok.Kendinizle ilgilenmek istediğiniz zaman,sen toplarmısın çamaşırları benim işim var deyin eşinize olsun bitsin.Sonuçta onunda kıyafetleri vardır o çamaşırların içinde,istemesede toplayacak mecbur,giyecek çünkü o kıyafetleri.çok afedersiniz düsen değil düzen
çok hoşsunuzben de aynı durumdan muzdaripim
şunu bilir şunu söylerim bu yetişme tarzı+kişilik meselesi, kişiliğinde düzenseverlik yoksa bir de annesi yetiştirirken özbakım becerisi öğretmeyip önünde hizmetçi gibi dolanmışsa (ki hâlâ öyle) kocaman adama "kaşığı yıka sapını da yıka" şeklinde iş öğretilmiyor.
bazen eşime "iyi ki çok titiz düzen hastası bir kadın değilim yoksa çıldırırdım" diyorum. bir boş sigara paketi yatak odasının tuvalet masasında kaç gün durabilir? 4 gün sonra ben attım, adam farkında değil. bırak çamaşır yıkamayı çerini çöpünü bile atmıyor.
arada bir çok yorgun olup uyuyakalırsam mutfağı toplar bir de çocuk bakımında birçok erkekten daha yardımcıdır. ben de bunlarla avunuyorum.
bana her hafta yardımcı kadın geliyor ama temizlik gününün ertesi gününden sonra ev yine yangın yeri...
hergün hergün aynı tempoda ev toplayamıyorum. zihinsel anlamda yorucu bir işim var, fiziksel olarak da annelik yoruyor.
artık şarjı %5 bir cep telefonu gibi davranıyorum. ekran parlaklığını kısıp gereksiz uygulamaları kapatıyorum. her statümde (anne-eş-iş kadını-ev kadını) tam kapasite çalışabilmem imkansız :)
öyle deme ama, gerçekten iş stresi kafa yoruluyo bi müddet sonra.çok hoşsunuz
Biz den mi eşinden miDestek bekliyormuş.
şu an için Allahtan bebişim yok, ahh bi de bazen bebek sahibi olmayı çok istiyorum ama bu haller aklıma gelince erteliyorumben de aynı durumdan muzdaripim
şunu bilir şunu söylerim bu yetişme tarzı+kişilik meselesi, kişiliğinde düzenseverlik yoksa bir de annesi yetiştirirken özbakım becerisi öğretmeyip önünde hizmetçi gibi dolanmışsa (ki hâlâ öyle) kocaman adama "kaşığı yıka sapını da yıka" şeklinde iş öğretilmiyor.
bazen eşime "iyi ki çok titiz düzen hastası bir kadın değilim yoksa çıldırırdım" diyorum. bir boş sigara paketi yatak odasının tuvalet masasında kaç gün durabilir? 4 gün sonra ben attım, adam farkında değil. bırak çamaşır yıkamayı çerini çöpünü bile atmıyor.
arada bir çok yorgun olup uyuyakalırsam mutfağı toplar bir de çocuk bakımında birçok erkekten daha yardımcıdır. ben de bunlarla avunuyorum.
bana her hafta yardımcı kadın geliyor ama temizlik gününün ertesi gününden sonra ev yine yangın yeri...
hergün hergün aynı tempoda ev toplayamıyorum. zihinsel anlamda yorucu bir işim var, fiziksel olarak da annelik yoruyor.
artık şarjı %5 bir cep telefonu gibi davranıyorum. ekran parlaklığını kısıp gereksiz uygulamaları kapatıyorum. her statümde (anne-eş-iş kadını-ev kadını) tam kapasite çalışabilmem imkansız :)
Eşinden istiyorsan eşine söyle canım.sizden de eşimden de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?